Az mi-am adus aminte .. pe 26 feb s-a implinit un an de intalniri saptamanale .. cine ar fi crezut ca va rezista ideea ? Joia, saptamanal .. o sa ne plictisim de aceleasi mutre !
Nu s-au pus prea multe la cale da macar s-a baut /
He he ce vremuri. A si trecut un an, sa nu-ti vina ca sa crezi. Sa vedem si peste inca unul ce-o mai fi :wink:
Livache
Mar 10 2005, 07:46 PM
:HB: si sa o tineti tot asa daca macar sa baut chibi tot e bun eu macar
ma uit la poze si ma oftic ca nu sunt si eu la greu acolo cu voi la un pahar
Kataracta
Mar 10 2005, 10:40 PM
he he he, se pare ca a tinut Chibi, chiar daca la inceput eram sceptici
La cat mai multi ani impreuna
Scorpio
Mar 11 2005, 12:22 PM
Chibi...ca nu se spune asta nu inseamna ca nu si se intampla..........la ce moace aveti.....s-ar plicitisi oricine duce 2 saptamani ....freash meat rar.....the same guys week after week...afler week...
Lasa ca anu asta o sa apara si sange proaspat....da sper ca n-o sa fie numai baieti...ca de voi ne putem lipsi
chibimox
Mar 11 2005, 12:57 PM
Da ce forum e asta ? .. Al artistilor pasionati de moddeling care saluta Zapp Sharefree ? ce sa zic .. ca tu ai fi mai frumos :twisted:
APoKLips
Mar 11 2005, 01:14 PM
Eu cred ca al politicienilor pasionati de S.F. :twisted: :twisted: :twisted:
Scorpio
Mar 11 2005, 01:20 PM
Nu ma....a sandwishmakerilor flamanzi ....si lasa mox nimeni nu te poate egala pe tine cu ochelarii lui Apok
Livache
Mar 11 2005, 01:27 PM
bahh scorp tu mai iei alocatie?
/gg
Urfe
Mar 11 2005, 01:48 PM
Lasati-l, este la o varsta delicata.
Scorpio
Mar 11 2005, 03:21 PM
Smurfe.....tu esti delicat la o varsta inaintata ....mosule
Livache....numai ma....am finanatari din alte parti acuma
Livache
Mar 11 2005, 03:57 PM
hai sa lasam vrajeala la o parte si sa revenim la un an de intalniri defapt voi sa reveniti pt ca eu am fost o singura data :cry: pana ma mut eu la bucuresti o sa termiati toata berea de acolo /
stiu ca sau facut o gramada de poze in tot acest an restul sami spuneti voi ca voi ati fost pe acolo
Vebby
Mar 11 2005, 04:03 PM
topicu asta e ca sa faceti in ciuda la altii mai mici si mai blegi care stau la capatul lumii??!! nu ma mai jok...((
anyway, f frumoasa treaba cu intalnirile..sa o tineti tot asa..mai ales daca faceti si poze..o sa aveti ce povesti nepotilor... :wink:
Livache
Mar 11 2005, 04:13 PM
virginblood .. daca ma gandesc eu bine esti mai aproape de bucuresti
Vebby
Mar 11 2005, 04:55 PM
daaa.....apropape pe n....)))) macar ca tu esti mai departe dar u ai sansa sa te duci acolo...io ma duc la pastele cailor in bucuresti..(((asa ca....MOR!!!!
axi
Mar 11 2005, 05:37 PM
hehe ... 1 an ... woaa ... si eu o sa-l fac in curind ca nu am fost chiar de la prima intalnire ... da am recuperat pe parcurs.
well ... speram ca sa-i vedem mai des pe cei care au fost acolo acum un an, mai dati bre si voi semne de viatza!!!
Livache
Mar 11 2005, 06:18 PM
axi eu nustiu cum de mai ai timp in fiecare joi sa mergi pe la intalniri pe la un pahar ceva daca tu stai mereu cu fetele sa stie si lumea cand nu te duci sa stie ce faci tu
VirginBoood : daca vrei si poti sa mergi la cerf te iau cu mine cu cea mai mare placere numai sa ai ati rezervi o cazare ceva acolo pt tine nu cred ca e o problema pt ca AXI asi face mereu datoria
axi
Mar 11 2005, 06:28 PM
lol ... bre te balbai si te repeti ... ce ai bre tu cu timpul meu liber ?
ps.
AXI asi face mereu datoria
... are dreptate, virginblood
Livache
Mar 11 2005, 06:38 PM
axi :hammering: Livache /
Scorpio
Mar 11 2005, 08:03 PM
Pt fete nu e o problema cu cazarea....imi dau colegii de camera afara
Livache.....tu n-ai auzit de varianta cu statul la un pahar CU FETE ?? ....sau esti prea croat ? ....asta se numeste maximizarea satisfactiei prin minimizare de efort
VirginBlood....nu e facut in ciuda....e drept ca pt cei noi e putin cam frustrant ca nu sunt din Bucuresti si nu pot venii la intlanirii....da no prob....o sa ajungeti....si o sa aveti un mic aperitiv la CERF ..... asa un demo
LordMethos
Mar 12 2005, 12:46 PM
oi oi
this is fun
1 an :-)
deci e clar .. joia viitoare FORBIN tre sa vina :-))
we must partyyyy
Vebby
Mar 12 2005, 05:22 PM
( livache mersi pt invitatie...dar stii ca mi-e imposibil sa plek de acasa... si de axi stiu ca isi face mereu datoria..m-a cinvins de asta, si nu cred ca lva fi o problema cazarea..right,axi?:DDjoking..
scorpio...mersi..:PPP /
axi
Mar 13 2005, 03:51 AM
bre ... se rezolva
livache ... sa vezi ce-ti dau eu la cerf
ps. ca preview la ce va fi: o sa fie o masa mare cu eu,scorp si fete si restu meselor ptr voi ... punem rezervari pe locuri ... cu numele scris pe scaune
kaoru
Mar 13 2005, 11:35 AM
:HB:
been there before....been there after...hope i'll be there in the future too...
La multi ani pt. noi :naki:
[spoiler:8338bbbf4f]baka.cut the crap...[/spoiler:8338bbbf4f]
EXODIA
Mar 13 2005, 01:02 PM
Pe 26 cand multi au implinit 1 an , eu am implinit 1 zi juma . Deci e chiar fain , , deci la multe zile inainte pt mie
Sidonix
Mar 13 2005, 06:25 PM
daca tot sunteti la bilanturi calculati si cata bere s-a baut la intilniri intr-un an /
Scorpio
Mar 13 2005, 07:19 PM
Aia e fara numar ma
zeri
Mar 14 2005, 12:51 PM
Later edit: au fost niste poze pe aici, dar numai sunt
Scorpio
Mar 14 2005, 08:06 PM
MA nu sunt exact pe 26 facute sunt de fapt facute pe 10 martie da ma rog ....oricum lipseste poza care i-am dedicat-o lui Ingeras .....da e o poza cu dedicatia printre astea ......merge.....in rest.....la mai multe ......fete la intalniri........si la cati mai putini baieti
zeri
Mar 15 2005, 10:58 PM
Gata, in sfarsit am reusit sa le pun intr-un album, bineinteles cu ajutorul lui Chibi, care intelege limba aia de mult uitata numita php /
So...vizitati link-ul: http://zeri.dap.ro si aruncati cu comentariile in poze...
Demona
Mar 21 2005, 11:45 AM
Now that's so cute, fix pe 26 februarie... Aaawww! :twisted: La multzi ani for all!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.