Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Cu cine ar trebui sa ramana Kikyo?
Anime-Club Forum > Detaliat > Inuyasha
Pages: 1, 2
Kisa
K! Sa vedem parerile voastre. Si sper ca fanii Kagome sa nu zica ca Inu nu poate fi cu Kikyo pt ca voua va place Kag. Nu mi se pare un motiv suficient.

Eu sunt fan Kikyo si as zice ca cel mai bine s-ar potrivi cu Naraku/Onigumo. Pur si simplu rautatea lui Naraku se potriveste cu moartea.
blackinque
si eu sustin in continuare ca narakuxkikyo s-ar potrivi, intr-un fel mai ciudat. hmm, mai bine cu onigumo, asta fiindca cei doi sunt persoane diferite. dar onigumo oricum nu cred ca mai iese, este sortiti damnatiei. si kikyo e sortita mortii. cel mai asteptat final ar fi ca cei 2 sa se duca impreuna spre lumea de apoi.

cine a vazut ep 122-123 the woman who loved sesshomaru, isi poate inchipui cam cum o sa sfarseasca cei 2. si apropo de asta, onigumo e innebunit dupa kikyo. e indragostit, inteleg, dar nici chiar asa :roll: love is dangerous
Trix
Salutare! Eu sunt partiala in ceea ce priveste subiectul asta pentru ca as vrea ca InuYasha sa ramana cu Kagome. Mi se pare imposibil ca Kikyou sa treaca peste ura pe care o simte pentru InuYasha din momentul mortii, desi intre cei doi a fost o iubire puternica. N-as vrea sa ramana insa nici cu Naraku, cel putin nu daca el reprezinta "raul absolut". Biata fata a suferit si asa prea mult! Nu stiu cu cine as vrea sa ramana; e destul de trist si plin de suferinta drumul unei moarte, macar sa aiba pe cineva alaturi...pe cineva pe care sa-l iubeasa, dar nu InuYasha biggrin.gif

Asa ca ma voi abtine de la vot in subiectul asta. Dar foarte interesant...bravo Kisa_san
Kisa
Tks Trix.

Anyway, poate ar fi trebuit sa mai adaug o optiune. Ceva de genul ca voi ati vrea sa ramana cu altcineva si cu cine anume. Asa ca daca aveti vreo parere, va rog sa o impartasiti. happy.gif
Vebby
duh..nu sepoate ca biata fata sa fie scutita de suferintze..si sa ramana sotzia lui Dumnezeu, si Inu sa ramana cu Kagome????
Inuyasha
Nu stiu ce sa zic e o situatie mult prea complexa; dar cred ca InuYasha ar trebui sa ramana cu Kagome si Kikyo vaduva (arcum ii place negrul).

biggrin.gif

Kikyo oricum ramane amanta lui InuYasha /...

by InuYasha :twisted:

PS Nu e nevoie sa cititi toate prostiile mele , m-am inbolnavit de carcoteala /happy.gif
Trix
[quote]Kikyo oricum ramane amanta lui InuYasha [/quote]

Sa nu indrazneasca InuYasha sa faca asa ceva...ca ii spune Kagome un Osuwari de nu se vede :twisted:

Eu sunt adepta relatiei monogame...daca ramane cu una, cu aia sta, nu zboara din floare in floare, nu mai tine alta pentru zile ploioase sau mai stiu eu ce... :hammering:
Kagome-chan
De acord cu Trix ! :? Ce inseamna prostia asta ? I-auzi la el ..."amanta lui Inuyasha" . :? As prefera mai degraba sa-l vanez decat sa o aiba pe Kikyo ca amanta . :maaad:
RVR_Inu
Is de acord cu Kagome-chan.... oricum pana la sfarsit o sa aleaga Inuyasha pe Kagome...Stiti ce spun eu?

Naraku o sa il mai elibereze pe Onigumo pentru nu stiu ce, intre timp Inuyasha si Sesshoumaru gasesc bebelusul si il omoara pe Naraku, iar Onigumo o gaseste pe Kikyo intamplator si ramane impreuna cu ea (zic eu ca o sa intample ceva de genul: kikyo i found you nush ce si ea o sa zica ca nu vrea sa il vada dar pana la urma ei stau si vorbesc and everything ends nice). Bine nu din prima...dupa vreo 10 episoade zice eu..(oricum cica se continua inuyasha cu o OVA de vreo 36 de episoade; am vazut pe un forum din America).
Kisa
[quote=RVR_Inu]Is de acord cu Kagome-chan.... oricum pana la sfarsit o sa aleaga Inuyasha pe Kagome...Stiti ce spun eu?

