Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Hentai Section *old*
Anime-Club Forum > Arhiva > Arhiva > Anunturi
Pages: 1, 2, 3
Scorpio
Usergroup-ul pt Hentai a fost refacut.....cei care vor sa aiba acces la el sa spuna aici......un singur lucru.....userul trebuie sa fie 18+
Kisa
K! Am si eu o intrebare. Despre ce poti vb intr-o sectiune hentai? Despre calitatea imaginii? Daca a fost mai la stanga sau mai la dreapta or what? Deci, chiar sunt curioasa. O_o
Scorpio
lol biggrin.gif biggrin.gif ..... orice legat de hentai......sau nu tongue.gif tongue.gif......despre cele mai bune.....despre actiune/poveste......si bineinteles......off-topic-uri cat se poate biggrin.gif biggrin.gif ...... o sa-ti dau sa citesti ceva daca intri biggrin.gif biggrin.gif
taikomonk
Multumiri Scorpio pt. refacera usergroup-ului (sper sa ma primiti shi pe mine pe acolo)...cat despre discutiile pe care le poti avea despre hentai sunt destul de diverse tongue.gif , depinde din ce punct de vedere privesti hentaiul biggrin.gif ....in marea majoritate a cazurilor, femeile nu prefera sa vada asa ceva fie ca sunt filme sau hentai rolleyes.gif ...dar sunt shi exceptii biggrin.gif
Scorpio
Grupul a fost refacut de Ranma nu de mine......eu o sa ma ocup cu inrolarile ca sa zic asa biggrin.gif biggrin.gif ..... si deja te-am bagat in grup tongue.gif.....si recomand sa citesti topicul Hentai Chat......o sa ai mici surprize biggrin.gif biggrin.gif
DMW
hehehe.
si eu ma reinscriu! se poate altfel?
Toru
salve...chiar sunt curios ce se intampla in sectiunea asta...hentai-uri am vazut, recunosc, dar ce se poate vb despre ele?! cool.gif
Konoko
nu am vazut niciodata asa ceva dar sunt foarte curioasa:lol:de fapt daca ma gandesc mai bine am vazut cateva fragmente despre un documentar despre ele...faza era ca nu prea aveam chef sa ma prinda maica-mea
bogdan
heheee sign me up biggrin.gif
^Dash^
Uh, Uh... me, me... over here... me, me! biggrin.gif
Duncan
refacut ? i wanna resign.
angel_of_night
chiar tre sa fie 18+ mad.gif ??? are ceva daca vreau sa ma inscriu si eu ???
Scorpio
Yap.....are......no underage users alowed
Zamo
I'm here 2 ... ma vedeti tongue.gif ... pai daca tot se inghesuie lumea ... ma bag si eu.
Deci ... hmmm ... mai intai tre sa vad unde o sa fie ... sa gasesc aceasta sectiune biggrin.gif ...
See you there
angel_of_night
tre sa mai astept 3 ani amarati mad.gif mad i am very mad mad.gif chiar cine a vazut toata seria La blue girl sau angel of darkness ???(eu DA tongue.gifbiggrin.gif)
Scorpio
Zamolxis si toru aveti acces.........angel.....cred ca mai toti le-am vazut......misto.....dar sunt altele mai misto
Majin
scorp...cum sa lipsesc eu??? i'm in!
Uje
Acces plz! o/ .....pt ca nu pot pune yaoi in sectiunea manga ^_____^
Asra
^yaoi?^ atunci vreau si eu tongue.gif
Scorpio
Si acuma aveti si voi acces.......uffa.....e nasol e sa stai pt fiecare in parte :-s........sa va mai adunati si atunci mai bag
bogdan
buey scorp da acesu meu unde e????
Kumiko
laugh.gif Scorpio te rog sa-mi faci shi mie acces la hentai ...daca se poate, mai vb. ....merci mult....
Scorpio
Accesele au fost date......Kumiko.....chiar sper sa te vedem pe acolo...am inteles ca stii ceva in materie de hentai biggrin.gif
Kumiko
Multumesc Scorpio, dar cine ti-a zis ca "stiu ceva in materie de hentai" ?...daca e cine cred eu ...sa vezi cei fac... mad.gif
morebla
vreau si eu sa ma reinscriu ...
Sc0rp10n
si eu vreau sa ma reinscriu
Trix
Sign me in...I go where the Yaoi is LOL
Come on Scorpio... let me in ... pretty pleasse smile.gif
morebla
au trecut cateva luni si inca n-am primit acces ... care-i treaba , trebuie o copie dupa buletin sau ceva de genul asta ?
Coyotee
Vad ca Scorpio a cam uitat sa-si faca treaba. Asha ca am facut-o eu. Enjoy biggrin.gif
darkgrey
sign me up too biggrin.gif

Adminul de serviciu: DONE
BlackHand
I NEED access too cool.gif

Adminul de serviciu: A OK
Rezo The Red Priest

Okay...i would be really thankfull for an acess here and some info too...n-am mai foat inscris ca altii pana acum biggrin.gif thanks tongue.gif
Coyotee
Desi ar fi trebuit sa mai astepti pana pe 23 ianuarie 2006, ti-am dat acces. Asta din cauza ca mai e doar foarte putin timp pana la acea data. Poti considera asta drept cadoul tau de majorare din partea site-ului smile.gif
Rezo The Red Priest

Multam foarte mult...imi place ca sunteit atenti la detalii good job
Ryo
Access pls to hentai section, thx, btw i'm over 18.

Adminul de serviciu: done
blackinque
>_O

ah yea, i used to have access before . would some nice admin guy plz grant it to me again? >.<

O_<

Adminul de serviciu: DONE
Odeena
Vreau si eu acces pls... am implinit 18 ani pe 1 noiembrie, anul asta biggrin.gif

Diana
Mai cer inca o data happy.gif

Done
cristina123
vreau si eu acces!plz..

noir2501
perversul din mine nu rezista smile.gif

sign me up

Done
Immortality
A,ma uitati pe mine?????Scorp,da incoace passu ala,ca te mananc!!!!!!!!! tongue.gif
cioby2k
watashi hentai biggrin.gif vreau si eu pas. scorp stii deja ca am peste 18

Alveron
As vrea si eu acces

Abel Nightroad
parca am mai cerut o data dar sa fiu sigur , better save than sorry right ?

Done
APoKLips
acces pls!
again...

Kaiba
HI!! tongue.gif hentai hard core power laugh.gif im in to icon_twisted.gif
am vazut cateva hentaiuri(dragon raide,darling etc. .......... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Erynloth
me too, me too... puh-leeease tongue.gif

Done
Trickster
Ah what the hey... dati-mi si mie un acces de-ala biggrin.gif

Done
k1ll3r
chiar is curios c puteti sa vb despre asa ceva.....deci acces pls biggrin.gif
zeri
Si cam cati ani ai?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.