QUOTE(sailorcorvus @ May 30 2007, 02:16 PM)
Astept si eu o continuare chiar daca va fi peste 10 ani . Nu conteaza cand va fi important e sa fie o continuare pe masura primului.
Vezi, asta-i cel mai greu. Dacă nu se va compara cu originalul? Plus că a fost o serie lungă, s-a cam zis tot ce era de zis, s-a īntīmplat tot ce trebuia. Personajele au evoluat de la o anumită stare iniţială la una finală. Ce-ar putea face o continuare? O posibilitate ar fi să repete tot procesul, dar n-ar fi plauzibil. Poate doar dacă l-ar repeta cu alte personaje, şi atunci n-ar mai fi GTO. Sau ar putea escalada conflictele la un nivel şi mai mare, dar avīnd īn vedere genul de conflicte din GTO cred că erau destul de dure şi unele şi mai şi ar duce la altceva. Sau ar putea continua povestea de unde a rămas, dar există mari şanse să dezamăgească. Ce haz ar avea GTO īn absenţa conflictului, antrenului? Să-l vedem pe Onizuka trăind bine mersi cu prietena lui? Făcīnd copii? Īnţelegīndu-se cu toată lumea? Să vină foştii elevi la el şi să-i zică "mersi sensei că ne-ai adunat de pe drumuri, uite am ajuns oameni serioşi"? Bleah.
Ştiu senzaţia de părere de rău de la finalul GTO dar tot n-aş vrea să văd o continuare, e prea riscant. Uite, dacă vrei ceva să te ajute să scapi de dependenţă caută Gokusen. E similar, dar totuşi nu. Pe mine m-a ajutat să trec mai uşor peste faptul că s-a terminat GTO şi n-o să mai fie niciodată.