Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Your Inuyasha knowledge !
Anime-Club Forum > Detaliat > Inuyasha
Kagome-chan
Salut ! Iata ca mai demult am intalnit un quiz super interesant care , dupa ce-l faci iti demonstreaza cat de mult stiti despre Inuyasha . Eu prima data cand l-am incercat mi-au iesit 9 intrebari din 12 dar acum ,dar m-am mai documentat si mi-au iesit 12 din 12 ! :weee: Incetcati-l si voi !





http://www.allthetests.com/quiz08/dasquizt...stid=1086657796
RVR_Inu
Salut InuYada! Mersi foarte mult pentru Quiz dar are niste scapari cam mari. Un exemplu : Kouga ii spune lui Inuyasha "korro" (sau ceva pe aproape am uitat) care tradus vine Puppy si nu "Dog Turd" cum scrie acolo. (asta in varianta originala Japoneza) Quizul acela cred ca se refera la varianta Engleza. Oricum vreo 4 intrebari gresite. Mersi de quiz ca este fain de tot . Vad ca avem ceva in comun: Inuyasha /happy.gif .Pacat ca nu sunt in Bucuresti ca as acea cu cine sa vorbesc mult de tot (nu ca nu as avea biggrin.gif) Oricum daca mai gasesti niste quizuri sau chestii legate de Inuyasha (nu conteaza ce si cum) as vrea si eu sa stiu. Uite un site cu o gramada de quizuri inuyasha:



http://www.funtrivia.com/quizzes/televisio...k/inuyasha.html

www.angelfire.com/anime3/lilsailorx/QuizInuyasha.htm

domain.rukia.org/test/inu/

www.smilepop.com/index. cfm?action=quiz_game&qid=9379



Have fun /happy.gif .
Kagome-chan
No problem , RVR Inu . Si eu iti multumesc pentru linkurile pe care le-ai pus , chiar acum ma uit peste ele ! /happy.gif
Inuyasha
Hy

merci pentru quiz, sunt foarte interesante, si nu stiu cum se face dar imi iese aproape bine.



:twisted:
Kagome-chan
O prietena mi-a mai dat chiar acum 2 minute un quiz pe care l-a facut chiar ea . Este un site unde-ti faci quizuri personale . Nu am incercat inca dar am sa fac si eu un quiz :wink:





http://www03.quizyourfriends.com/takequiz....973255&c=0&a=08
Inuyasha
Cand il termini sa nu uiti sa ne anunti :twisted:

Inuyasha the best :twisted:
Kagome-chan
biggrin.gif Nu am sa uit ! Dar va dura ceva pana-l voi face exact cum vreau eu si nu vreau sa ma grabesc . :wink: <<Graba strica treaba>>
RVR_Inu
Woow. Am gasit niste quiz-uri care chiar is faine:

http://guru.theotaku.com/view.php?action=r...=retrieve&id=66

http://selectsmart.com/FREE/select.php?client=mdssmdss



Ce super au fost. Mi-a iesit inuyasha si ma simp bine /happy.gif
Inuyasha
Sa vezi faza mi-a esit prima data Sango si a doua uara Inuyasha (dupa ce am citit cu atentie alea) biggrin.gif



Inuyasha :twisted:
Kagome-chan
Mi-a iesit Kirara ! /happy.gif Foarte jucausa ! /happy.gif
RVR_Inu
Mie mi-a iesit Sango la diferenta de 1 punct de Inuyasha biggrin.gif. Cred ca esti jucausa atunci :wink: . fain... kirara is my fourth favourite (intai Inuyasha, apoi Sesshoumaru then Kagome and then Kirara)
Kagome-chan
Off topic: Crede-ma , foarte jucausa !!! /happy.gif /happy.gif Tocmai imi faceam planuri , ce jocuri sa joc cu prietenii Pastele acesta !



On topic : Si mie imi place Sango ! /happy.gif A fost o perioada in care am idolatrizat-o chiar mai mult decat Kagome , dar am revenit la Kagome ! :roll:
RVR_Inu
Offtopic: Si eu am avut o mica perioada cand il respectam pe sesshoumaru pentru niste faze (episodes 80-81 si is mai multe mai incolo).



Ontopic: Am dat acum 2-3 zile de niste quizuri faine de tot dar... (eu eram la scoala al laborator) si nu am putut sa le postez ca nu imi mergea anime-club :evil: . Dar le voi gasi cele din urma. Bytheway ma apuc si eu de facut quizuri pentru Inuyasha :wink: . Le postez cat de curand.
denisa_hime
mi-a iesit kagome iar la test..i aced it!! biggrin.gif
Lumiere
Teste interesante gasiti si pe www.quizilla.com, daca dati la search "inuyasha". Si mai sunt si cu o tona de alte anime-uri. Si inca un site: selectsmart.com
Anzai
,,You have 12 from 12 questions correct.

Excellent! You are one heck of a fan! But you'll never be as good as me!''
i'm so proud!se pare ca e folositor sa mai citesti si niste funfictionuri!
Black Devil
You have 4 from 12 questions correct.

And you call yourself a fan? But don't worry, you'll, one day as good as me! sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

La quiz:
user posted image
koneko
well I got Sango, Inuyasha si Shippou - nu mai stiu exact la care quizz. In legatura cu punctele, am luat 10/12, 80 la altul si... cred ca atat. Imi place sa fac quizz-uri din acestea (le ador pe cele ce implica trivia).
Stiu si eu cateva site-uri unde dupa ce raspunzi la cateva intrebari poti afla ce personaj ai fi in serial, dar mi-e putin cam lene sa stau si sa dau copy-paste la atatea adrese asa ca: http://www.freewebs.com/inu--kag/funstuff.htm.
AnimeGirl
Im Kagome,si la test 11/12.Stiu ceva despre Inu se pare.90 of 100.Yeah!
Botan
Mie mi-au iesit 9 din 12 intrebari

Se pare ca nu sunt chiar asa de buna laugh.gif

Dar de unele intrebari nici nu am auzit vreodata sa fi zis in anime raspunsurile..adica..aia cu anul in care traieste Kagome..habar n'aveam dar am pus si eu la intamplare si aia "Who carries Shippo's father's fur?" pe asta am mai vazut-o la un quiz si am l-am facut pe acela atunci pana mi-a iesit 100% si acum stiu biggrin.gif
Katharsys
aaaw 7 points out of 12 QQ disappointening T___T ;
darczon69
Hmm, avand in vedere ca m-am uitat la anime (din nou) acum 2 ani si am citit manga acum 6, consider ca 7 puncte din 12 e un scor bun biggrin.gif.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.