Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Inuyasha best moments
Anime-Club Forum > Detaliat > Inuyasha
RVR_Inu
Daca tot is pe aici m-am gandit sa fac un topic despre cele mai bune momente din Inuyasha (felicitari celor care au vazut seria).

Si acum sa trecem la subiect. Am sa enumar si eu cateva momente p'acilea:



1. Unul la care i was touched fff mult: episode 48. Return to the place that we met. Cand kagome decide sa ramana cu Inuyasha whatever might happen

2. Un alt episod futere este episode 54 cand o facut prima oara Bakuryuuha. ( am avut fff multe goose-bumps acolo)

3. Altul mai este episodul in care il omoara pe Bankotsu cu Bakuryuuha.

4. Si specialul 147-148 The Tale of Before the Place we met.

5. Episode 157 cand o inherited Kongousouha si l-o palit pe Naraku cu ea

6. Un alt episod mai poate fi 164 parca: Kirara,Kohaku and Sango - The story of the Secret Flower Garden - the most touching one

7. Last but not least ultimul episod une am plans ca naiba :wink:
Inuyasha
Nu am toate episoadele, dar cand le vad pe toate iti zic.

Unul este ep. cand se transforma prima data Inuyasha in demon.

Aaa ep 48
Kagome-chan
Nu am vazut toata seria inca . Sper s-o difuzeze toata pe Action + . Oricum , pana acum , un moment memorabil pana acum pe care l-am vazut a fost cel de care a spus si RVR_Inu , din episodul "The place where we first met ". :roll:
Inuyasha
Nu cred ca va fi difuzate toate episiatele pe A+, a mai fost o data pana la ep.50 parca. Incearca sa le downloadez cu Bit Torrent.



Inima Buna,

Inuyasha :twisted:
Kagome-chan
Ai o inima prea buna Inuyasha ! tongue.gifu: Din pacate , nu am timpul necesar pentru a downloada Inuyasha . sad.gif Dar poate cine stie , o sa le dea si pe A+ pana la urma si atunci va fi din ce in ce mai bine ! :roll:
Trix
Salutare.

Intr-adevar episodul 48 a fost BESTIAL. Ce momente dragute si emotionante!! /love /love /love

Alte episoade nu prea au fost asa incredibi de frumoase (pentru mine cel putin), dar nici n-am depasit primele 100 de episoade, deci mai am de vizionat.

Ar mai fi un episod, 96, in care Sesshoumaru pare mai ..."uman", dar nu stiu exact daca merita pus in aceasta categorie, de vreme ce e impotriva lui InuYasha.

Oricum...cum apare ceva nou...va intreb si pe voi cum vi s-a parut!

Ja! biggrin.gif
RVR_Inu
Intradevar episodeul acela ii super ... Dar mai sunt episoade faine pana atunci (ti le zic doar nu mai pun spoilers pe aici ca exista lume care nu a vazut tot inuyasha: episodes 54, 63, 68, 78, 84, 90 93.. tot asa). Defapt daca te gandesti bine fiecare episod are ceva special..
Trix
AAA..DA, chiar ca a fost tare episodul 84. Ca sa vezi ca InuYasha nu e singurul care umbla cu doua. Bine, Kouga nu umbla in adevaratul sens al cuvantului cu doua, pentru ca de Ayame nu prea mai tinea minte. Dar in fond avea doua pentru un moment.

A fost tare haios sa o vezi pe Ayame asa pornita impotriva lui Kagome si biata fata nu stia ce sa mai faca sa o convinga ca nu are nimic de-a face cu Kouga.

Fara legatura cu episodul acesta, trebuie spus ca Kouga stie cum sa o trateze pe Kagome, spre deosebire de InuYasha, care nu stie pe ce lume traieste. Ati vazut doar cum a reactionat in episodul 90 cand l-a luat Souta la intrebari despre el si Kagome... :roll:

Sa ne intoarcem insa la epsioade tari...ramane de vazut restul...ca nu le-am vazut inca.. biggrin.gif
RVR_Inu
Referitor la episodul 90.... El nu o raspuns pt ca ii era rusine /! . Nu de alta... nu de alta o raspun si Kagome la fel.. Oricum stii ca el tot are "Youkai Pride" si nu prea recunoaste cand greseste sau cand vine de love... face pe prostu. Spor la vizionat ca ii super Inuyasha
Mizrael
Momente faine. cu Sesshoumaru au fost cand a salvat-o pe Rin , cand Inuyasha si Sesshoumaru l-au batut pe cat god , The woman who loved Sesshoumaru , Together forever with Sesshoumaru-sama si faza touching a mai fost cand a spus Kagura dupa ce a fost ea ranita si cade in rau si incearca Rin sa o salveze etc. ( nu spun tot episodu) si la sfarsit cand pleaca zice "I just wanted to see him one more time..." that was surprising /happy.gif
erikson
Hai mai! Stiu ca faza e la inceput dar cum ati putut uita de ea? Episodul 19(?) cand o trimite pe Kagome inapoi! Cum, banuiesc ca se stie... Pe scurt am ramas... :shock:



Si prima data cand Inu devine om... si acolo e o faza faina! biggrin.gif



Aaaa, mi-am adus aminte... n-am vazut, doar am citit... ep. 119. Ia spuneti, astia care ati vazut... banuiesc bine?
Trix
Intr-adevar, episodul 19 este asa Kawaii biggrin.gif. Pe ala l-am uitat complet. Nici nu stiu cum am putut face asa ceva.

