Audron
Jul 30 2005, 03:52 PM
La sectiunea Galerry apareau inainte poze ale membrilor. Acum mie nu mai imi apar. Sunt eu chior sau s-a intamplat ceva cu ele? Astept lamuriri.
Coyotee
Jul 30 2005, 04:17 PM
In galerie nu mai exista momentan NICI o poza deoarece nu a fost posibila conversia de la Coppermine la Invision Gallery. Pozele exista, doar ca nu sunt in galerie.
Audron
Jul 30 2005, 04:24 PM
Bine ca nu s-au pierdut. Poti da o data aproximativa legata de reintroducerea lor pe site?
Scorpio
Jul 30 2005, 05:34 PM
In a doua zi dupa ce vor fi rezolvate problemele mai importante.......nu inteleg de ce ai nevoie de galeria aia asa de urgent......ti-e dor de cineva?
Audron
Jul 30 2005, 06:44 PM
Nu am nevoie de Gallery urgent, era doar o intrebare. Pur si simplu nu o mai gaseam atata tot. Aveam si eu o curiozitate.
^Dash^
Jul 30 2005, 07:32 PM
Eah... acu' si cu tine, doar nu credeai ca o sa recunoasca asa ceva

PS:
Audron vezi ca acum fiecare user in parte isi poate uploada si poza personala in profil

try that
Audron
Jul 30 2005, 09:24 PM
Vreti sa imi pun poza la profil? Risc sa va stric ziua. Poate dupa ce fac si eu o poza ce merita facuta publica, atunci...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.