Mah Ranma trebuia sa pui si tu tag-urile de spoil... ca am vazut de abia 6 episoade, what can I say I love it! Actiune cu o doza de comedie si SF, draguta combinatia. Cam atat am de spus in momentul asta...ne vedem cand termin de vazut seria
Edit: Am terminat de vazut toata seria. Peronajele bine conturate, grafica de '98 adica gen Cowboy Bebop. A avut si un filer seria pe la sfarsit inainte de the final showdown foarte bine realizat si foarte haios

. Inapoi la personaje Gene Starwind si James (prietenii ii spun Jim) Hawking se alfa pe planeta Sentinel III unde aveau o societatea la care ei erau si sefi si angajati si societatea lor se ocupa cu de toate. La un moment dat ei devin inamicii piratilor Kei(una din cele 3 mari puteri in univers celelalte doua fiind Outlaws si Space Forces, un fel de politie sau armata spatiala care proteja coloniile) si pleaca in spatiu incercand sa fuga. Dar aparent Gene avea frica de spatiu. Celelalte pesonaje Melfina un bio-android, Suzuka un asasin care se folosea de un bokuto(wooden katana) ca arma. Aisha Clan-Clan, este un extraterestu din rasa Ctarl-Ctral un fel de werewolves.