Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sakura Wars
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Mecha
BladeDancer
In primu' rand Vreau sa-mi spuneti daca Sakura Wars ii mecha.....(mie asa mi se pare).In rest parerile voastre,ce episoade v-au placut,etc.

PS <Daca nu ii mecha pls somebody erase topic>
BladeDancer
For pitty sakes chiar nimanui nu-i place Sakura Wars?
Ayumi
eu am vazut sakura wars si chiar mi-a placut biggrin.gif
BladeDancer
da is de acord
o fost super
Ayumi
daca ma gandesc mai bine si eu cred ca ii mecha biggrin.gif episodele mele preferate sunt acelea unde apare Aoi Satani(parca asa il cheama)my favourite......and i like Iris too she is so sweet rolleyes.gif
Astarteea
Mai, desi am avut posibilitatea de mai multe ori sa vad seria, niciodata nu am reusit complet... De, asta e...

Imi place de Sumire, e destul de puternica, nu isi arata sentimentele si e o prietena buna, desi pare mai mereu invidioasa pe Sakura. Are tot ce e necesar sa fie un lider, dar totusi parca prea se supara cand nu primeste rolul principal in piesa locala sau nu e seful diviziei.

De asemenea Iris e foarte draguta. Un copil mic, ce nu a primit atentia necesara, e extrem de draguta, mai ales prin inocenta ei.
Ranma-kun
Sakura Wars este clar si evident mecha... acuma ca ori mere robotii aia pe un motor cu aburi sau cu un reactor pe antimaterie, mecha ramane mecha tongue.gif

Mie imi place de Sakura si Koran, Sakura e foarte silitoare si intotdeauna da tot ce poate, iar Koran e kuta pentru ca e asha de zapacita.
BladeDancer
dA VAD CA NU MAI VB NIME?
In fine.Nu stiu de ce or scos-o shi or bagat Cei 7 samurai?
jkno
De doua ori am ratat ultimul episod din Sakura Wars .Damn! sad.gif Poate ca-l vor mai da pe AXN. Daca nu, m-ar interesa sa stiu ce s-a intamplat.
Masatoshi
am votat Kirishima Kanna.. desi sakura wars mi se pare cel mai dezastruos anime facut vreodata. doar ost merita ascultat. nu degeaba are ratingul de average.(care nu reflecta "valoarea" adevarata..adik de nota 1)
Chris
Eu am vazut doar OVA-urile si acum nici nu mai stiu cine e cine... ma mai uit si apoi votez si eu... biggrin.gif

Ar fi mecha... dar mai ciudat... ca face cam de ras mechaurile daca ar fi asa... paote e mai mult romance sau drama... sau actiune...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.