Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Amazing nurse Nanako
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Comedy
Tr0tineTa
Amazing Nurse Nanako , un anime aparut prin 2000 , are 6 episoade (OVA) , este o comedie sf(mai mult comedie) si echii /happy.gif

pe cand kyoji era copil , familia lui avea o "bona"(nanako) care avea grija de el si de casa

aceasta a murit subit la varsta de 20 de ani iar parintii lui kyoji au clonat-o!

dar clona nu putea nici ea trai mai mult de 20 de ani ...

cand kyoji a crescut , a devenit un geniu , luandu-si doctoratul de la o varsta frageda , de 16 ani , si avea ca ingrijitoare a casei , tot pe nanako ! el cauta un "leac" pentru ca nanako sa traiasca normal , sa nu moara la o varsta asa de frageda...

a mai vazut cineva? astept pareri ...

nu prea m-a impresionat animeul , dar mi-a placut grafica , mai ales expresiile fetelor , prin care se intelegea foarte usor sentimentele exprimate de personaje (in special nanako)
Alinna
smile.gif pai, eu am vazut acest anime. La inceput nu am inteles de ce se numea "amazing nurse" cand ea era menajera smile.gif...
Nanako imi aminteste enorm de mult de Miaka (FY) ...parul, expresiile fetei extrem de exagerate...
Ultimele 2 episoade mi-au captivat cat de cat atentia. Seria - desi slabuta - ar fi avut potential...
Probably me
Mie mi-a plăcut enorm acest OVA, mi s-a părut în primul rînd o comedie foarte amuzantă şi antrenantă. Poate că Nanako face altă impresie băieţilor şi alta fetelor. smile.gif Nici partea SF nu este rău gîndită, mai include şi o doză de aventură şi de uneltiri din umbră din partea unor personaje dubioase. Per total e un mini-serial foarte plăcut.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.