Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Noutati discografice
Anime-Club Forum > Non-Anime > Muzica non-anime
Pages: 1, 2
cilu
Buuuun, ma gandeam ca ar fi fain sa punem ceva noutati cand apar shi cum...... shi ca sa deschid topicul, aseara la Rockada am auzit niste vesti imbucuratoare pentru fani trupelor ce le voi aminti mai jos:



Queens of the stone age scot album nou (in sfarsit).. va fi primul fara bassistul Nick Oliveri, dar vor fi colaborari cu cei de la ZZ Top :roll: don't ask what and why. Cred ca va fi ceva gen Songs for the Deaf cand au colaborat cu fostul baterist de la nirvana dave grohl actualul vocalist al Foo Fighters, care btw o sa scoata shi ei album acest an. Albumul Qotsa e programat pe martie anul acesta.



Nine Inch Nails revin dupa o pauza de 6 ani cu un nou material. Sa speram numa de bine smile.gif



System of a Down revin in forta cu 2 albume, unul in feb sau martie shi altul in septembri - octombrie, apoi au anuntat un concert mondial de 2 ani.



Cand mai aflu noutati, o sa le postez pana atunci keep on rocking.



Btw nu ma adresez numa fanilor rock, orice aparitii discografice care credeti ca merita interesul sunteti wellcome sa le postati aici.



PS: Stiu ca nu se va considera ca noutate dar as dori sa atrag atentia asupra unei trupe Leaves Eyes. Pentru cei care nu au auzit de ei, http://www.leaveseyes.de/ ofera mai multe info..... De pe albumul Lovelorn am ascultat cateva piese (mersi patricia) shi suna absolut superb. Ce sa mai zic, ca e solista de la Theatre of Tragedy in caz ca vi se va parea vocea cunoscuta :wink:
Chuppy
Eu inca astept noul album Wu Tang Clan... Se zicea ca apare... Any news?
momotaro
Desi nu mai e o noutate, anul trecut Arjen Lucassen a lansat un nou proiect: "The Human Equation (THE)". Proiectul are forma unei opere rock iar conceptul este urmatorul:



Un om are un accident de masina si ajunge la spital, in coma. Accidentul fusese foarte ciudat: ziua in amiaza mare si nici o masina in jur. Sotia si prietenul cel mai bun vegheaza la capataiul lui, incercand sa inteleaga ce se intamplase si sperand ca el se va trezi in curand.

Izolat de lumea exterioara, omul se trezeste prins intr-un taram ciudat, unde emotiile sale - majoritatea carora le ignorase pana atunci - prind viata si il pun fata in fata cu toate alegerile pe care le facuse pana atunci.

In timp ce este purtat de la o amintire la alta, incepe treptat sa inteleaga evenimentele care au dus la accidentul sau si isi da seama ca pentru a se trezi din coma trebuie sa gaseasca o cale de evadare din aceasta inchisoare...



Albumul este un dublu CD, structurat in 20 de melodii. Linia principala este de rock progresiv, dar cu fragmente de death, folk si chiar muzica irlandeza, impletind cu abilitate extremele.



Printre solistii care interpreteaza rolurile din The Human Equation se numara: James LaBrie (Dream Theater), Mikael Akerfeldt (Opeth), Eric Clayton (Saviour Machine) sau Devon Graves (Dead Soul Tribe), dar Lucassen introduce ca intotdeauna si cateva voci noi, ca de exemplu Marcela Bovio, solista grupului mexican Elfonia.



