Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: proiect Candy Candy
Anime-Club Forum > Ro Anime > General Anime
ruxi
Nu stiam exact unde anume sa fac acest topic: la Cereri, FunsubRO sau aici. Am ales General Anime pentru ca aici se uita mai toata lumea.

Acum sa explic despre ce e vorba. Eu si Diana vrem sa demaram proiectul Candy Candy. Ea (impreuna cu alta persoana binevoitoare de pe forum, careia ii suntem profund indatorate) se ocupa cu downloadul intregii serii, care se gaseste dublata in spaniola. Eu o sa-l traduc in romana sau engleza, in functie de cum vor oamenii. insa exista o problema. AVEM NEVOIE DE UN VOLUNTAR CARE SA SE OCUPE DE FRAME-URI. eu fac traducerea, dar habar n-am in ce frame-uri s-o incadrez. Seria nu are nici un fel de subtitrare, deci suburile pot fi atasate usor. la tehnica recunosc ca nu ma pricep, deci chiar avem nevoie de help. Apoi vom raspandi seria tuturor celor care o doresc. am mai vrea sa stim daca exista vreo posibilitate sa imbunatatim calitatea sunetului, care e destul de proasta.



Multumim si asteptam raspunsuri
2Hot4J3w3L
e super ideea si sa o faceti in romana wink.gif

pacat ca s-au gandit altii inainte si pana sa incepem noi ceva ei dejja au terminat

au deja in proect si e aproape gata unii de pe nu stiu ce site so...be patient tongue.gif

sau...go go go !!

hurry up pls tongue.gif
ruxi
din cate stiu eu, aia care subtitrau seria s-au oprit. oricum e al naibii de greu de gasit si noi chiar vrem sa facem ceva. dar dupa cum spuneam, avem nevoie de ajutor. in plus vrem feedback daca vreti suburi in RO sau EN
zeri
Eu vreau subtitrare in romana biggrin.gif



Cand o sa faceti rost de primul episod si o sa-l si subtitrati, vreau sa-mi dati si mie avi-ul si scriptul ca poate reusesc sa fac timing-ul
2Hot4J3w3L
idei tampite de-ale mele...

nu ar fi misto daca ne-am ocupa sa dublam seria ?tongue.gif

well...

si oricum la noi a fost pe tv

asa ca nu stie nimeni pe cineva

sau are vreo cunostiinta la tvr 1 sa se intereseze ce s-au intamplat cu casetele care le-au difuza

daca stam sa ne gandim...ar trebui sa existe

asa ca...cineva?anyone???
ruxi
ok... mersi pt sugestii dar cred ca nu s-a inteles bine ce-am spus. repet:

1) nu dublam, ci subtitram seria.

2) nu am timp si nici chef sa stau sa caut acum prin arhiva tvr-ului.

3) vrem help concret, nu spam.
Emanuel
Super idee, abia astept sa revad acest serial.Eu asi prefera in romana ( de fapt mi-e indiferent, si engleza e ok ) cred ca e mai usor si pt voi.Anyway, eu il vreau si in spaniola fara subtitrare, ca inteleg bine span.

din pacate nu ma pricep de loc la chestii cu frameuri, etc, asa ca oricat asi dori sa va ajut, nu pot - sper sa se gaseasca cineva mai istet, hehe.....
Tenshi
Well, cum merge? Sau proiectul a fost abandonat?... Sper ca nu, speram sa revad Candy Candy. rolleyes.gif
shadysands
Whoa, dubbed in ESP, subbed in RO...O sa fie ceva...deosebit. biggrin.gif

Subtitrarile vreti sa le lasati separat, sau le encodati direct in segmentul video? Cu ajutor la timing... Vad ca Zeri s-a oferit deja. Cred ca as putea sa va ajut si eu cat de cat, desi nu mai am la dispozitie timp cum aveam inainte. Cred ca cea mai buna solutie ar fi sa adunati vreo 3-4 insi si sa impartiti seria, dandu-le fiecaruia cate o bucata si eventual un termen sau ceva...Dar din cate stiu eu seria asta e cam a dracului de lunga, si s-ar putea sa dureze ceva...
LordMethos
mah .. eu unu am gasit mare parte din serie in italiana calitate medie :-))
deci ma multumesc cu asta ^^ per moment
personal prefer seria in engleza nu romana :-)
Shuuji
Sall!

