Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Despre aspectul siteului
Anime-Club Forum > Forum > Site
Vebby
eu una, care este... :twisted: imi doresc un aspect al siteului cu Slayers...se poate??shi culoare verde(da deschis) :roll:
Demona
Chiar ca nu shtiam unde sa bag chestia asta, da` tzine tot de site. oi cand avetzi de gand sa scoatetzi chestia cu CERF-u`...? Nu de alta da` 23 aprilie a trecut de aproape o luna... :roll:
Tenshi
Io vreau skinul cel roz... Gosh, unde sa mai scriu? biggrin.gif
Sidonix
cel care este omu' responsabil de deignu' sitului o sa raspunda...insa nu stiu chefu de a mai face inca un theme :roll:
Vebby
nu este BubbleGum roz? ca ash mai fi vrut shi io unu orz dar ...nu vroiam sa para nush cum ca vreau roz shi sa mi se zica"WEy, da nu ajunge unu?" :roll:
Tenshi
The existing pink skin was... uh, violated. I want it back. sleep.gif
axi
lol ... ur cute as ever u girls ... whit pink and stuff tongue.gif

cat despre munca la theme ... cred ca aspectul asta revenea lui ranma care a avut bunavointza sa se ocupe de ceva timp de asta ... in ultimul timp e mai ocupat omu ... are si el bac si altele ... sunt convins ca va va ajuta cat de repede poate ...
Ranma-kun
Am sa fac nishte theme-uri noi, daca imi dati nishte idei bune... Pink and Fluffy nu cred ca le place la toata lumea, in plus avem 1, de fapt 2, mai e si unul cu C.C. Sakura, care nu-i tocmai gata inca....
Tenshi
^__^ Okay, eu sunt multumita cu skinul cel roz, nu-mi trebuie altul (sper doar ca va fi reparat, dar sigur ca inteleg ca ai si tu alte probleme, Ranma-kun ^.^). Well, abia astept sa apara si celalalt skin, C.C. Sakura!!

[quote]Am sa fac nishte theme-uri noi, daca imi dati nishte idei bune...[/quote]

Credeam ca pentru skinurile cele noi se vor folosi bannerele castigatoare ca sursa de inspiratie... *_* Adica culori and stuff...
Majin
s-a terminat concursul cu banere..temele cand o sa apara!?!?!?
Ranma-kun
Well.. am adaptat unul dintre bannerele cashtigatoare pentru skinul actual, ca mi s-a parut ca se potriveshte bine, cu aceasta ocazie vreau sa-l felicit pe Kaoru /happy.gif .

Si celelalte bannere vor fi folosite, dar nu pe nuke ci pe noul site engine la care lucreaza Coyotee :wink: (ups, did I spill a secret, silly me :embarassed: )
TrueVall
arata super siteul felicitari se vede ca ceea ce faceti o faceti din placere si o faceti cu inima felicitari din nou
Urfe
Interesanta schimbarea la header.

Congrats /happy.gif... oare cum arata pe Linux? La flash-ul anterior era problema mare.
Ranma-kun
Depinde de versiunea de linux, l-am testat pe Damn Small Linux, si mere bine, in principiu depinde de ce versiune de player foloseshte... daca e macromedia flash player for linux e ok, daca e nush ce emulator, atunci apar probleme...
Vebby
mai nu stiu cum sa va spun..dar la mine momentan nu mai pare nici un banner la purity...e negru..know something about it??
Urfe
Ai un plugin de flash?
Ranma-kun
Da, e vina mea, scrisesem la PARANM VALUE banner.sef in loc de .swf , la embed am scris corect, si prin urmare Opera si Firefox il interpretau corect, si explorerul nu-l gasea...
Vebby
eh..noah..10x Ranma...e super tare banneru^_^ ...felicitari autorului:P
Ranma-kun
Autorul e Kaoru , eu sunt doar editorul
Asra
da pe bune, arata prea bine biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif LOVE IT! /love

felicitari lui Kaoru si Ranma :weee: :gooood:
Urfe
Si arata foarte bine pe Linux. smile.gifFelictiari meritate.
kaoru
Thanks Ranma wink.gif

Nice work.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.