Pentru mai multe informatii, wallpaper-uri, versuri si fragmente de melodii, http://www.ayreon.com/thehumanequation/
Demona
Eu recomand la totzi The Mars Volta. Pentru multzi De-Loused in the Comatorium este o noutate, dar de fapt noutatea este Frances The Mute. Albumul apare de data de 21 martie 2005 si are 77 de minute de muzica "ciudata rock". Adica versurile sunt ciudate. La o prima auditzie nu shtiu catzi ar intzelege ce canta. Iar instrumentatzia e la fel. Take a look at the playlist:



I: Cygnus....Vismund Cygnus

A. Sarcophagi

B. Umbilical Syllables

C. Facilis Descenus Averni

D. Con Safo



II: The Widow



III: L' Via L' Viaquez



IV: Miranda That Ghost Just Isn't Holy Anymore

A. Vade Mecum

B. Pour Another Icepick

C. Pisacis (Phra-Men-Ma)

D. Con Safo



V: Cassandra Gemini

A. Tarantism

B. Plant A Nail In The Navel Stream

C. Faminepulse

D. Multiple Spouse Wounds

E. Sarcophagi




Primul extras de pe album are deja videoclip. Se numeshte The Widow. MTV2-ul il difuzeaza deja heavy-rotation.
Duncan
mmm... queens of the stone age si nin. suna bine.

i dig queens of the stone age , iar pentru nin ... it boils in my blood. nu sunt atat de electro pe cat as fi vrut sa fie , dar merg.



Demona : nu stiu ce are toata lumea anu asta cu mars volta si muse , dar mie mi se par ca sunt spraestimati.

I mean , nothing against them , mars volta suna binishor , dar as merge tot mai mult pe zoot woman si/sau cu riscu de a fi injurat , chiar soulwax.
Fox
[quote=Duncan]

Demona : nu stiu ce are toata lumea anu asta cu mars volta si muse , dar mie mi se par ca sunt spraestimati.

I mean , nothing against them , mars volta suna binishor , dar as merge tot mai mult pe zoot woman si/sau cu riscu de a fi injurat , chiar soulwax.[/quote]

Mars volta sunt za next big thing doar ca dureaza ceva pana te obisnuiesti cu stilul si nu sunt foarte comerciali asa ca probabil n-o sa prinda foarte bine deocamdata...oricum albumul lor este bine facut imi aduce aminte de albumele pink floyd unde fiecare melodie era cam la acelasi nivel nu una buna ca sa vanda albumul si restul junk :twisted:
cilu
Chiar voiam sa zic ceva de Mars Volta, pentru ca imi suna al naibii de cunoscut, uitasem ca vorbise demona de ei, chiar pe acest topic. So, am vazut numai Televators, nu stiu de pe ce album face parte, dar cu siguranta, cuvantul comercial are ce cauta in descrierea formatiei. Trebuie sa asculti de mai multe ori pana te familiarizezi cu soundul, care e destul de bun. Cat despre muse, mi-au placut la inceput, primele piese ce le difuzau pe mtv acu vreo 5-6 ani. Dar acuma parca tot acelasi sound il recicleaza over and over again, si pur si simplu nu ma mai impresioneaza cu nimik nou.
Demona
[quote=Duncan]Demona : nu stiu ce are toata lumea anu asta cu mars volta si muse , dar mie mi se par ca sunt spraestimati.

I mean , nothing against them , mars volta suna binishor , dar as merge tot mai mult pe zoot woman si/sau cu riscu de a fi injurat , chiar soulwax.[/quote]



Eu am cu Mars Volta pentru ca imi plac cum suna. Sunt ceva diferit de multe cretinitatzi din ziua de ani. Muse nu ma intereseaza, ca n-am rabdare sa ii ascult. Nu`sh pentru ce mi i-ai pus in cap. Anyway... NiN-ul e chiar okey. Ii ascultam cand aveam 17 - 18 ani. Chiar ca mi-ai adus aminte de ei. Formatzia DredG scot in aprilie un album nou! Barely wait...!!! /love /smile :twisted: /angry 8) biggrin.gif /happy.gif
cilu
Imi luasem caseta cu OCS - OCS TV (da ati auzit bine caseta si va rog nu imi amintiti ca am intrat in secolul jukebox sau mp3 playerelor and all, long story) si am ramas profun impresionat de calitatea OCS. Le stiam albumele mai vechi si apreciam calitatea lor, dar ultimul album e exceptional. Consider momentan OCS ca cea mai interesanta trupa in peisajul rock romanesc.

