Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Iria: Zeiram the Animation
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Science Fiction
Ranma-kun
Is curios daca a mai vazut cineva acest anime, am cautat topicuri despre el dar n-am gasit. e destul de tare, un anime destul de reprezentativ pentru genul sf + monsters cu multa actiune. Iria e foarte bine desenata si foarte cute, si arata super bine in costumul ala /happy.gif
axi
bounty hunters biggrin.gif ... vazut bre ranma ... iria e cute biggrin.gif

pustiul e f comic si fazele pe care le face ... hehehe

cam scurt sa zicem si nu foarte complicat ... just action biggrin.gif un renegade al viitorului varianta feminina biggrin.gif
Majin
iria..interesant anime.pacat ca e asa de scurt...mie sincer mi-a placut de fratele tipei..apoi de pustoaica cu parul rosu...

ja!
Sidonix
iria e serie culta chiar daca nu prea se vb pe la noi...sunt destule folow upuri... a fost primu meu film artistic facut pe baza unui anime vazut de mine...dupa aia am vazut seria anime...
SebyTheDragon
vazut....placut....

E misto seria...chiar daca e un pic scurta!!
Demiurgus
Am fost un pic dezamagit de Iria: Zeiram, ma asteptam la ceva mai multa esenta. In schimb am primit cateva OVA-uri 'asa si asa' din punct de vedere al scenariului, adica de o calitate mediocra spre acceptabil. Sunt nevoit pentru a nu stiu cata oara sa ma plang de acelasi lucru, durata anime-ului. E prea scurt, fir-ar sa fie!

Eh, cel putin am avut onoarea de a o vedea pe Iria in actiune. Iria care, pentru mine, ramane una dintre cele mai sexy si apetisante personaje feminine intalnite vreodata intr-un anime :}.

Intrebare: se poate mai mult decat "vazut, placut"? :?
Katy
Mi-a placut. Scenele de lupta sunt bine realizate. Pana laurma fratele ei era de sange si mai era o faza la inceput in care il prezinta in amintirea lui Iria pe fratele ei luptandu-se cu acelasi monstru. Dupa aia zice ceva de genu k monstrul "reclaimed" pe fratele ei. Tipa arata bine.
cilu
M-am uitat la Iria doar pentru ca aveam nevoie de ceva scurt intre doua serii mai lungi. Nu pot sa zic ca am ramas cine stie ce impresionat de aceasta serie.... poveste bunicica, un pic cam cliseu, personaje OK dar nu e ceva nemaintalnit. Per total, va ramane doar one of the masses, din ce anime am vazut pana acuma
Sidonix
hmm...ar mai fi ceva important Cilu ce ai omis..originalitatea...scenariul/storyboard e original...dupa cum ziceam mai sus am fost impresionat de transpunerea relizata in filmu' artistic...pacat ca nu-l mai gasesc pe net :roll:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.