Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Miss Critical Moment
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Comedy
Animal
Miss Critical Moment unul dintre cele mai demente animeuri care leam vazut pana acum.Fiecare episod are cam 3-4 minute si sunt 16 episoade si dupa cum si sugereaza titlul in fiecare episod este prezentat un moment critic din viata lui Kunyan o fata tanara (si aparent sexy tongue.gif ) care se baga in cele mai distrugatoare , inimaginabile si tampite situatii.Episodul meu preferat[spoiler:4674281a9d]:se blocheaza intr-o pozitie yoga(not a very lady like pozition) si varsa pe o tigara sake...ia foc camera si incepe sa vina cu idei sa stinga focul gen:isi da un pumn in nas si scuipa sangele pe foc... biggrin.gif (how stupid is that?) dupa aceea ii vine idea fantastica de a face baloane de apa din pre***vative(mori de ras la ce spune comentatorul)si dupa ce ne invata cum sa si facem co**om water ballons ne spune :"Next time,try making one before you have s*x!" biggrin.gif [/spoiler:4674281a9d]

A mai fost unul foarte amuzant dar chiar nu pot sa il povestesc ca o cenzurez prea multe cuvinte.

Anyway eu mam prapadit de ras...si daca aveti ceva gen 40 de minute ar fi bine sa il vedeti daca il aveti ca este scurt si foarte amuzant.
LArSON
unde se gaseste acest anime?
Pandel
pentru download prin bittorrent, mai multe informatii: http://www.animesuki.com/series.php/302.html

dupa ce o sa-l iau si eu si o sa-l vad.. o sa-mi dau si eu cu parerea pe acest topic. pana atunci, spor la download si comentat, tuturor.
CyBeR
Am vazut cateva episoade...e ciudat rau. Pe langa solutiile extreme la probleme extreme in care intra personajul, ideea e buna...
Foarte ciudat anime...
DMW
e vorba de Ippatu Kikimusume, nu? Animal, daca si dai titlul original e mai usor de gasit. eu l-am luat acuma ceva vreme de pe boxtorrents, incercati si acolo ca erau multi seeds.

da, e dement. laugh.gif

downloadati-l. merita. nu va uitati ca sunt 16 episoade, torrentul are doar 260 de mega.
Tessa
OMG! Anime'ul asta a fost ceva...nu pot sa explic ce.
In primul rand ar trebui sa subliniez faptul ca nu a reusit sa ma plictiseasca (sa ma scarbesc de unele faze, da, dar sa ma plictisesc...nici un pic tongue.gif )
In al doilea rand: minorii nu cred ca au voie sa il urmareasca. Nu e hentai, dar contine extraordinar de multa nuditate si scene nu tocmai usor de digerat.
La unele faze chiar am inceput sa rad la altele eram ceva de genul: WTF? (cum ar fi episodul cand ea trebuie sa aiba grija de Anaconda.....gezz dry.gif)
Episodul in care isi prinde parul in vana a fost preferatul meu. Cand toate credeau ca "pe unde iese aerul din corp" poate sa si inte laugh.gif .
Oricum, a fost tare seria. Nu cred ca as putea sa o recomand la cineva, dar mie mi s-a parut interesanta.

Also, melodia din opening te zgarie pe creier....wow! XD
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.