Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Warhammer 40000!
Anime-Club Forum > Non-Anime > Games > Strategy Games
Sch00phy
Joc de strategie very gorry!

Daca ati vazuc comics-urile, stiti despre ce e vorba, e identic!

Daca nu, cautatile altfel cand dati de el veti avea un soc!

Toate unitatile au melee si ranged damage. Toate!

Exista 4 rase: orci(cu mitraliere si pistoale) , chaos, eldar si marines.
Lumpy
Ohh da. Intro-ul imi place la nebunie. Unul din cele mai bune jocuri de strategie pe care le-am jucat. Jocul are un dezavantaj ca la campanii poti sa joci numai cu marines. As fi vrut sa vad si eu o campanie la Eldar. Din cate am inteles a aparut un add-on numit Winter of War sau ceva de genu'
Trickster
Yup, are add-on Winter Assault. Oricum, foarte fain jocul, una dintre cele mai alerte strategii jucate... se vede de la o posta ca a fost gandit pentru multiplayer, unde straluceste de-a dreptul.
Mikael
oooooooo are si comic super tare tre sal caut, anyway e super tare jocu un warcraft in viitor tongue.gif, anyway tre sal termin ca sa joc si winter assault sa vad ce au mai introdus nou, si am vazut parca in level ca tre sa mai apara un joc din seria warhammer.
Jok_16
WarHammer 40.000-Dark Crusade cel mai tare joc de strategie pe care l-am jucat...intrece tot ce a aparut pana in momentu de fata(parerea mea)jocu e super tare si merita sa-l joci eu unu nu ma mai satur de el si mai am 2 rase ci anume Orks si Eldar eu jucand cu Space Marines!Vi-l recomand cu caldura!
finn
Neatza

Am jucat 40K Dawn of War si Dark Crusade. Foarte faine jocurile cu un storyline solid si un gameplay mai mult decat accesibil pentru oricine de la incepatori la veterani, mai ales pentru cei care au jucat boardgame-ul care sta la baza acestor jocuri sau strategiile de PC mai old school precum Chaos Gate sau Rites of War (pe care ar trebui sa le joc). Cine e curios poate sa isi downloadeze de aici programul Vassal cu modulul de 40K. Este board game-ul doar ca poate fi jucat on-line pe PC.

Ca vorbeati de comics-uri am gasit Blood and Thunder; Space Wolves si Damnation Crusade (pm pentru ele) care povestesc viitorul intunecat al omenirii unde mananci friptura de orc sau de om la preturi mici.
Mikael
a aparut Warhammer dawn of war 2 abia astept sal joc biggrin.gif
Lumpy
Am bagat acuma doua sau trei saptamani Beta-ul la DoW 2.

Sa zicem ca eram reticent sa il judec ca doar era beta.

Parti bune:
E facut numai de Relic, cred ca multa lume e de acord ca Soulstorm a fost un jeg infect.
Implementare a cover systemului complex care si-a facut aparitia in Company of Heroes, ohh yeah. In DoW1 te mai bagai cu un squad in fata unui tanc; in CoH vai de suqad-ul tau daca dadeai de-un Panzer.

Tyranids - HA! take that Kerrigan!

Jocul e foarte tactic, adica mai ai doar o singura cladire de la care iti faci/chemi/spawnezi/warpin/teleportezi toate unitatiile. Si se bazeaza foarte mult pe squad-uri. Plangi daca pierzi un heavy bolter squad de nivel maxim, totusi daca e protejat bine si pus tactic un heavy bolter squad secereaza orice ii trece prin raza de actiune.

Iti alegi tipul de commander, un basic attack/defense/support

Mai tineti minte faza aia completely AWESOME din intro-ul de la primul DoW cand Dreadnought-ul vine ii salveaza pe marini si dupa aia deschide focul asupra "versantului" dealului pe care se afla multitudinea de Orks... you have that skill now. E pure AWESOME.

Parti rele:
Trebuie sa iti faci cont pe Windows LIVE, sau cel putin pe beta era obligatoriu, banuiesc ca pe versiunea full vei putea sa iti faci cont offline si sa il joci in campanii.

Optimizare din parti. Eu m-am chinuit o gramada sa il fac sa a mearga pe un PC cat de cat high end, din sper ca asta e limitata doar la beta. Doar DoW 1 imi mergea pe un Athlon la 1,8 pe 512 DDR cu un Nvidia 5700, pe asta imi mergea si Dark Crusade.

Si cam atat ca nu am apucat sa joc foarte mult din beta. In beta erau doar Marines, Tyranids, Eldari si Orks. Din nou sper ca in DoW 2 o sa fie toate rasele (ii pot omite pe Dark Eldari si pe Sisters of Battle ca nu ma supar) dar daca nu ma pot folosi de un Basilisks ca support/awesome artillery sau nu pot lupta For The Greater Good atunci o sa am un NERDRAGE fit.
finn
Despre DOW 2, am jucat si eu beta-ul de pe Steam si da a trebuit contul ala nefolositor de WindowsLive (cine joaca in multiplayer oricum?) Lasand la o parte meciurile pe care le-am jucat (si pierdut) sa discutam si despre varianta single player din care am jucat doar demo-ul si nici ala tot (desi jocul a aparut anul trecut). In fine, jocul este repetitiv si asta se simte in oarecare masura si in demo, chiar daca misiunile sunt destul de putine. Aceasta repetivitate se adevereste in jocul full, devenind plictisitor adica grindfest (cel putin asa mi s-a povestit). Lasand asta la o parte, imi place ideea sistemului de cover si cum e implementat. De asemenea partea de leveling si loot, tipice pentru orice rpg, unde trupele comandate primesc wargear si abilitati noi. De ajutor sunt si cutiile cu provizii (supply crates) raspandite prin zonele infestate de orci si eldari.

In cazul in care cineva e dispus sa dea bani pe el, varianta retail are nevoie de Steam pentru activare, deci daca nu aveti cont, o sa trebuiasca sa va faceti unul.

Cat despre optimizare, am jucat beta-ul si demo-ul single player pe un pentium 4 la 3 Ghz cu o placa nVidia 7300 gt si 2 giga de ram. Arata bine si se misca bine. Daca ai fi citit de oriunde disponibil minimum requirements, ai fi vazut ca cerea de la 6600 gt/ati x1600 in sus, deci jocul este optimizat (desi nu pana la seria 5700).

Cand o sa apuc sa joc si eu varianta full, o sa discut mai in detaliu despre el.
Pana atunci, norocosii servitori ai imparatului care au jucat DOW 2, apare in martie un dlc/add-on si anume Chaos Rising. Si ce ar fi Warhammer 40,000 fara eretici?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.