Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Cool , check this out !!!
Anime-Club Forum > Detaliat > Rurouni Kenshin
Fate
Uite un wallpaper super tare din Rurouni Kenshin ..... Va vine sa credeti ca este doar un fanart si nu realizat de producatorii seriei ?!? Mie mi se pare super-cool .... Tipa care l-a facut a castigat un concurs cu el smile.gif Nu stiu cati il au deja , dar cred ca merita luat biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

user posted image

Cool , huh ?
[/IMG]
Scorpio
Tre sa recunosc....ca anti seria Kenshin.....e facut super.......n+am mai vazut asa ceva.
trexr
Sasuga Julie-san. (Dupa cum te-ai astepta din partea lui Julie)

Julie Dillon este cea care a facut tutorialele "How to draw manga". Asa ca mi se pare normal... smile.gif
Bawmwolle
Trexr are dreptate...julie Dillon e unul dintre cei mai cunoscuti manga artists de pe tot internetu...De aia e asa misto! laugh.gif
d r k
Yup, chiar e dragutza imaginea. In curand ar trebui sa termin si varianta mioritica a lui Kenshin smile.gif
kaeru
Ce e cu adevarat de calitate in desenul asta este modul in care e colorat si finetea efectelor. Daca faci abstractie de toate astea, si esti atent doar la desenul de linie, nu te alegi cu prea multe. Ghiciti de ce nu i se vad mainile. Pt ca nu stie sa le deseneze.
La capitolul randare jos palaria, in rest, si eu pot face mai bine.
SebyTheDragon
Nu cred...ca o tipa atat de buna la manga...nu stie sa deseneze o mana...Sa fim seriosi...asta a fost optiunea ei pe moment..si gata..Doar nu mana te intereseaza...ci poza per total, care e destul de reusita!!
Fate
Sincer si eu cred la fel ca Seby. Am mai vazut si alte lucrari de-ale ei....
kaeru
OK! Fiecare crede ce vrea. Eu insa va zic sigur ca tipa nu le are cu anatomia. Asta se vede de la o posta daca te uiti la clavicula, sau la genunchii lui Kenshin. Cel mai greu, in general, e sa redai bine forma corpului uman sub haine; daca va uitati la picioarele personajului o sa vedeti ca sunt strambe de tot. Ca si cu mainile care sunt o piatra grea de incercare pt orice desenator mai putin talentat.
Kataracta
Kaeru, eu la picioare nu prea imi dau seama (poate ca nu am simturile destul de dezvoltate tongue.gif) dar la maini observasem si eu. Poza asa in ansamblu imi place foarte mult (doar detaliul ala imi mai sare in ochi daca ma uit mai atent laugh.gif)
Bawmwolle
Mie imi place cum trece lumina printre jaluzele. biggrin.gif
Fate
Hmmm.....la treaba cu clavicula ai dreptate , arata cam ciudata , picioarele mi se par OK insa. Acum , umbrele , efectele , razele de lumina , parul si chipul mi se par super. Deci numai parul ala cu toate nuantele alea si cu detalii e tare , inteleg ce vrei sa spui , daca as fi vazut schitza simpla as fi gasit defectele imediat , dar asa realizarea pe calculator e foarte buna si iti ia ochii.
Oricum nu il contrazicem pe Kaeru in materie de 2D 8)
morebla
Are o expresie prea matura (chestia cu barbia ciudata) ; in serial avea mereu expresia aceea de copil , chiar si cand mai inaitase in varsta ...
trust_no_more
pacat ca nu se mai vede imaginea...
Terry_SOAD
Da... pacat sad.gif . Vreau sa o vad si eu ca prea a fost laudata. Stiu ca e un topic "antic", dar pls daca mai are cineva imaginea sa o posteze din nou.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.