Naraku o sa il mai elibereze pe Onigumo pentru nu stiu ce, intre timp Inuyasha si Sesshoumaru gasesc bebelusul si il omoara pe Naraku, iar Onigumo o gaseste pe Kikyo intamplator si ramane impreuna cu ea (zic eu ca o sa intample ceva de genul: kikyo i found you nush ce si ea o sa zica ca nu vrea sa il vada dar pana la urma ei stau si vorbesc and everything ends nice). Bine nu din prima...dupa vreo 10 episoade zice eu..(oricum cica se continua inuyasha cu o OVA de vreo 36 de episoade; am vazut pe un forum din America).[/quote]

N-ar fi rau sa se faca OVA (oricum, mie mi se pare ca au lasat totul neterminat). Anyway, interesanta idee RVR_Inu. Doar ca l-as prefera pe Naraku pt ca arata mai bine decat Onigumo (cel putin asa cred din moment ce Onigumo era tot timpul bandajat; iar la felul in care a vb cu Kaede [cand era ea mica si s-a dus sa aiba grija de el in locul lui Kikyo] cred ca nu ar fi un personaj tocmai aratos). happy.gif
Trix
Are dreptate Kisa_san. Nu cred ca ar fi prea dragut sa ramana cu Onigumo. Adik omul ala, de fiecare data cand era prezentat, tot ce putea sa faca e sa zica cat o doreste pe Kikyou, ca nu o vrea fericita cu altul. Daca nu i-a fost frica de youkai si a fost de acord sa le dea corpul sau, atunci omul asta are si el ceva din rautatea pura vazuta la Naraku si nu as crede ca se va imbuna chiar daca scapa de Naraku. Poate ar trebui intai purificat de una din sagetile lui Kikyou inainte sa faca un pas in directia unei relatii cu ea biggrin.gif
Kisa
[quote=Trix]Poate ar trebui intai purificat de una din sagetile lui Kikyou inainte sa faca un pas in directia unei relatii cu ea biggrin.gif[/quote]

La ce fel de sageata te referi? Eu zic ca "fuuin no ya" (arrow of sealing) si "hana no ya" (exorcising arrow), ori l-ar adormi (ca pe InuYasha), ori l-ar omori.
Trix
E bine, ma gandeam ca Onigumo e in Naraku si Naraku sa primeasca sageata, sa moara, si odata cu el sa piara si rautatea din inima lui Onigumo...sau ceva de genul asta :roll:
blackinque
Nu cred ca ar putea sa-l purifice pe Onigumo. Cred ca el insusi s-ar cai pentru faptele sale, avand in vedere prin ce a trecut din cauza unei ambitii. Dar nu stiu cum o sa il mai scoata pe Onigumo. Eu cred ca e in bebelus, fiindca inima lui e acolo. Si nu stiu cum ar mai putea iesi din acel corp. Bebelusul ar face bine sa creasca mai repede sa ma conving tongue.gif

oricum, daca iei rautatea si obsesia excesiva, o relatie Onigumo-Kikyou ar fi fost chiar romantica /happy.gif
Kisa
QUOTE(blackinque)
oricum, daca iei rautatea si obsesia excesiva, o relatie Onigumo-Kikyou ar fi fost chiar romantica /happy.gif

Eu zic ca daca iei rautatea si obsesia excesiva, ar ramane totusi perversitatea (de care cred ca Onigumo nu duce lipsa).

