Lunaris
May 13 2005, 08:55 AM
Ahem!*drums and everything* /

:
Lunaris
May 13 2005, 09:11 PM
am uitat sa post-ez programul. pur si simplu am uitat.
1)DATA: 1 IUNIE 2005
2)DURATA: 8 h ( 10:00-18:00)
3)CONTINUT:
scurta prezentare a fenomenului
(proiectare digitala a unui documentar + discurs)
proiectare episoade din seriale ANIME celebre
demonstratie de desen sustinuta de un profesionist in domeniu
concurs de desen cu premii
expozitie de desen japonez, biografii artisti BD si prezentari de serii anime
mentiune: programul e facut pt 3 serii de amatori si evenimentul se va tine intr-o singura clasa (respectiv amfiteatrul).
Style_Ripper
May 13 2005, 11:11 PM
eu nu pot fi la eveniment.. pt ca sunt din iasi ,.. nu din bucureshti.. dar daka avetzi nevoie de ajutor in graphica
[email protected] , da-mi add.. shi poate te ajut.. nu am talent la desenat personaje.. dar daka ai nevoie te pot ajuta cu wallpaperuri , pliante, etc...nush.. ceea ce vreau eu sa spun ca doar in cadrul Photoshopuli va pot ajuta ...
ICE
May 14 2005, 01:03 AM
pai asta e o idee geniala, bine daca nu geniala cel putin foarte buna. si eu personal chiar as vrea sa participajut la promovarea fenomenului mangaanime si la noi...
din pacate cunostintele mele se limiteaza doar la editare grafica/foto/video/audio, in rest mai stiu eu niste editare... da nu cred ca va este folositoare. oricum, daca aveti nevoie de ajutor nu ezita sa ma cauti pe yahoo.
Lunaris
May 14 2005, 09:31 PM
propunerile sunt bune pt ca ne trebuie pliante (flyers) et postere pt eveniment si deocamdata suntem destul de ocupate cu incropit cereri peste cereri de la directiune pana la ambasada Japoniei.. daca mai sunt doritori sa ne ajute cu lucrurile mentionate mai sus, ...write down.
*bows*
Asra
May 16 2005, 02:43 AM
eu voi fi acolo cu siguranta

nici nu se pune problema :]
demonstratie de desen sustinuta de un profesionist in domeniu
:shock: e secret? ca sunt tare curioasa cine e

daca aveti nevoie d fanart-uri and stuff ma ofer eu, am o parte din ele deja printate insa ce format va trebuie?
http://asra.deviantart.com ca sa vedeti cam ce lucrez.. sa nu va treziti cu ceva ce nu va place ^^; daca nu se poate np oricum eu vin la eveniment :]
Lunaris
May 16 2005, 08:45 AM
oye, wonderful stuff. /

pai asra, daca te pricepi atat de bine, te invitam sa sustii si tu o demonstratie acolo.. in fine, manga.ro au zis ca ne dau ei profesionisti, desi noi mai aveam variante. asadar, pana una-alta, nu stim nici un nume.
p.s. - acceptam orice format pt desene. numai sa iti pui copyright-ul acolo, ca sa fie full credit..
axi
May 18 2005, 07:01 PM
asa copii ... curaj ca se poate
promit un pic de propaganda maine la intalnire ... poate mai adunam cativa curiosi
bun si programul ca sa stim pe ce discutam ... rau ca nu esti online lunaris
in rest ... promit sa trec pe acolo ... fiind la munca e greu ... dar macar cateva ore din alea opt tot o sa fiu pe acolo
axi
May 22 2005, 07:02 PM
pentru binele fanilor poti face in asa fel incat lunaris sa raspunda la telefon cand e sunata?

... sau macar pe ym? ... ca nu am timp sa stau toata ziua.
Lunaris
May 22 2005, 07:09 PM
unu la mana, raspund de ceva timp pe messenger, da' nu stiu de ce nu vezi..(and i knew sth was wrong) si doi, nu m-a sunat nimeni. boo.
axi
May 22 2005, 07:19 PM
una la mina te-am sunat de mai multe ori ... doi la mina ... nici eu nu stiu de ce nu vad

... dar asta e realitatea ... *restarting ym just in case*
Phaze
May 25 2005, 01:50 PM
Deci tot ce trebuie sa fac este sa cobor 1 etaj ?

