Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Angelic Layer
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Games/Sports Anime
cioby2k
dupa ce am citit sfatu si am dat un search ca un copil cuminte si ascultator (year right) am obs ca nu e nici un topic despre acest anime.

Pai sa ii fac si un mic rezumat....

Povestea incepe cand o pustoaica de 12 ani, Suzuhara Misaki, ajunge in tokio si vede o mare cafteala, pe un ecran imens, din angelic layer.

se indragosteste imediat de acest joc si cu ajutorul unui pers cam suspect ajunge sa lupte in acest joc.

gata cu detaliile. daca vreti mai mult uitati-va smile.gif

ca grafica nu m-a inpresionat cine stie ce dar ca story da. sincer vedeam un ep dupa altul si nu ma puteam da din fata monitorului
zeri
Angelic Layer e un anime captivant si chiar daca nu arata, nu e doar pentru copii tongue.gif Misaki are o personalitate deosebita si reuseste sa castige simpatia oricui.

Daca intrati aici si dati la Galeria foto gasiti niste poze din serie.
cioby2k
si parca lui hikaru, chiar daca este doar o papusa, i-au dat o personalitate. sunt momente in episoade cand ochii ei spun dorinta ei. nu stiu daca va vor impresiona pozele dar merita vazut
Alinna
au trecut ceva ani buni de cand am vazut Angelic layer...nu am fost f impresionata, dar nici dezamagita (adica nu am sters anime-ul, ci l-am pus frumos pe dvd), personajul meu favorit a fost wizard si "proprietarul" ( nu-mi amintesc numele) desi au fost personaje secundare ..aha si prieteni ei ei erau simpatici ( prietena avea un crush pt baiatul ala desi ii dadea bataie la greu:P)
*blushes....never good with names*
Adela
Am terminat si eu de vazut angelic layer. personajul meu preferat: oojirou san (cred ca asa se scrie). nu pot sa zic ca a fost cine stie ce. intr-adevar povestea a fost misto...desi au cam exagerat...nu cred ca poate cneva sa se perfectioneze intr-un timp atat de scurt. dar tongue.gif de-aia se numeste anime. anyway merita vazut.
Emanuel
Un anime foarte frumos. Mi s-a parut foarte interesanta combinatia de stiluri - intre shoujo si shounen - cum spunea cineva, AL e un shounen foarte shoujo. tongue.gif
Minusurile ar fi, dupa mine, in primul rand bataile laugh.gif - sunt faine, dar mult prea multe si lungi. Se insista prea mult pe turneu - ceea ce face ca animeul sa sufere la capitolul poveste (devine destul de monoton si predictibil- turneul avanseaza, misaki invinge...), plus ca din cauza insistentei pe batai, nu e timp suificient pt caracterizarea personajelor (care sunt multe si foarte faine smile.gif ) - parerea mea e ca serialul straluceste atunci cand se abate de la turneu.
In rest, grafica frumoasa, personaje foarte faine (deh... CLAMP), si in final un anime ce nu-i o capodopera, dar e foarte dragut. 4/5

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.