Vebby
May 15 2005, 08:14 PM
eu una, care este... :twisted: imi doresc un aspect al siteului cu Slayers...se poate??shi culoare verde(da deschis) :roll:
Demona
May 19 2005, 01:09 PM
Chiar ca nu shtiam unde sa bag chestia asta, da` tzine tot de site. oi cand avetzi de gand sa scoatetzi chestia cu CERF-u`...? Nu de alta da` 23 aprilie a trecut de aproape o luna... :roll:
Tenshi
May 19 2005, 02:17 PM
Io vreau skinul cel roz... Gosh, unde sa mai scriu?
Sidonix
May 19 2005, 02:26 PM
cel care este omu' responsabil de deignu' sitului o sa raspunda...insa nu stiu chefu de a mai face inca un theme :roll:
Vebby
May 19 2005, 05:15 PM
nu este BubbleGum roz? ca ash mai fi vrut shi io unu orz dar ...nu vroiam sa para nush cum ca vreau roz shi sa mi se zica"WEy, da nu ajunge unu?" :roll:
Tenshi
May 20 2005, 07:20 AM
The existing pink skin was... uh, violated. I want it back.
axi
May 22 2005, 08:16 PM
lol ... ur cute as ever u girls ... whit pink and stuff
cat despre munca la theme ... cred ca aspectul asta revenea lui ranma care a avut bunavointza sa se ocupe de ceva timp de asta ... in ultimul timp e mai ocupat omu ... are si el bac si altele ... sunt convins ca va va ajuta cat de repede poate ...
Ranma-kun
May 22 2005, 08:44 PM
Am sa fac nishte theme-uri noi, daca imi dati nishte idei bune... Pink and Fluffy nu cred ca le place la toata lumea, in plus avem 1, de fapt 2, mai e si unul cu C.C. Sakura, care nu-i tocmai gata inca....
Tenshi
May 23 2005, 07:23 AM
^__^ Okay, eu sunt multumita cu skinul cel roz, nu-mi trebuie altul (sper doar ca va fi reparat, dar sigur ca inteleg ca ai si tu alte probleme, Ranma-kun ^.^). Well, abia astept sa apara si celalalt skin, C.C. Sakura!!
[quote]Am sa fac nishte theme-uri noi, daca imi dati nishte idei bune...[/quote]
Credeam ca pentru skinurile cele noi se vor folosi bannerele castigatoare ca sursa de inspiratie... *_* Adica culori and stuff...
Majin
Jun 9 2005, 12:40 PM
s-a terminat concursul cu banere..temele cand o sa apara!?!?!?
Ranma-kun
Jun 9 2005, 01:17 PM
Well.. am adaptat unul dintre bannerele cashtigatoare pentru skinul actual, ca mi s-a parut ca se potriveshte bine, cu aceasta ocazie vreau sa-l felicit pe Kaoru /

.
Si celelalte bannere vor fi folosite, dar nu pe nuke ci pe noul site engine la care lucreaza Coyotee :wink: (ups, did I spill a secret, silly me :embarassed: )
TrueVall
Jun 10 2005, 08:13 AM
arata super siteul felicitari se vede ca ceea ce faceti o faceti din placere si o faceti cu inima felicitari din nou
Urfe
Jun 10 2005, 01:59 PM
Interesanta schimbarea la header.
Congrats /
... oare cum arata pe Linux? La flash-ul anterior era problema mare.
Ranma-kun
Jun 10 2005, 03:26 PM
Depinde de versiunea de linux, l-am testat pe Damn Small Linux, si mere bine, in principiu depinde de ce versiune de player foloseshte... daca e macromedia flash player for linux e ok, daca e nush ce emulator, atunci apar probleme...
Vebby
Jun 10 2005, 03:52 PM
mai nu stiu cum sa va spun..dar la mine momentan nu mai pare nici un banner la purity...e negru..know something about it??
Urfe
Jun 10 2005, 04:29 PM
Ai un plugin de flash?
Ranma-kun
Jun 10 2005, 04:54 PM
Da, e vina mea, scrisesem la PARANM VALUE banner.sef in loc de .swf , la embed am scris corect, si prin urmare Opera si Firefox il interpretau corect, si explorerul nu-l gasea...
Vebby
Jun 10 2005, 05:24 PM
eh..noah..10x Ranma...e super tare banneru^_^ ...felicitari autorului:P
Ranma-kun
Jun 10 2005, 05:36 PM
Autorul e Kaoru , eu sunt doar editorul
Asra
Jun 10 2005, 07:46 PM
da pe bune, arata prea bine

LOVE IT! /love
felicitari lui Kaoru si Ranma :weee: :gooood:
Urfe
Jun 11 2005, 10:43 PM
Si arata foarte bine pe Linux.
Felictiari meritate.
kaoru
Jun 12 2005, 10:27 AM
Thanks Ranma
Nice work.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.