Amfiteatrul de la etajul 1, right ? Ca daca e la subsol...sux :| Cya there .
Lunaris
May 25 2005, 07:43 PM
*dumbfounded* 0_o asadar otacii din hasdeu scot capul.. *gets over it* pai asta nu poate sa fie decat imbucurator - vom avea public acolo. in fine, da, se tine la amfiteatrul de la etajul 1.
Phaze
May 25 2005, 09:22 PM
credeam ca sunt singurul din hasdeu care cand aude de champloo sau kenshin tresare

si vad ca pana la urma chiar persoane din liceu organizeaza un meeting ! fun ! tu si maeve de la ce clasa sunteti ? PM sau Y! MSGR
Phoboss
May 25 2005, 09:44 PM
Excelenta ideea si tot, chiar tot respectul pt ca v-ati pus sa organizati o treaba ca asta. Daca mai e loc liber pe acolo o sa ma prezint si eu la datorie sa umplu niste spatiu gol pe acolo. Desi n-am nici cel mai mic habar unde se afla liceul fabulos, ma descurc eu folosind puterile mele extrasenzoroase. Vorba lui Grigore Florinescu, drenor canalist in capitala:"Aoleo pai vin si eu ca de mult nu am mai la plimbare cu Florica.(Florica e cheia franceza cea mai indragita de maestrul Grigore, desi el ii mai spune si "Date-n *$#&", dar numai cand e nervos)". Sa fie cat mai bine!
Phaze
May 25 2005, 10:16 PM
pai...ia 69 sau 85 pana la ferdinand sau oborul nou SAU 335/330 pana la iancului sau spectrum(un mini mall construit pe verticala

)sau 17 sau 34 pana la ferdinand/mihai bravu SAU ...taxi. Nu stiu daca au vorbit fetele si cu lucica portaru' , care mai mult ca sigur nu te va lasa sa intrii in liceu
Phoboss
May 25 2005, 10:24 PM
:shock: lucica portaru', hmm? Las' ca sigur il stie pe dom' Grigore al meu ca parca au fost colegi de birt de tineri. Oricum merci pt indicatii. Vesnic recunoscator. (incepand de maine ca azi nu am chef)
Lunaris
May 25 2005, 10:35 PM
*raises eyebrow* adica oaspetii nostri celesti n-au sa fie lasati sa intre? ha. i laugh at the very thought.
acu' serios, *frowns* omu' are dreptate. propun sa spuna fiecare cand poate ajunge si eventual sa ne intalnim in fata colegiului - directia va fi informata ca ai nostri 'colaboratori' (ahem!) vor participa la event. if not, rostiti raspicat "dom' grigore vrea la workshop" daca dati de portar la intrare si vedeti ce iese.
Phoboss
May 25 2005, 10:43 PM
E sigur ca o sa dam anunt ca mai bine e sa ne vedem hoarda in fata decat sa trecem fiecare prin interogatoriul lui Lucica. Sau ii aduc eu 1 litru de palinca si poate poate trece pe /afk, macar pt cateva minute.
Kagome-chan
May 26 2005, 08:48 AM
Perfect ! Cred ca voi veni si eu acolo cu o eleva a liceului ca sincer nu cred voi nimeri cu succes amfiteatrul ( nu am mai fost niciodata in Iulia Hasdeu) . Presupun ca acolo ne vom intalni cu totii , nu-i asa ?
Nu cred ca as vrea sa pierd asa ceva . Sper ca voi ajunge acolo pe la 10:30 . :roll: Ja !
P.S. In legatura cu concursul de fan art , fiecare putem contribui , nu ? asa am inteles . :roll:
Phaze
May 26 2005, 08:00 PM
there are people that dont let a day pass without watching at least 2 anime episodes

Luni puneti flyere prin clase ?
gattina
May 31 2005, 06:18 AM
Sper sa ajung si eu si s-ar putea sa o iau si pe immortality cu mine

. Ne vedem acolo pe la 11:00
liantasse
May 31 2005, 11:58 PM
[size=18]
Succes m?ine!!! 
:weee:
Sint super-trista ca nu pot veni :cry: Abia astept sa aud cum a fost! Be sure to tell everything, with details /

Astept impresii de la cit mai multa lume!
Distractie minunata va doresc! Si inca o data [b]
felicitaripentru Lunaris, Maeve si tuturor celorlalti care s-au implicat si au muncit!
Kagome-chan
Jun 1 2005, 08:12 AM
Deci ne intalnim acolo , cu totii , ok ??? Abia astept ! :weee: O sa fie super ! :wink: :wink:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.