QUOTE(Daianara @ Nov 23 2007, 01:34 PM)

cea energica (am probleme in a retine numele, sorry)

Tomo-chan?

Am terminat de vizionat Azumanga Daioh acum cateva minute impreuna cu
Azumanga Web Daioh (un mini-episod separat de serie care tine vreo 3 minute si care la Wikipedia este catalogat ca fiind un Original Net Animation) si
The Very Short Azumanga Daioh Movie (erau in folder-ul cu restul episoadelor cand le-am descarcat). Grafica este diferta fata de serial la ambele, iar povestea din The Very Short Azumanga Daioh Movie este asemanatoare cu unul din episoade.
Serialul a fost...
superb! Si cu siguranta o sa imi fie dor de aventurile micilor liceene. Chiar in ultimul episod cand urmau sa plece in excursie ma gandeam 'Oare nu continua? Nu se prelungeste episodul?'. Nu am vazut toate episoadele deodata si asta a fost intr-un fel placut fiindca am avut timp in care sa ma gandesc la fazele amuzante din episodul pe care tocmai il vazusem si deabia asteptam sa imi fac timp sa le vad pe urmatoarele (fiindca majoritatea episoadelor le-am vazut in timp scolii si nu prea aveam timp ^^'). Revenind insa la poveste... Spun din start ca personajele mele preferate sunt Kagura si Sakaki, cea din urma placandu-mi de la inceput. Ambele erau foarte bune la sport (iar eu cum nu sunt, poate si din cauza asta mi-au placut ma mult xD), dar erau totusi diferite cand venea vorba de animale (spre disperarea lui Sakaki

). Sakaki, saraca, era...ceea ce nu isi dorea ea sa fie si ceea ce ceilalti admirau (scuzati aliteratia deranjanta). Kagura cred ca se aseamana cel mai bine cu mine

(exceptand faza cu sportul). La inceput am crezut ca e destul de inteligenta, dar in cele mai multe situatii se dovedea a fi la nivel cu Tomo. Nu vreau sa zic cum e la mine

. Chiyo nu mi-a prea placut la inceput fiindca nu stiam la ce sa ma astept (vezi un copil geniu ajuns direct la liceu de la scoala generala care e bogat si dragut...huh...prea multe deodata), dar pe parcurs s-a dovedit a fi intr-adevar adorabila. Despre restul personajelor nu am ce zice fiindca vad ca s-a zis deja cam tot.
Anime-ul e un MUST SEE! Este recomandat pentru cei care se afla intr-o dispozitie proasta. Se recomanda citirea cu atentie a review-ului, iar pentru eventuale efecte secundare prezentati-va psihologului.
P.S.: sincer...dupa primele 5 episoade am inceput sa ma comport ca si Osaka.