P.S. Cred ca este evident ca din ciudata metamorfoza Naraku-Onigumo, il prefer pe Naraku langa Kikyo (de la Onigumo poate ramane sentimentul de iubire). :roll:
Trix
Corect. La o adik, Naraku pare mai "frumos" biggrin.gif
RVR_Inu
Dar de ce ar ramane Naraku cu Kikyo cand el vrea sa o moare?!? Nu se poate ca Naraku sa fie cu ea pt ca el ii "raul absolut" (Naraku=hell's abiss) deci el nu are sentimente...si in plus: [spoiler:1900cd9ad3]nu poate ca el sa ramana cu ea pt ca el deja o incercat sa o omoare (odata cand era vie; si odataca cand era "moarta"). Si kikyo il uraste pt ca ea stie ca Naraku o inscenat-o... [/spoiler:1900cd9ad3]Deci eu nu cred ca se poate ca Naraku sa ramana cu Kikyo...
Lumiere
Parerea mea este ca nu ar fi posibil ca Kikyo sa ramana cu Naraku... In primul rand pentru ca dak ati vazut episodul "A faithful love song before we've met" o sa va dati seama: Kikyo tine prea mult la Inuyasha iar pe Onigumo il vede doar ca pe un om care avea nevoie de ajutor... Nu prea vad o scapare... cred ca Inuyasha o sa trebuiasca sa o faca pe Kikyo sa se intoarca inapoi de unde a venit cu inima impacata si sa nu o faca nici pe Kagome sa sufere... Hmmm... grea decizie... nu il condamn ca nu a reusit sa aleaga.

Ganditi-va asa: daca nu ar fi murit Kikyo si ar fi reusit sa treaca de faza "you betrayed me!" Inuyasha sigur nu ar fi ales-o pe Kagome daca se mai intalneau.

Deci sa-l lasam pe Rumiko Takahashi sa decida!
Kagome
Well nu prea vad cum Kikyou ar putea sa ramana cu cineva din moment ce este moarta , stiu insa ca Inuyasha nu poate renunta la ea din cauza resentimentelor si cred ca nici Naraku nu o doreste ci pur si simplu inima lui Onigumo a ramas cu sentimente pentru ea. Normal mi se pare sa se intoarca impacata in "the afterlife". Din pacate nu am vazut serialul pana la sfarsit...dar stiu ca nici sfarsitul nu ofera o solutie concreta asupra personajelor...we wil see(hopefully)