De episodul 119 nu stiu nimic. Abia sunt la episodul 110 biggrin.gif.Iti zic maine sau poimanie dupa ce il vad. :wink:

De episodele in care se transforma in om nici nu mai pomenesc. Nu ma pot satura de aerul sau de erou si martir, atunci cand, chiar om fiind, e gata sa ii apere pe cei in pericol (exemplu elocvent episoadele 57, 58, 67 etc) /love /love /love
erikson
Bateti-ma !!!! Asa-mi trebe daca scriu din memorie... Uffa!!!



M-am documentat... era ep 107. Pe asta l-ai vazut, asa-i trix? eu am vazut pan' la 52. Mai departe nu s-au miluit sa dea nici nemtii nici A+ :cry: NOT FAIR!!!
Trix
Da, am vazut episodul 107. E FOARTE FRUMOS. Dar sunt o gramada de episode care m-au emotionat. A fost 107, de care zici tu, erikson, au mai fost de asemenea si episoadele in care InuYasha se lupta cu fratii Shichinintai (desi Ginkotsu mi s-a parut un pic nerealist pentru vremea aceea) apoi episodele 117, 125, 126, desigur 133 - 134, 140, 151, 156, 162 (episodul asta ar trebui pus si la subiectul "Cine il place pe Sesshoumaru si de ce?", cel putin dupa parerea mea) si inevitabil 166 - 167. Desi am fost suprinsa de sfarsitul seriei...ma asteptam sa fie ca o poveste: sa fie invins tipul rau si personajul pozitiv ramane cu fata...dar si asa e bine...loc pentru urmari biggrin.gif Ce mai incolo si incoace, cum spunea RVR-Inu fiecare are ceva special si e frumos in sine biggrin.gif

Acum astept sa iau si cele trei filme (dc il are cineva pe al patrulea, de care am auzit recent, sa ma anunte si pe mine) si sa vad cum continua povestea in filme.

erikson, dc vrei eu am toata seria si ma poti cauta pe animeotaku.ro sa iei in continuare de unde nu mai ai sau de unde nu ai vazut. Trix_f ma cheama acolo. biggrin.gif :wink:
erikson
am reusit sa vad al doilea si al treilea film.... mama!!!!!!!!!
RVR_Inu
Stiu filmele sunt foarte bune... Numai ca sunt realizate un pic cam deviat... Nu cred ca (virgula) conteaza asta dar tot trebuie zis ceva si de grafica biggrin.gif... Filmul 3 mi s-o parut cel mai reusit.. acum astept Movie 4 sa vad ce si cum ii cu el... Pacat ca o fost in cinematografe in Japonia pe 23 Decembrie dar NU o fost publicat :cry: . Sa sparam ca o sa iasa rapede si pe PC ca sa il pot vedea.
erikson
am uitat sa zic. trix, chiar ma inte restu ep. dar pana dupa 26 iun. n-o sa ajung prea des la pc. am de dat capacu ^^''
Inuyasha
Toate sunt vechi , asa ca ar mai trebui schimbata discutia ....
Trix
Off...dc stiam...am sters mare parte din InuYasha pt ca ..well..au venit alte anime-uri ...sorry Erikson dar nu te mai pot ajuta. sad.gif
erikson
n-are nimic... numa sa-mi dai o adresa de unde le pot aduce. in rest ma descurc... - eu n-am rabdarea necesara sa caut... :oops:
Mitsuki Chan
42-The Wind Scar Defeated (la asta am plans la sf a fost f emotionant shi pe urma a inceput dearest)
48-Return to the place where we first meet(am plans si la episodul asta)
147-148-A Fateful Love Song from Before we Met
Shi sa nu uit :14-Kikyo's Stolen Ashes
15-Return Of The Tragic Priestess Kikyo
Trix
Nu ma mira ultimele episoade pe care le-ai pus, de vreme ce esti nr 1 fan al lui Kikyou biggrin.gif smile.gif
rei21
cele mai tari episoade sunt alea in care inuyasha si kouga se intalnesc si ala in care kagome a fost bolnava si inuyasha i-a preparat 'potiunea magica' .eu le-am downloadat de pe manga-anime ep15-167 dar sunt avi asa ca nu se vad prea bine dar pe anime kraze le gasesti divx dar sunt de la ep 81-167 si filmele 1,2,3.
Anzai
vad ca toti vorbiti de bine cunoscutul ep 48....a fost chiar un ep la care nu ma asteptam..m-a surprins foarte tare...
dar mie imi plac si mai mult ep funny cum ar fii ep58 fatefull night in togenkyou (my personal favourite! biggrin.gif ) in viata mea n-am ras la un anime asa ca la ep asta biggrin.gif biggrin.gif super funny!
koneko
nu stiu exact in ce episod s-a intamplat (Adica nu-mi amintesc cifra X_X) dar pe mine m-a impresionat moartea lui Jakotsu cel mai mult. Alte momente impresionante sunt atunci cand Inuyasha plange pentru prima si ultima data, cand Sesshoumaru o readuce la viata pe Rin, cele doua episoade A fateful love song before we met si desigur ultimele 2 episoade. Daca tinem cont si de filme, nu putem uita cele doua momente superbe : when Inuyasha and Kagome kiss si cand Kagome aproape ca isi da viata pentru Inuyasha.
k1ll3r
cel mai mult mi-a placut ultimu episod.scena care mi-a placut cel mai mult a fost cand kagome l-a imbratisat p inuyasha ca sa nu s transforme.scena a fost super si melodia d p fundal foarte bine aleasa.apropo are cineva acea melodie??alt ep care mi-a placut a fost ep 7 cand inuyasha credea ca sesshomaru a ucis-o p kagome si a luptat cu el d la egal la egal.
CelticMist
Sal, the best moments in Inu-Yasha, hm: episoadele cu Shichinintai (the seven men) sunt fan Bankotsu si Jakotsu (kwaii), The Movie 3 (The sword to conquer the world, sau asa ceva) ...
nu mai stiu ce episod a fost, dar scena in care Sango tries to SIT Inu Yasha si aproape ca functioneaza, hahaha!

