Coyotee
Jul 9 2005, 03:04 PM
Dupa cum zice si titlul topicului, cautam un nume care va fi folosit de noul engine la care lucrez in acest moment.
NU E NUMELE PENTRU SITE, CI PENTRU ENGINE
Asta e prima faza: propuneri de nume pentru engine
Eu ma gandeam la Suukou Enjin
Ranma a zis ROnin
Acum vreau sa va aud parerile.
Dupa ce se vor face cateva propuneri se va trece la votare si se va alege numele engine-ului.
Hai sa vedem ce va trece prin cap :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
zeri
Jul 9 2005, 03:17 PM
Hm...eu zic ori
Daisuki enjin ori
Sugoi enjin ...dar in acelasti timp, suna bine si Gogu
Scorpio
Jul 9 2005, 09:10 PM
Eu zic BAKA

.... sau Ia cu paine

.....sau WHATEVER

......hai ma da un nume acolo .... asta e problema acuma?
zeri
Jul 9 2005, 10:51 PM
Lasand la o parte numele, Coyotee, in cat timp crezi ca va fi functional noul engine?
DMonk
Jul 10 2005, 11:28 PM
Eu zic ca parintele sau ar trebui sa-l boteze, si daca i-ai zis la inceput Suukou Enjin, why not stick with it? Poate chiar devine vedeta cand creste mai mare.
Scorpy, zau asa.. n-o sa-i dea numele de pe fruntea ta... :twak:
Tenshi
Jul 11 2005, 01:00 PM
Tenjin
zeri
Jul 11 2005, 01:04 PM
He he, am crezut ca o sa zici Neko enjin /
DMonk
Jul 14 2005, 03:18 AM
WOW!.. am fost cenzurat! :shock:
Cineva la pubertate are nevoie de un dictionar. Hmm.. daca tot are timp sa stearga posturi, inseamna ca poate si-ar putea gasi putin timp sa instaleze inapoi mod-urile PHPuss.. er.. adica Nuke, sau BB, ca macar forumul sa arate cat de cat... Site-ul oricum e varza dintotdeauna. Mr. Censor.. care ne vegheaza...
zeri
Jul 14 2005, 10:13 AM
Ai fost cenzurat, unde, cum, ce ai zis? :?
Urfe
Jul 14 2005, 01:23 PM
EVA 001

)
DMonk, cand ai fost cenzurat?
DMonk
Jul 14 2005, 09:27 PM
Dupa postul lui Zeri, "[...]Neko enjin", eu am scris "sau PHPussy". No big deal. (Dar cat de repede a disparut!..) Oricum, am profitat de ocazie sa-mi manifest nemultumirea fata de alte chestii... nu ca ar interesa pe cineva parerea mea.
zeri
Jul 14 2005, 10:38 PM
Nu stiu cat de obscen e, dar acum depinde si cum consideri cuvantul ala
Eu sper sa se hotarasca Coyotee mai repede si sa-i dea un nume, si mai ales sa-l puna pe picioare /
Kataracta
Jul 14 2005, 11:40 PM
Hmmm, numele ar trebui sa fie ceva simplu, elegant, plin de inteles si totodata puternic.
Ceva de genul
The great Kata
Scorpio
Jul 15 2005, 08:55 AM
Aha.....The Great Kroat :twisted:
Dar daca tot cautam ceva elegant...plin de inteles....puternic..eu zic sa-i spunem Sandwish
Dmonk...postul cel mai probabil ti l-a modificat Ranma....cat despre nemultumirile tale....ma mir ca-ti permiti sa ai.....la cat de des dai tu pe aici.....eu in locul tau as zice saru'mana ca mai ai user.....si ca nu ma lasa astia sa fac curatenie in membrelist
Ranma-kun
Jul 15 2005, 10:50 AM
DMonk... eu in locul tau mi-ash cere scuze, in loc sa mai si macai
Cu ocazia asta vreau sa le multumesc nesimtitilor care in loc sa propuna ceva constructiv stiu doar sa-si bata joc de initiativele altora, bravo :evil:
P.S. eu am propus Rounin nu Ronin (rounin=samurai without a master, or student who failed the entrance exams)
Kataracta
Jul 15 2005, 01:14 PM
Mdea Ranma, mersi pentru eticheta. Se vede ca ai un simt al umorului foarte dezvoltat
Scorpio
Jul 15 2005, 01:51 PM
Dau simtz al umorului ieftin...pt persoane fara......se ia cu paine
Majin
Jul 18 2005, 09:35 AM
da vad ca toate se termina in JIN..asa ca zic si eu MAJIN
Scorpio
Jul 18 2005, 12:49 PM
Bey.....deci eu totusi zis sa-l numim dupa cele mai mari si nobile natii ale lumii Croatia si Botswoana......zic ceva de genul Crotswoana
Ranma-kun
Jul 18 2005, 03:31 PM
har har.. verry funny...
inca nishte propuneri
Anime Power Engine
Otaku Engine
A-C Engine
*Censored* Nuke Engine
Xtreme CMS
Eternal 01 N-jin
Raidon N-jin
Thunder CMS
Siaiyan N-jin
Lambda Drive
Thor
Jul 18 2005, 10:30 PM
How bout Gin-Raiden eNGiNe01..anywayz...numele conteaza mai putin si ar treb sa fie dat de parintele acestuia...asa ca...astea sunt simple sugestii :roll: ...btw...unde anume e linkul catre engine test zone...k e 23:30 si nu mai vad deja sa caut ... :roll: :oops:
zeri
Jul 28 2005, 10:25 PM
Deci pana la urma numele engine-ului este Anime Power Engine?
Scorpio
Jul 28 2005, 10:31 PM
aha.....ala e noul nume....merge.....da tot Crotswoana cred ca mergea mai bine
Immortality
Jul 28 2005, 11:29 PM
De ce nu se inchide topicu daca deja s-a gasit numele?
zeri
Jul 28 2005, 11:49 PM
Asteptam confirmarea de la Coyotee
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.