Piesele suna bine de tot pe acest album, care nu e o noutate, fiind din 2004 dar totushi, nu mai creez un topic separat pt prezentarea albumelor.



Shi cand ma gandeam ca nu o sa gasesc prea curand ceva care scoata caseta din walkman (din nou no questions pls) am dat peste Suie paparude cu al lor Scandalos. Ce sa zic, e un album m,arca suie paparude, in stilul ce i-a consacrat. E ca un melanj Prodigy, Chemical Brothers shi un pic de raggae pe alocuri prin vocea noului venit in trupa. Albumu asta a fost relativ de curand lansat dar circula pe net de mult timp.



Cat despre Queens of the Stone Age albumul nou se va numi Lullabies to Paralyze si va fi scos pe 22 Martie. Nick Oliveri se pare ca a fost dat afara din trupa pe motive "comportamentale" adik Josh omes s-a saturat sa il vada tot drunk and high si sa curete dupa prostiile ce le facea Nick. Asta reiese dintr-un interviu care il puteti gasi pe siteul mtv daca nu ma insel.

Albumul System of a Down, se va numi Mezmerize si va fi un dublu album. Dupa care Serj Tamkian & co. vor face un tur european masiv, putem numai sa speram ca vor ajunge si pe la noi.

Moby va lansa pe 14 Martie albumul Hotel care e un dublu album ce contine in total 20 de piese. Singlelul actual Lift me up suna chiar bine si e deja one of my Moby favs....

Si sa nu uit ca pe 25 ianuarie, Chemical Brothers a scos albumul Push the Button iar singlelul Galvanize deja a umplut spatiul de emisie pe radio si tv. Rapperul Q-tip de la A tribe Called Quest baga vocea pt aceasta piesa care suna bine shi destul de fresh.

Wu tang scot un single dedicat lui ODB care se va numi I Go Through Life si e primul material care ii reuneste pe membrii clanului dupa mai bine de 3 ani. OSIRUS: THE OFFICIAL MIXTAPE este albumul scos post mortem in memoria lui Odb. Contine piese la care lucra in momentul mortii sale si nu e ceva scos la repezeala din cate se pare ci piesele sunt destul de slefuite si bine aranjate.
Demona
What about Code Seven? Their into somethin` new... :roll:
Lunaris
am subit un sentiment de deja-vu..cred ca am mai incercat sa postez aici si ieri, dar deh..a cazut netul.

revenind la topic..am apucat sa ascult in advance daft punk - human after all si pot sa zic ca e destul de personal si bun. mai e si o trupa pe care am descoperit-o relativ recent..kaiser chiefs..pe care eu ii cunosteam sub denumirea veche.. 'employment' e albumul si deocamdata nu am reusit sa fac rost de el decat piratat, but i'm working on that.

a amintit cilu de albumul nou queens of the stone age - looking forward to it. then, of course, astept noutatea de la coldplay.. /happy.gif



si era sa uit de DOVES, desi ultimul album nu mai e o noutate - cine e interesat, sa caute.
cilu
Pai, am ascultat noul album Queens of the stone age (mersi bogdane) si e bestial, mai ales piesa little sister..... Si asa ca o stire cik mai noua...Korn s-a destramat...Head parasind formatia....... sorry for them...they will be missed.
bogdan
oki people daca tot suntem la capitolul news

QUOTE


System of a Down has confirmed that Disc One (\"Mezmerize\") from the band's 2-disc set, \"Mezmerize/Hypnotize,\" will be released on May 17, 2005. Disc Two (\"Hypnotize\") is expected to see a late fall release.  


asta fiind luata de pe site-ul oficial unde btw se poate si asculta ..pt un timp limitat zic ei o piesa de pe noul album "CIGARO"
Alexander
Queens of the stone age sunt cei care au videoclipul ala weird cu doua masini care se ciocnesc si ejaculeaza(literaly)?