Forever with Sesshoumaru-sama: ah, Sesshy takes care of his little girl, isn't that sweet!!! biggrin.gif

Episodul 5, cand Sesshou isi face aparitia - hm, dupa cum vedeti, sunt fan Sesshy.

Si mie imi plac episoadele amuzante - but for the life of me, I cannot remember exactly what the titles were, oh well.

Ja ne, mina!
Mir_San 4ever love
Ep.131-132,cand Miroku ii propune lui Sango sa ramane cu el dupa ce il ucid pe Naraku si sai biruiasca copiii.Iar ea a acceptat.Si ep.133-154,cu Sara a fost impresionant si cum sa nu uit ep.135 cand Sango era beata si a icercat sa il sarute pe Inu laugh.gif
Hamster
Bakuryuuha, episode 54-55 sau 53-54? (nu mai stiu care sunt cele 2), Best of the Best ^^
dark miko doll
poy mi-a placut si ink imi plac momentele din the place where we first mitt,nu mai stiu ce episod este.si episodul 125-the darkness in kagome's heart,le adorrr biggrin.gif
andreea_vcl
cu siguranta ep 48 return to the place where we first met ma emotionat mult
Miroku-san
Asa nu prea mai tin minte ca l-am vazut acu 3 ani ..dar o faza haioasa care mi-a plakut mult a fost la episodul 109 cand Kagome ii spune baka si osuwari de vreo 30 de ori ....

user posted image

Si cum a spus si RVR_inu episodul special 147-178 cu Kikyo si Inuyasha ...

Si episodul cand Miroku ii spune lu Sango sa aiba multi copii cu ea.. pe undeva pe la episoadele 129-132....
Priestess_Kagome
Ce bine ca ai deschis topicul asta smile.gif...pai nu am vazut toata seria da din ce am vazut totusi pana acum pot spune ca:
Episodul 48-Return To The Place Where We First Met...ma JUR ca am plans ca naiba la episodul asta!Mai trebuie exemplificat de ce? biggrin.gif ..ma JUR ca am plans in hohote...si asta pima oara cand l-am vazut....dar sa vezi culmea faza:Cand am pus episodul inca o data m-a bufnit plansul si mai tare biggrin.gif ...dar asta a fost cel mai emotionant episod.... wub.gif
autumn.dreams
Episodul meu preferat e "Forever with Lord Sesshomaru" .M-a impresionat foarte mult pentru ca atunci am senzatia ca Sess isi arata adevaratele sentimente si realizeaza ce implicatii are faptul ca Rin alege sa stea cu el.Imi place mult reactia lui cand Rin pomeneste de momentul cand va muri ... reactioneaza de parca s-ar fi trezit pe moment , ca si cum pana atunci n-ar fi crezut ca Rin va muri vreodata si nu parea incantat si impacat cu ideea ca se va intampla la un moment dat.biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.