PS: Rumiko Takahashi is a "She" /happy.gif si oricum manga continua.
Mitsuki Chan
Baka Baka Baka Baka Cum p-u-t-e-t-i sa spuneti asha ceva
stiti f bine k Inuyahsa o iubeste pe Kikyo si invers
BAKAAAAAAAAAAAAAAAA !! ! !! ! !! ! !! nu o sa fie niciodata cu Naraku/Onigumo mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
Kisa
Mitsuki Chan, nu te mai enerva asa. La urma urmelor e un anime. tongue.gif Aici oamenii isi dau cu parerea. Iar sa-ti zici propria parere nu inseamna sa fii baka doar pt ca altcineva nu e de acord cu tine.
Si... stai putin, calmeaza-te si gandeste-te. Si eu sunt fan Kikyo, dar realizez ca ceea ce simte InuYasha poate nu e iubire adevarata, dar un fel de afectiune imbinata cu sentimentul de vinovatie. Si cum ar putea InuYasha (flesh) sa ramana cu Kikyo (lut)?
Mitsuki Chan
hmmm mai bine ramane singura decat sa ramana cu Naraku..shi apropo..scuza pentru iesire dry.gif unsure.gif
Anzai
ar fi trebuit sa fiu de acord cu Kagome..si nu este principala cauza ca ea e moarta, ci ca de 1000000000 de ori a zis ,,i hate everything in this world'' atunci de unde timp sau nervi pt relatii amoroase?
parerea mea: Kikyou va ramane singura.
nu cred ca va muri (inca odata) ci ca va continua sa traiasca dar undeva mai departe de locurile cu atatea memorii etc.
off. topic: serios??? ova 36 episoade un vis implinit!!!INTREBAREA ESTE cand??? ohmy.gif
Kisa
@Lord Inuyasha: U do have a point. Uitasem de "I hate everything in this world". Intradevar nu cred ca ar avea timp/nervi pt o rel. Si cred ca Kikyo este constienta de faptul ca nu mai este o femeie/fata in adevaratul sens al cuv si astfel ar putea fi cu IY doar "in moarte". tongue.gif
Mimi
nici nu m-ai stiu daca inuyasha chiar o iubeste pe Kykyo ! dry.gif as fii vrut sa ramana cu Naraku dar el sa fii fost bun nu un nebun psihopat ! dry.gif Nu le statea rau impreuna ...deja mii imajinez la nunta ! vise..........! laugh.gif
k1ll3r
inuyasha o mai iubeste p kikyo.d multe ori in serial a demonstrat acest lucru si lui ii este foarte greu sa aleaga intre kikyo si kagome.dar revenind la topic kikyo nu s-ar potrivi cu naraku pt ca nu are nici un sentiment fata de el...... pardon am gresit....... il uraste tongue.gif nu cred ca ar putea fi cu cineva pt ca nu cred ca ar fi capabila sa aibe o relatie stiind ca ea nu este dekt "o adunatura d oase si tarana"(dupa cum ii zice si naraku).cel mai probabil kikyo va ramane singura.
rei21
Eu nu zic ca Inuyasha nu poate ramane cu Kikyo dar ar fi cam ciudat .Toata povestea asta este despre Kagome si Inuyasha.Ea povesteste totul.
selen_dom
krek daca va ramane cu cineva ar fi cu Naraku, stiti cum se zice cei ce se resping se atrag sau ceva de genul asta, iar faptul ca a incercat so omoare face totul si mai romantic si plpitant. Desi parca...sunt sanse mai mari sa ramana singura plimbanduse cu barca, in timp ce Kagome si Ynu se distreaza ca o hapy family sisi mai aduc din cand in cand aminte de ea si toata povestea va deveni legenda si bla bla bla ca mam plictisit.
koneko
I chose "nu ar trebui sa ramana cu nimeni" because.... well because she should get on with it and just DIE ! A trait cat a trait... a fost inselata si omorata de Naraku. Apoi a fost reinviata, dar nu mai a fost aceeasi Kikyou, doar sufletul ei plin de ura si regrete. Dead people should stay dead, not go around trying to bring other people in Hell. Cu Inuyasha este evident ca nu mai se poate. Inuyasha a avut norocul de a fi readus la viata - corp + suflet, de catre reincarnarea lui Kikyou si a avut sansa de a se indragosti din nou (aproape de aceeasi persoana). Inuyasha este viu, Kikyou moarta - un mic impediment. Impreuna cu Naraku nu as vrea sa o vad, dupa cum cred ca nici ea nu ar vrea. Naraku/Onigumo a fost cel care i-a luat viata si care a facut-o sa creada ca Inuyasha a folosit-o, aducand-o impotriva acestuia. Ea il uraste din adancul inimii si nu cred ca ar avea a change of heart atat de curand. My point: ar trebui sa se intoarca la hobby-ul ei (being dead).
L@dy D@rkness
desi sunt fana declarata Kikyo si nu o suport deloc p Kagome totusi cred k nu ar trebui sa ramana cu nimeni si nici nu cred k va ramane pt k pana la urma ea e moarta si dupa c isi termina treaba p pamant cred k isi va dori sa se odihneasca in pace,a trecut prin destule saraca si inainte sa moara si dupa.Dar nu cred k va putea nici Kagome sa ramana cu Inu forever,sa fim seriosi nu poate sa calatoreasca toata viatza prin fantana aia,si nici sa ramana in lumea lui Inu pt k altfel ar disparea inexplicabil din timpul ei ceea ce nu mi s-ar parea firesc,pana la urma cred ca inu va ramane alone sad.gif ,sau dak moarecu Kikyo biggrin.gif
El3ctro
Pei cred ca Kogome.
De ce . Pei in primu rand cred ca sa infiripat ceva intre Inuyasha si Kagome in al doile rand Kiko ar muri pt a doau oara in al treile rand cred ca inuyasha a cam uitato pe Kiko.
Ma rog parerea mea.
Anzai
QUOTE(El3ctro @ Jul 18 2006, 06:23 PM)
Pei cred ca Kogome.
De ce . Pei in primu rand cred ca sa infiripat ceva intre Inuyasha si Kagome  in al doile rand Kiko ar muri pt a doau oara in al treile rand cred ca inuyasha a cam uitato pe Kiko. 
Ma rog parerea mea.
*

