Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Outlaw Star
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Science Fiction
Ranma-kun
<img src=http://www.discountanimedvd.com/dvd_images/7671.jpg border=1 align=left> Acest anime mi-a placut foarte mult, e ceva de genul Cowboy Beebop, numai ca are un story-line, cu totul ca multe dintre intamplari nu au legatura directa, in plus in acest anime sunt mai multe fete, eroul nostru este insotit de 3 fete super frumoase, dintre care doua au si puteri speciale, una e o maestra in kendo si cealalta un extraterestru cu o forta extraordinara care se transforma intr-o incrucishare dintre un lup si un tigru alb cand se enerveaza, iar a 3-a e un fel de byo-android care functioneaza si ca sistemul de navigare al navei, Outlaw Star e numele unei nave spatiale super sofisticate cu care eroii noshtri merg in cutarea unei comoare uriashe. ah si cel din poza e eroul poveshtii si mai are si un pushti ca ajutor, anyway cred ca am spus destul ca sa va starnesc interesul, un short description mai coerent am sa fac pentru animedb :wink:
Lumpy
Mah Ranma trebuia sa pui si tu tag-urile de spoil... ca am vazut de abia 6 episoade, what can I say I love it! Actiune cu o doza de comedie si SF, draguta combinatia. Cam atat am de spus in momentul asta...ne vedem cand termin de vazut seria

Edit: Am terminat de vazut toata seria. Peronajele bine conturate, grafica de '98 adica gen Cowboy Bebop. A avut si un filer seria pe la sfarsit inainte de the final showdown foarte bine realizat si foarte haios biggrin.gif . Inapoi la personaje Gene Starwind si James (prietenii ii spun Jim) Hawking se alfa pe planeta Sentinel III unde aveau o societatea la care ei erau si sefi si angajati si societatea lor se ocupa cu de toate. La un moment dat ei devin inamicii piratilor Kei(una din cele 3 mari puteri in univers celelalte doua fiind Outlaws si Space Forces, un fel de politie sau armata spatiala care proteja coloniile) si pleaca in spatiu incercand sa fuga. Dar aparent Gene avea frica de spatiu. Celelalte pesonaje Melfina un bio-android, Suzuka un asasin care se folosea de un bokuto(wooden katana) ca arma. Aisha Clan-Clan, este un extraterestu din rasa Ctarl-Ctral un fel de werewolves.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.