Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Proiectii anime la Liceul Ion Craca
Anime-Club Forum > Arhiva > Arhiva > Anunturi
kujaku-chan
1st of all >>> Helou all !



2st of all >>> Arigatou ptr tot interesul aratat si sugestiile de pana aku...Nu de alta da' kestia asta se face in echipa si va ieshi bine prin aportul tuturor ... :kisskiss:



3rd of all >>> Ptr lamurirea celor inca neintelesi sau neintelegatori>

:hatena:

Profesoara "cu pricina" se referea la un proiect pe profilul japoneza ... adik dedicat practic celor care studiaza lb japoneza, nu neaparat excelentza sa Liceul "Ion Creanga" za mighty one :shock: - unde se vor proiecta de altfel anime-urile, ci cu participarea si altor elevi sau studenti de lb japoneza.

Nu de alta da' interesul ptr astfel de proiectii este mai mare si vizeaza nu numai anime-ul in sine ci si limba vorbita... Plus k ideea unui fel de "anime revolution" pe raza liceurilor din buc -ar fi :shock: o nebunie curata - adik dahhhhh!!

Tot profesoara "sugestiva" biggrin.gif mai vorbea de nijte afishe "promotionale" - care practic sa contina info despre locatie, ora, anime-uri difuzate etc. - distribuite pe la Univ. Buc., Spiru, Liceul Cuza & Scoala Japoneza (aici exista sectii de japo) ... da', ma rog, azta nu inzeamna k nu pot veni si altii din alte parti dak vor sa vada vreun anime ... (e si kestia de "comunicare verbala" :oops: pan la urma)

Ink ceva ... ea mai vb de o tombola cu premii = obiecte japoneze (de astea estem noi in charge) prin care sa "stimulam" o participare intensa - de expl participa cei care au fost de 5 ori consecutiv la proiectii (bine se va verifica prezenta pe baza unor bilete prezentate - asta in cazu in care s-ar hotari si distribuirea de bilete). E doar o sugestie ... voi creieritzi-o si treceti la babord cu parerile. :evil:



4th of all >>> Deja tastatura a facut scurta , deci JYA - OWATTA !



Keep in touch ! :oops:



Kujaku-chan 8)
kujaku-chan
Ma rog > sorry ! :oops: :oops: :oops:

Se vroia a fi un reply la topicu facut d Ingerashu ... deci pls rasp. akolo ... :roll:
Scorpio
biggrin.gif biggrin.gif se mai intampla si din astea.....stai calma......inchid topicul asta ca sigur o sa se gaseasca sa posteze aici si nu acolo.....ii stiu eu pe astia....oricum mai recomandat e sa faci din nou postul acolo......ca din pacate numai croatul ala de mox are optiunea de merge si e disparut in actiune.....grrrrr.....ce ii dau cand pun mana pe el :evil: :evil:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.