BladeDancer
Jul 21 2005, 11:24 AM
In primu' rand Vreau sa-mi spuneti daca Sakura Wars ii mecha.....(mie asa mi se pare).In rest parerile voastre,ce episoade v-au placut,etc.
PS <Daca nu ii mecha pls somebody erase topic>
BladeDancer
Jul 24 2005, 09:44 AM
For pitty sakes chiar nimanui nu-i place Sakura Wars?
Ayumi
Jul 27 2005, 07:14 PM
eu am vazut sakura wars si chiar mi-a placut
BladeDancer
Jul 27 2005, 07:22 PM
da is de acord
o fost super
Ayumi
Sep 30 2005, 09:29 PM
daca ma gandesc mai bine si eu cred ca ii mecha
episodele mele preferate sunt acelea unde apare Aoi Satani(parca asa il cheama)my favourite......and i like Iris too she is so sweet
Astarteea
Sep 30 2005, 10:36 PM
Mai, desi am avut posibilitatea de mai multe ori sa vad seria, niciodata nu am reusit complet... De, asta e...
Imi place de Sumire, e destul de puternica, nu isi arata sentimentele si e o prietena buna, desi pare mai mereu invidioasa pe Sakura. Are tot ce e necesar sa fie un lider, dar totusi parca prea se supara cand nu primeste rolul principal in piesa locala sau nu e seful diviziei.
De asemenea Iris e foarte draguta. Un copil mic, ce nu a primit atentia necesara, e extrem de draguta, mai ales prin inocenta ei.
Ranma-kun
Oct 1 2005, 05:31 PM
Sakura Wars este clar si evident mecha... acuma ca ori mere robotii aia pe un motor cu aburi sau cu un reactor pe antimaterie, mecha ramane mecha
Mie imi place de Sakura si Koran, Sakura e foarte silitoare si intotdeauna da tot ce poate, iar Koran e kuta pentru ca e asha de zapacita.
BladeDancer
Oct 15 2005, 02:48 AM
dA VAD CA NU MAI VB NIME?
In fine.Nu stiu de ce or scos-o shi or bagat Cei 7 samurai?
jkno
Mar 6 2006, 04:52 PM
De doua ori am ratat ultimul episod din Sakura Wars .Damn! Poate ca-l vor mai da pe AXN. Daca nu, m-ar interesa sa stiu ce s-a intamplat.
Masatoshi
Mar 7 2006, 11:10 AM
am votat Kirishima Kanna.. desi sakura wars mi se pare cel mai dezastruos anime facut vreodata. doar ost merita ascultat. nu degeaba are ratingul de average.(care nu reflecta "valoarea" adevarata..adik de nota 1)
Chris
Mar 13 2006, 04:41 PM
Eu am vazut doar OVA-urile si acum nici nu mai stiu cine e cine... ma mai uit si apoi votez si eu...
Ar fi mecha... dar mai ciudat... ca face cam de ras mechaurile daca ar fi asa... paote e mai mult romance sau drama... sau actiune...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.