Nu puneti smilies noi?... Daca sunteti interesati, am facut eu un mic set de Kao Ani. Arata cam asa:
Daca nu va place, nu ma supar, asa ca nu ezitati sa ziceti nu...
Scorpio
Jul 26 2005, 10:17 AM
Coyote....vrei sa te alerg.....ma lasi fara devil-ul meu?......nu poti sa bagi un smilie cum era cel :twisted: ??? Hai ma.....nu ma pot exprima cum vreau fara ala
zeri
Jul 26 2005, 10:21 AM
Da mey, dar ai in schimb astea:
Tenshi, nu arata rau smilley-urile alea, eu zic ca merita bagate si ele printre celelalte
Sidonix
Jul 26 2005, 11:01 AM
prea multe zimbete strica...eu ma exprim cu puncte puncte...
Coyotee
Jul 26 2005, 11:47 AM
O sa incarc updatez in curand colectia de smilies. O sa includ si smilie-ul tau preferat Scorp, so relax.
Immortality
Jul 26 2005, 01:44 PM
Coyotee,poti lua de pe situ meu smiluri. Sunt misto si sunt ANIME!
Scorpio
Jul 26 2005, 01:46 PM
Perfect mane ...... sper sa nu ma dezamagesti
Immortality
Jul 26 2005, 01:50 PM
Dc nu ne puneti si smiluri de la yahoo messenger,btw?Eu am incercat la mine,da au facut altii gura si le-am scos.
Tenshi
Jul 27 2005, 08:51 AM
Arrigato Zeri-san! Mai am cateva seturi...
Io zic ca ar trebui scoase astea defaut... Nush, nu-s faine deloc. Plus ca sunt cele default. Prefer sa fie tot personalizat.
Immortality
Jul 27 2005, 10:37 AM
Good point.Astea default SUCKS!
Coyotee
Jul 27 2005, 06:01 PM
QUOTE(Scorpio @ Jul 26 2005, 11:17 AM)
Coyote....vrei sa te alerg.....ma lasi fara devil-ul meu?......nu poti sa bagi un smilie cum era cel ??? Hai ma.....nu ma pot exprima cum vreau fara ala
Esti multumit acum???
Momentan, doar pe asta l-am incarcat. More to come SOON!
axi
Jul 28 2005, 09:18 AM
l-as sustine pe sid cu ... lui dar sunt de acord cu tenshi si immo, smile-urile sunt ceva simpatic si frumos si chiar personalizate nu cred ca e cazul dar macar unele funny si eventual anime s-ar impune folosite ... dau alta culoare posturilor ... si in plus m-am cam plictisit sa scot limba pe aici , vreau ceva nou
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.