Stiu ca am ajuns foaarte tarziu aici, dar de-abia acum m-am apucat si eu sa vad Prince of Tennis. Mare pacat ca multi nici nu se gandesc sa se uite, e un anime asa de frumos!
Pe mine, fiecare anime vazut (in afara de Gallery Fake) m-a facut sa-mi placa mai mult 'subiectul' respectiv

. Cu ajutorul animeului La Corda D'Oro (o raritate si asta -

) imi place mai mult muzica, la fel si de Prince Of Tennis. A ajuns sa-mi placa foarte mult sportul asta.
Nu prea ma intereseaza ce spun ceilalti despre el, ba chiar nu ma supar deloc. Fiecare cu parerea lui; cum se spune: gusturile nu se discuta.
Animeul este foarte frumos, si chiar daca nu iti place acest sport, sigur o sa-ti placa episoadele dintre jocuri. Chiar dca, asa cum spun multi, e un anime 'exagerat' in miscarile personajelor si tot felul de tehnici care nu pot fi executate intr-adevar (sau poate unele dar asta daca ai noroc sau esti foarte bine antrenat).
Oricum, eu nu am terminat de vazut animeul inca (poate mai trebuia sa astept ca sa postez?

) dar as avea o intrebare pt fani, daca sunteti dispusi sa-mi raspundeti: imi poate spune si mie cineva cate episoade din tot ce exista din Prince of Tennis? Ca de exemplu, seria are 178 de episoade (asa stiam eu) ,OVA-ul nu stiu care are nu stiu cate episoade. Am auzit ca exista si un film

. A, si..imi poate spune si mie cineva daca vreun OVA e inca ongoing? desi nu cred...
V-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati putea ajuta sa gasesc raspunsurile la aceste intrebari (nu e nevoie sa cautati, doar daca stiti

)
Pana data viitoare, vizioanare placuta!
Pentru mine e inca..
Mada Mada..dayo ne?