Eu cred ca intrebarea era cu cine va ramane Kikyo nu inuyasha huh.gif ...si ei Kikyo nu kiko.. dar nah.
Oricum acuma stim sigur cu nu va ramane cu nimeni biggrin.gif si ca i was wrong to think she would survive.. pt ca acuma chiar a murit de tot.Mai multe informatzi aici.
Mitsuki_girl
Hmmm....Kikyo ar trebui sa ramana ori singura ori cu Naraku mai exact Onigumo.Oricum moare in manga dar nu se stie k poate prin nush ce miracol invie. wink.gif
layla_kagome
cu nimeni
Java-Leen
Sa fim seriosi. Kikio e moarta... dak se misca nu inseamna k traieste. Viatza ei s-a terminat, nu mai are valoare decat pt ea insasi... E un mort viu. Dak ar fi ramas cumite la Kagome, nici nu se mai punea problema, dar ea s-a intors ca sa se razbune, nu sa ramana cu cineva. Dp ce se va razbuna va intzelege chiar ea k nu mai are nici un rost sa consume atatea suflete nevinovate...
denisa_hime
he he..ma amuza faptul ca au mai ramas topicuri de genul asta..eu am scris/anuntat ceva:hint hint: dar vad ca vestea nu a prea prins..ma rog....eu zic ca kikyou va continua sa existe prin kagome si in fond,prin asta, va ramane cu inuyasha:)
caroline
Eu cred ca Kikyo va ramane singura. Mai are sentimente pentru Inuyasha, dar s-au intamplat prea multe intre ei. Mi se pare ca lui Inuyasha nu ii este clar ce simte pentru Kagome. Am vazut ca ii este dor de ea daca sta mai mult de o zi in lumea ei. Se duce repede sa o ia daca intarzie, evident, pentru ca vrea sa o vada, sa fie langa ea.
Nu am nimic cu Kikyo, insa o prefer pe Kagome.
Kikyo duce o viata singuratica, nu cred ca ar putea fi cu cineva.
Java-Leen
Kikio este consumata de cateva sentimente primare... Chiar daca Kagome o crede superioara, de fapt e invers. Nu-mi amintesc ca Kikio sa-si fi dat viatza pentru InuYasha, şi nici sa fi încercat să-l salveze de la moarte în vreun fel... ca l-a lipit de copacul sacru sau de un alt copac, mie mi se pare o chestie aleatorie...
Kagome in schimb era gata sa se supuna riscului de a fi ucisa ca sa-l salveze de demonul lui interior. Chiar si el se teme sa n-o ucida la urmatoarea transformare... Kikio ce-a facut? L-a lipit de un copac...ceea ce n-a fost nimic... asa lipea si alţi demoni de templu, de pamant...
Ca sa nu mai spun ca nu pare capabila de sentimente profunde... de ex sacrificiul. Kagome e dispusa sa accepte ca InuYasha nu o poate uita pe Kikio, dar Kikio ar prefera sa-l ia cu ea în lumea de apoi decât să-l vadă cu altcineva... Acum, cu cine credeţi voi ca ar trebui sa ramână?
Naraku iese din discuţie... ea i s-a alăturat doar ca să aibă ocazia să-i facă de petrecanie după ce uneşte toate bucăţile de giuvaier la locul lor...

Nici nu cred ca va ramâne mult în serial... probabil că pe la sfârşit o să moară cumva...(n-am văzut-o pe nicăieri in episoadele de final pe care le-am văzut eu...), ceea ce e chiar normal. Ar fi aiurea să nu moară...
Innocent
Parerea mea este ca ar trebui sa ramana singura... Impresia mea despre personaj este ca e vanitoasa si oarecum lipsita de orice urma de empatie (necesara pentru o buna relationare cu oamenii in jur) si ca ea insasi isi doreste sa ramana singura. Se incapataneaza atat de tare sa creada ca nu poate duce o viata normala si ca locul ei nu este printre oameni.

In afara de asta desi intr-adevar pe la final nu o prea vezi te inseli: de vazut o vei vedea, de murit nu moare decat pe parcursul maga care a continuat seria anime.