Ce se mai aude cu proiectul acesta? As vrea si eu seria daca o are cineva... indiferent daca are subtitrare sau nu... Iar daca nu s-a terminat sub-ul inca si mai aveti nevoie de ajutor... strigati! biggrin.gif

Tx!
ruxi
n-am mai postat de cam mult timp aici. proiectul nu a fost abandonat, doar ca ia al naibii de mult timp si in secunda asta nu prea dispun de asa ceva. acum avem toata seria completa (multumiri dianei) si imediat ce ma mai eliberez (am enorm de lucru in perioada asta) ma voi ocupa in detaliu.
be patient kids tongue.gif
Emanuel
pai, ruxi, abia astept - cand seria e gata.Vedem noi cum facem sao primesc... tongue.gif
linda
si eu am seria dar inteleg spaniola asa ca nu am nevoie de subtitrare...insa vreau sa stiu daca nu ati gasit cumva si seria Georgie care e asemanatoare si la fel de interesanta?
ruxi
si eu cautam Georgie. se gaseste in italiana, toata, dar numai pe E-mule. Scorpio a fost foarte binevoitor si a incercat sa o ia in urma rugamintilor mele, insa mergea mult prea greu. daca ai mai mult noroc.....
caroline
Nu stiam unde sa scriu, asa ca decat sa fac un topic nou, am ales sa scriu aici.
Pentru cei care vor sa mai vada Candy Candy cu subtitrare in engleza, puteti lua de pe http://fansub.tv/ . Este numai direct download, nu au si torrent. Nu este decat primul episod, dar sigur o sa apara si restul.
Enjoy!
Probably me
A īnceput să iasă şi pe torrent, uitaţi-vă pe Baka Updates.
ruxi
foarte bine, ca oricum eu abandonasem proiectul din lipsa de timp. am foarte multe pe cap si numa de asa ceva nu am timp. srry.

as an update: am tot Georgie animeul in italiana la calitate ok (de vreun an, da nah... laugh.gif )
intellect
Eu am primele 29 de episoade īn japoneză, cu sub īn engleză, calitate old VHS rip, traduse de grupul Denjin.
Īnseamnă că nu muncesc īn zadar dacă reiau traducerea īn romānă? (rămăsesem la ep.3 cānd am dat de thread-ul de pe forum cu susnumitul proiect şi am oprit traducerea)
Tessa
Intellect nu muncesti in zadar smile.gif, dupa cum vezi multi vor seria cu subtitrarea in romana.
Tot ce te intreb e: o sa fie pusa seria la download?...sau cum facem rost de ea.Pe torrent nu am gasit decat un episod >__>(si a trecut ceva vreme de cand nu am mai auzit nimica de urmatorul ep.)
off topic: de Sandy Bell stie careva ceva?
Tessa
Intellect nu muncesti in zadar smile.gif, dupa cum vezi multi vor seria cu subtitrarea in romana.
Tot ce te intreb e: o sa fie pusa seria la download?...sau cum facem rost de ea.Pe torrent nu am gasit decat un episod >__>(si a trecut ceva vreme de cand nu am mai auzit nimica de urmatorul ep.)
off topic: de Sandy Bell stie careva ceva?
intellect
QUOTE(Dark_Angel_Tessa @ Jan 11 2007, 01:49 PM)
Intellect nu muncesti in zadar smile.gif, dupa cum vezi multi vor seria cu subtitrarea in romana.
Tot ce te intreb e: o sa fie pusa seria la download?...sau cum facem rost de ea.Pe torrent nu am gasit decat un episod >__>(si a trecut ceva vreme de cand nu am mai auzit nimica de urmatorul ep.)
off topic: de Sandy Bell stie careva ceva?
*



Pentru episoade din Candy Candy, caută AICI
Deocamdată n-au apărut decāt primele 54 de episoade subtitrate īn engleză. Calitatea asă de dorit, dar asta avem, asta folosim.

Īn ce priveşte traducerile, pentru moment sunt oprite la ep. 3 şi nu ştiu cānd le voi relua. Eu nu prea i-am văzut pe acei mulţi care vor subul īn romānă. Oricum le voi face, probabil după ce termin Rose of Versailles, dar mai este pānă atunci.

Īn ce priveşte downloadurile, nu depinde de mine. Dacă aveam posibilitatea să scot singur seriile la download, traducerile ar fi mers cu o viteză mult mai mare, dar deja există două serii complete care aşteaptă să apară, Bottle Fairy şi Kimi Ga Nozomu Eien şi trei īn curs, Blood+, Black Lagoon şi Elfen Lied din care există deja episoade subtitrate şi n-am cum să le scot. Cānd īşi va repara zeri serverul, probabil vor apărea la download.

Sandy Bell... vreau şi eu. smile.gif
Tessa
Mersi pentru link smile.gif
Referitor la cei care vor cu subtitrare in romana credeam ca sunt mai multi avand in vedere ca si zeri si Emanuel au spus ca vor...si parca mai era cineva tot in topicul asta.
Oricum...pentru mine merge si in engleza, doar ca eu as fi dorit sa fac cadou (scuzati cacofonia>.>) mamei mele.Candy Candy si Sandy Bell sunt seriile ei preferate(mi-a povestit ca se uita impreuna cu mine la ele tongue.gif)...dar cum ea nu stie engleza ar fi fost un cadou reusit din partea mea sa ii dau animeurile traduse^^.Dar daca nu mai sunt si alti care vor....nu o sa fiu egoista sa te pun la lucru doar pentru mine >__>.
alcyndore
O super idee poiectul despre Candy Candy.
Am tot cautat pe net despre anime-ul asta pana am gasit aici.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.