Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Propunere - Tracker
Anime-Club Forum > Forum > Site
zeri
Am mai vorbit si cu Coyotee in particular dar vreau sa scriu si aici. As vrea ca site-ul anime-club sa aiba si un tracker de torrente propriu si privat, la care sa aiba acces numai cei inscrisi aici si de preferabil numai persoane din Romania.

Pe acest tracker s-ar pune anime la cerere. Eu ma ofer voluntar sa stau ca seed, avand posibilitatea sa tin pana la 3 seriale in paralel, cam 18 ore pe zi, cu o banda de 500KB/s in medie (metropolitan).S-a mai incercat crearea unui tracker dar din cauza hostului de atunci nu s-a putut. Din cate am inteles trebuia gasit un tracker in php si ce s-a gasit nu mergea prea bine. Vreau sa stiu daca acuma este posibil si poate fi integrat in noul enjin?
Coyotee
Am gasit mai multe trackere in php, iar cateva din ele cred ca le pot integra in site, dar in privinta activarii lui nu sunt prea sigur, desi si mie mi-ar place unul tongue.gif.
zeri
Pai ar fi super sa avem unu ca tot aud lumea ca intreaba de unde sa ia diverse anime (cred ca la Inuyasha s-a atins un record smile.gif ) si astfel le putem oferi o sursa sigura.
Immortality
Yep!Ar fi perfect.In plus,pot sa va ajut si eu cu ceva raritati in materie de anime.
zeri
Iaca exemplu (instalat de mine), are vreo 600k si e super simplu:

http://cmro.gameszone.ro/cristi/bt/index.php

...are nevoie numai de php. Aceasta este varianta lite, dar exista si varianta full care e mult mai interesanta, numai ca nu am putut sa o testez din cauza lipsei suportului de PHP v4.3.

Din pacate acest tracker nu poate folosi baza de date a forumului pentru a lua de acolo userii, in schimb problema asta se poate rezolva restrictionand accesul (adica mai putin guestul) la sectiunea unde va fi pus.

Ce spuneti?
Tenshi
Io zic GO FOR IT! Poate o sa furnizez si eu ceva anime. biggrin.gif
axi
si eu sunt pentru ... la fel cum zice kamineko tongue.gif
cat despre inuyasha ... de cand am facut rost de ea acu juma de an am tot impartit in stanga si in dreapta asa ca are destula lume acum ... in ce priveste raritatile immo ramane de vazut
zeri din pacate eu nu mai am banda ca nah ... c'est la vie, ca te ajutam si eu ... insa te sustin tongue.gif si mai am eu o idee pe care am putea sa o discutam diseara ...
Coyotee
Tracker-ul va trebui sa mai astepte. Mai intai sa termin de facut sectiunile principale ale site-ului si sa fac o integrare mai buna intre site si forum, si dupa aia daca e tracker.
zeri
Nu-i graba, toate la timpul lor. Poate pana atunci gasesc ceva si mai interesant.
Scorpio
Eu as ajuta.....da nu prea mai pot acuma.....dat fiind ca banda numai e asa de nelimitata ca pana acuma sad.gif .... oricum de cand ma intorc la camin pot sa fac seed daca cumva o sa existe un traker......numai sa am spatiu pe hdd biggrin.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.