Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Suzuka
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Games/Sports Anime
Small-Lady
user posted image

Nushu cati ati inceput sa il vedeti ... anyway... eu vi-l recomand ... e destul de dragutz, genul/urile in care s-ar incadra ar fi romance, ecchi, comedy, high-school, sports smile.gif .
Il gasiti pe www.animesuki.com . Deocamdata au aparut 4 episoade wink.gif ...
Akizuki Yamato, in varsta de 15 ani, hotaraste sa vina la un liceu in Tokyo, unde trebuie sa locuiasca in cladirea de apartamente a matusii sale (care e numai pt femei biggrin.gif ). In drum spre "casa" matusii vede o fata care se antreneaza la saritura in inaltime, care ii atrage atentia smile.gif. Dar "surpriza" (or maybe not), aceasta locuieste chiar in apartamentul vecin cu cel al lui Yamato etc. smile.gif
E mai degraba un anime de vara, not too much brainstorming happy.gif
LordMethos
hahhahaha .. se vede iar cat de interesati snt uni de animeuri bune :-)
la ora actuala sntem cam 8 oameni inebuniti dupa seria asta :-)
serialu a ajuns deja la ep 11 si incet incet incep sa se elucideze anumite mistere :-)
deja este o serie care te prinde de la primul episod ...
totul se invarte in jurul lui asahina si yamato .... o dragoste greu de dovedit .. o fata incapatanta .. un baiat mai lasator .. dar cand se enerveaza .. poate creea miracole .... :-)
un anime care merita vazut :-)
pt cei interesati il puteti gasi pe animedump .. tinut la zi :-)
Animal
Hmm...eu mam uitat pana la episodul 11 si ma cam enerveaza ... prea e stalker ala bhei...tre sa stie omu cand deja e prea mult... mai ales ca o mai are si pe aia care tot o incearca cu el si el nimic...
Vam bagat in ceata... biggrin.gif
Small-Lady
Poate unii nu au vz threadul sau pur si simplu nu le place sau le este lene sa posteze tongue.gif ... & make it 9, 'cause i rili like it smile.gif
Yamato might be a stalker, but he's a very clumsy & funny one tongue.gif .
Mi se pare ca seamana un pic la grafica cu Full metal panic, cred ca si de aceea l-am si inceput, k am impresia k mai e o serie cu un sub. in genul asta care nu prea mi-a atras atentia, Love Hina sau Mai Hime, which ever it is huh.gif
Whip
Pai cred ca Suzuka s-a terminat intre timp..ce parere aveti acum ca s-a terminat? Sarcacul Yamato trece prin momente grele cu fata asta dry.gif
LordMethos
dea .. sa terminat
si din cate imi aduc aminte sa terminat cu un happy ending
oricum mia facut placere sa urmaresc seria
si cum zice small lady ... unora pur si simplu le e sila sa posteze tongue.gif
Phaze
*watched it from day one !* tongue.gif

Seria a fost buna, nimic extraordinar in general, primele episoade prevesteau o serie PESTE medie insa pe la mijlocul seriei s-a cam fasait treaba, sa zic asa. Prea mult accent pus asupra sportului, muzica buna dar repetitiva, la fel si unele secvente se cam repetau (hey, gundam seed fans, ring a bell? wink.gif )...Eh, macar nu au dat-o in bara cu sfarsitul heh, ar fi interesanta o continuare cu viata de cuplu a lui Yamato cu Suzuka.
Ranma-kun
Manga-ul continua cu mult seria, seria la episodul 27 ajunge pe la chapterul 72 din manga si deja sunt vre-o 95 si inca se mai produc.
Asha ca, daca va place seria, you MUST read the manga biggrin.gif
trust_no_more
Un anime foarte romantic... o poveste de dragoste impresionanta.Mie mi-a placut!
zeri
Recunosc ca este un anime destul de bun cu o poveste draguta, dar pe mine m-a enervat cumplit de la episodul 19 in sus, de cand Yamato-baka-kun se desparte de Honoka. Erau cuplul cel mai reusit. Ea il iubea pe el, el incepuse sa o iubeasca pe ea, dar nuuuu... trebuia sa se intample ceva. Nu inteleg ce naiba vedea Yamato la Suzuka, o fata care nu era multumita de nimic. Te-a refuzat odata, te-a ignorat de mai multe ori si v-ati certat de zeci de ori...wtf?...leave her...choose life mad.gif

