Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Cel mai popular....runda 5 - FINALA
Anime-Club Forum > Arhiva > Arhiva > Cafenea
cilu
In sfarsit, dupa aproape o luna (scuze, daca o sa mai fie si o alta editie a acestui concurs o sa incerc sa il fac mai scurt, promit /happy.gif )Inainte de a continua, as dori sa stiu si ce parere ati avut despre acest concurs si daca ati vrea sa mai fie unu pe viitor, cu alte anime, of course.

So the lucky finalists are:Rurouni Kenshin OVAFull Metal Alchemist

Si de dragul clasamentului, finala mica se joaca intre:HellsingTrigunSpor la votat. Si as vrea sa spuneti daca v-a placut concursul si daca ati vrea sa se mai repete.... pls, nu cred ca e greu /sweat sper....mersi biggrin.gif
cilu
Finala MARE:Rurouni Kenshin OVAFull Metal Alchemist

Finala Mica:HellsingTrigun
zeri
Rurouni KenshinsiTrigun/happy.gif
shuin
Rurouni Kenshin OVAFull Metal Alchemist

HellsingTrigun
Animal
Full Metal AlchemistHellsing
blackinque
rurouni kenshinsitrigun - tongue.gif
Erynloth
Rurouni Kenshin OVA

si pt finala mica:

Hellsingmie mi s-a parut distractiv concursul... f interesant de urmarit evolutia lui happy.gif

mie chiar imi convine ca a ajuns RK OVA in finala... desi e cam greu de crezut, avand in vedere ce concurenta a avut tongue.gif probabil au fost de vina perechile ce s-au format (random, i know.... nu arat cu degetul tongue.gif) cel mai dur mi s-a parut ca a picat NGE cu GITS... now that was funny biggrin.gif
Lucifiel
Rouroni Kenshin OVA for the finalsHellsing pt finala mica
Coyotee
Finala MARE:Full Metal Alchemist

Finala Mica:Trigun
usagy
Finala MARE:Rurouni Kenshin OVA Favoritul favoritelor mele, iubitul meu anime :gooood: :weee: :weee:

Finala Mica:

Trigun, mult mai funny si mi-a placut mai mult actiunea, dar ce vreti, gusturile nu se discuta. As fi preferat o finala Trigun Kenshin.
CyBeR
Hehe...Cilu...pt faze cu Eva nu cred ca am sa te iert vreodata...that was mean.Anywho...mi-a palcut concursul...data viitoare poate merge pe categorii...mecha, echi, Acton...that crud. Sper sa mai fie un concurs macar la fel de reusit ca asta.Deci...finala mare:

Full Metal Alchemist ... nu exista competitie din partea lui Kenshin...net superior din toate punctele de vedere in opinia meaFinala mica...hard choice dar merg pe....Trigun > Hellsing e misto dar Trigun da clasa la un capitol...povestea...in rest sunt egale anime-urile.
Tr0tineTa
Full metal alchemist

Trigun
axi
Full Metal Alchemist

Finala Mica:Trigun
ICE
Finala Mare:Full Metal AlchemistFinala Mica:Trigunconcursul a meritat... si sper sa castige FMA pana la urma :twisted:.

pe viitor nu ar stica alte concursuri asemanatoare... din partea mea sunt f bine venite... cu durata... 1 luna eu zic ca este rezonabil avand in vedere cate etape a avut.cilu, nice woork :wink:
cioby2k
Finala MARE:Rurouni Kenshin OVA

Finala Mica:Hellsing
Miko
Fullmetal AlchemistFinala mica:

Hellsing
akashi
Rurouni Kenshin OVA - no doubt about itsi Hellsing - tehehehe
bogdan
Rurouni Kenshin OVAHellsing
Chuppy
Rurouni Kenshin OVATrigun
Lucifer
Rurouni Kenshin OVA - duuuh...deja "a classic".... tongue.gifHellsing - :twisted:
cilu
Si punct primei editii. Inainte de a anunta castigatorii tin sa va multumesc pentru participare. Nu v-ati prea inghesuit toti sa va ziceti parerea despre cum v-i s-a parut si daca mai facem unu sau nu.... oricum o fost o votare foarte la baioneta cu rasturnari de lider la fiecare vot.

Din 19 voturi rezultatele au fsot urmatoarele:

Helsing 10 v - Trigun 9v

RK OVA 11 v - FMA 8 v

Locul 4: TrigunLocul 3: HellsingLocul 2: Full metal AlchemistLocul 1: Rurouni Kenshin OVA

Cam asta prefera majoritatea celor care au participat la concurs. Kenshin deja un clasic inca mai este iubit de multa lume. Imi pare rau ca nu pot face o incheiere mai inteligenta a acestui concurs, decat o promisiune ca daca va fi, o sa facem cu ceva mai acutalizat, dar si cu altele care au fost omise dintr-un motiv sau altul in aceasta prima serie.

Multumesc inca odata si noapte buna tuturor!!
zeri
Cilu, asteptam si urmatoarea editie a concursului de seriale anime, dar ca un sfat, iti zic sa faci totul intr-un singur topic, cred ca e mai estetic. Poate ai vazut ca celelalte topicuri, ale rundelor precedente au disparut, daca vrei pot fi rezurectate, dar cred ca ceea ce conteaza e finalul.Era logic ca OVA-ul de la Kenshin sa castige, are o poveste si o grafica super. Daca il are cineva in japoneza, la calitate buna spre foarte buna sa-mi dea un PM smile.gif
cilu
Zeri nu ma deranjeaza ca au disparut astea...era interesant eventual daca puteai sa le pui intr-unul singur......dar intelege-ma si pe mine, mi-a fost mult mai usor ca la numaratoarea voturilor fiecare runda sa fie separata..... si chiar te rog, daca e posibilitatea k ele sa fie puse acuma toate la un loc intr-un singur topic, it's most welcomed, din partea mea cel putin.
bogdan
io mai am o propunere ... desi al cat de mobilizat e forumul asta nu cred sa prinda da poate poate anyway multa lume o fost nemultumita de perechi asa ca nu ar fi mai bine ca fiecare sa nominalizeze o pereche ceva ce il nedumereste ceva asupra carora nu se poate hotara tongue.gif poate ca asa o sa fie si mai multa lume interesata de concurs ca la cati maniaci dbz am vazut pe forum ma mir ca nu a castigat tongue.gif
zeri
Hm...treaba cu unitul de topicuri poate sa o faca doar un admin, sau cel putin stiam ca Chibi poate. El cam chiuleste acuma, dar vad eu ce fac...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.