Btw, cred ca mai ai de vazut mult din serie si apoi nu o sa mai spui lucruri de genul "Kikyo este incapabila de scarificiu" sau ca nu si-ar fi dat viata pentru el. este destul de departe de cine este Kikyo. Nu sunt fan, dimpotriva, insa trebuie sa-i recunosc lucrurile bune. Aa, si iubirea ei pentru Inuyasha este profunda, un pic twisted pentru gustul meu, insa profunda. Unul dintre motivele pentru care se instraineaza de acesta este tocmai pentru ca este constienta de faptul ca trebuie sa-i acorde timp si spatiu lui Inuyasha ca acesta sa poata sa-si continue viata, o viata fara prezenta ei activa.
ice hunter
Daca ar reusi sa il omare pe Naraku poate inima lui va fi in sfarsit eliberata.Cel care nu permitea shi i se impotrivea lui Naraku sa o omoare pe Kikio de la inceput.Parerea mea ar fi sa ramanacu Onigumo.
Adela
probabil k s-ar potrivi cu naraku...desi...nu sunt foarte sigura...dar din variantele tale naraku as alege!
lutzuu
Kikyo ar trebui sa nu ramana cu nimeni doarece e moarta si traind doar il face pe inuyasha confuz
Ookami46
daca ar fi in viata buh bye kago-fitza (sry for the fans,but i hate this caracter!!!) and hello kikyo! inuyasha oricum nu o iubeste pe kikyo,si invers,de aceea au fost conflicte intre el si kagome,cum ar fi atunci cand el a decis ca vrea sa ramana sa o protejeze pe kikyo,iar kagome decat ca o prietena *muhahaha*.iar cu naraku,sincer,uitati ca astia doi se urasc din cale-afara,n-ar putea sta in acelasi loc impreuna pentru o ora,damai sa fie impreuna!!! astia doi vor sa se omoare reciproc.insa cum kikyo e moarta si singurul scop al ei pentru care se pastreaza vie este de a-si lua razbunarea si de al omori pe naraku,pai cred ca ar fi mai bine sa ramana singura,asta evident daca nu se hotaraste sa si-l "returneze" pe inuyasha. tongue.gif
andreea_vcl
kikyo si inuyasha????????????? NICI GAND
kikyo si naraku??????????????? IMPOSIBIL
deci... destinul lui kikyo este sa fie singura... sorry
Missa-chan
Kikyo a murit (nu sunt fana nici Kikyo si nici kagome), deci vremea ei a trecut. Fiindca e moarta acum nu ar mai trebui sa ramana cu nimeni (asta am si votat). Ar trebui sa nu se mai hraneasca cu suflete si sa plece inapoi in lumea ei unde ii este locul. Tot ceea ce face ea acum este sa incurce cu aparitia ei fantomica peste tot. InuYasha nu ar putea ramane cu ea acum fiindca nu ar avea rost si asta ar trebui sa-si dea si el seama. Vremea lor a trecut. A aparut Kagome (care, dupa mine, nu este reincarnarea lui Kikyo fiindca sunt totusi doua persoane complet diferite) si acum ea trebuie sa fie cu InuYasha. Asta e parerea mea ^___^, no offence.
AlraM
mie mi-a placut f mult de kikyo in timp de urmaream animeul... eu mi-as fi dorit sa ramana cu inu, si sa nu fi intervenit scarba aia de paianjen tongue.gif asha ar fi fost perfect LOL, dar nu ar mai fi fost saga inuyasha tongue.gif

dar, avand in vedere ce i s-a intamplat, nu cred ca ar mai putea fi cuplata cu cineva... e cam rolul ei in poveste, sa fie personajul asta liber si pur si nelegata de cineva. Chiar daca il iubeste pe Inuyasha, nu actioneaza tot timpul pentru el, si in mod sigur nu actioneaza in ideea "o sa fiu cu inuyasha"... iar pe naraku il uraste tongue.gif cred ca pur si simplu era menita sa fie singura, adauga tragismului personajului smile.gif
sayrui_san
Eu cred ca Kikyou ar trebui sa ramana cu Inuyasha...in nici un caz sa ramana Kagome cu Inu...Kagome mai mult s-a bagat in relatia lor..nui corect
Akimoto Kumiko
Dupa parerea mea kikio nu ar trebui sa ramana cu nimeni, pt ca ea e moarta si oricum odata si odata tot o sa se intoarca in lumea mortilor (bine in manga deja a facut-o)
Memnoch
Waaaa ma bucur DIN TOT SUFLETUL ca s-a intors. Eu ma rugam sa moara de pe la jumatatea seriei. laugh.gif Deja ma stresau fazele in care Inuyasha tot sarea de la una la alta ca din floara-n floare. Thank God & good riddance. icon_twisted.gif
angelboy
Numi place sa recunosc dar Kikyo tre sa ramina singura nu are de tongue.gif ales.
Cred ca cel mai bine ar fi fost daca la sfirsit,sa paraseasca pamintul de tot nu stiu nu am vazut serialul pina la sfirsit dar cred ca no sai mai mearga combinatia cu inuyasha icon_twisted.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.