just my two cents, Honoka rulz - Suzuka sux
Crystall
eu o prefer pe suzuka, plus k de ea s-a indragostit yamato la inceput. suzuka reactioneaza asa tocmai pt k il place, da nu are curaju sa-si recunoasca sentimentele. mai tineti minte? era si in op cva de genu "iti ignori sentimentele" biggrin.gif
zeri
Tare ciudat mod de a te purta cu persoana iubita. Mai stiu ca pe la gradinita copiii isi mai ardeau cate o palma din dragoste laugh.gif
Crystall
laugh.gif mie mi se pare o chestie clasik: pt a-si ascunde sentimentele, se poarta urat q el. nu cred k e atat de ciudat biggrin.gif well, that's my opinion tongue.gif
caroline
Am vazut si anime, am citit si manga.
Cand am vazut anime, mi-a placut foarte mult. M-am uitat de doua ori, sa fiu sincera. M-a enervat putin Suzuka in comportamentul ei fata de Yamato, dar m-am gandit ca avand experienta trista de a-l pierde pe senpai de care ii placea in middle school chiar dupa ce el isi marturisise sentimentele fata de ea, ii era teama sa se mai apropie de un baiat. Teama sa nu il piarda si pe el.
M-am bucurat cand am vazut sfarsitul, ca ei au ramas impreuna. Cel mai mult mi-a placut de Honoka, ca personaj feminin si de Yamato si Miyamoto -parca il chema - ca personaje masculine.
Dupa ce am citit manga, Suzuka a inceput sa ma enerveze destul de mult si chiar ca nu o mai inteleg. Am citit 124 de capitole, mai multe nu am gasit, presupun ca inca se mai fac. Sau...?
smile.gif
Crystall
da, manga e on going. hm.... suzuka e si mai enervanta in manga? o s-o cit si eu la un moment dat, sa vad qm continua... dry.gif
caroline
Daca nu ai citit manga, te sfatuiesc sa o faci daca ti-a placut Suzuka. Sunt multe lucruri interesante. Sunt foarte curioasa cine cu cine o sa ramana in final...detest on going. As vrea sa fie deja terminate cand le gasesc eu...Cam pretentioasa, nu? laugh.gif
edinaa
l-am vazut si mi-a placut. a fost dragut, nu excelent, dar relaxant.
trust_no_more
Cred ca a trecut mai bine de un an, de cand am vazut "Suzuka"...
Da, de acord. Yamato si Honoka faceau un cuplu formidabil.
Mi-a placut scena cand il saruta Honoka pe Yamato pe scari, si cand i-a dat o chestie de agatat la mobil, ca a ei...dlagutz ^.^!
Suzuka, genul de persoana ursuza, nu stiu, antisociabila, in a way, retrasa, introvertita...nu se potrivea deloc cu yamato!
Ptr mine inca ramane un mister de ce animeul se numeste "Suzuka"si nu "Yamato". Din cate imi amintesc, in anime erau redate gandurile, ideile lui, mai mult decat ale celorlalte personaje.
MarPlo
Tocmai am terminat de vizionat acest anime, mi-a placut si il recomand. Povestea e frumoasa si destul de realista iar sfarsitul e cu happy-end smile.gif
NOTORIOUS
O serie pe care vroiam s-o vad si am uitat de ea intre timp... si se pare ca o sa mai am de citit o manga dupa ce-l termin de vazut.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.