Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bubblegum Crash
Anime-Club Forum > Detaliat > Bubblegum Crisis
Ranma-kun
A vazut cineva OAV-urile astea, sunt 3 episoade care au o oarecare legatura intre ele, actiunea si povestea e destul de buna, chiar mai buna decat vechile OAV-uri de la Bubblegum Crisis, anyway.. sunt tot legate de seria veche, nu de cea noua.

Cei interesati pot sa o downloadeze direct http de aici: http://www.ani-misu.com/v4.php?id=ovas/BGC2 (but ya need to register)
Sidonix
heh... nope Ranma... gresit... Crash nu a avut succesul scontat... s-a vrut o continuare a seriei originale BBGC Tokyo 2032... insa cyber-punk-ul care a cucerit America la sf anilor '80 inceputul '90 nu a reusit in a fi reprodus... desi s-a mers tot pe OAV-uri, BBG Crash nu a putut reproduce grandoarea hollywoodiana din BGGC 2032...
... coloana sonora la BBG Crash a fost realizata de Tachikawa Ryoko in voga la momentul cind a fost lansat animeul...dupa ce am ascultat si pe Ohmori Kinuko idolul pop-rock care aparticipat la realizarea Complete Vocal Colection pt 2032...inclin putin pt ritmul/beatul mai salbatic din Crash...pacat ca nu a fost sustinut la nivel de storyline...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.