Daca da spuneti mi cum se numeste melodia va rog.
Duncan
Alexander , "go with the flow" , parca. Nu l-am mai vazut demult , desi ascult foarte frecvent songs for the deaf-u. Pe langa asta , nu credeam ca o sa ajung vreodata sa-l laud pe Dave Grohl.
cilu
Da, songs for the deaf e unu dintre cele mai bune albume ascultate vreodata, fiecare piesa putand fi lejer single reprezentativ pentru album. Colaborarea cu dave grohl a fost chiar de bun augur. Imi place pentru ca vad ca ei chiar vor si chiar promoveza multe formatii bune iar piesele lor sunt de nota 10. Thums up for qotsa.
Xicer
Bre... scoala asta ma scoate din minti... Astfel, m-am cufundat atat de mult in kkturile alea de forumle la matematical, si comentariile la romana si muntii si kkturile alea la geografie, incat n-am observat ca SYSTEM OF A DOWN au scos un album nou... or so i heard... cand am auzit, pur si simplu mi-a picat fata... This is major... Tre sa fac rost de el... Sper ca seamana mai mult cu toxicity decat cu steal this album...
Demona
Bey, eu va zic doar ca Wes Borland s-a intors in trupa Limp Bizkit shi bajetzii au scos deja pe piatza albumul nou, THE UNQUESTIONABLE TRUTH PART 1. Am ascultat ceva de pe el, agresiva muzica, un pic mai in stilul Borland, less sappy and puny... Dar ceva tot lipseshte...



Ah, shi bomba bombelor, in timp ce cautam Limp Bizkit, peste ce dau? Backstreet Boys. Ashtia inca mai exista shi shi-au tras album nou... Never Gone... Asta e deja amenintzare... :guru: :hammering: :twak: :naki: :musu: :wb: :maaad:
Duncan
Pentru ca tot suntem la noutati discografice , o sa incep prin a spune ca domnul Dylan Nathan , a.k.a. Jega , va scoate in sfarsit albumul numit "variance" in iunie , iulie anul asta cel tarziu, pe care cel putin eu , il astept de vreo 4 ani, la planet-mu. O versiune mai primitiva s-a leech-uit pe soulseek , versiune pe care o am si eu , care suna fara cusur. Cat despre cum a trebuit nathan sa-si mai ia o slujba pentru ca nu se ajungea cu cheltuielile , si tracklistu pentru albumul oficial gasiti detalii pe forumuri la http://www.planet-mu.com. Un indiciu sugestiv despre ce crede lumea experimentalista despre noul album Jega , se gaseste chiar in declaratia lui Mike Paradinas , fondatorul label-ului planet mu , care spune , citez : "i started this label because of artists like Jega". Asa ceva venind din gura unei adevarate legende in IDM , i can only hope for the best.
cilu
O veste foarte interesanta vine din Olanda unde maestrul Arjen Luccasen , fondatorul proiectului Ayreon de care s-a mai vorbit un pic ma isus, a decis sa infinteze prima sa trupa in decurs de 10 ani de activitate. Ideea a pornit de la maiestria mexicancei Marcela Bovio, pe care a avut-o colaboratoare in The human Equation, si in jurul careia a dorit sa construiasca aceasta trupa.

Stilul ei va fi, and i quote: Blending mysterious gothic vocals, metal guitars and atmospheric trip-hop, with haunting pianos and live celli- and violin quartets.

Veti zice a another band with a chick as vocalist....gothic...seen that...dar cred ca pur si simplu prezenta lui Arjen in aceasta trupa va fi ceva care personal ma face sa astept cu interes aparitia primului album. A si am uitat :oops: trupa se va numi Stream of Passion.

Si mai stiu ca momo va fi bucuros de acesta veste /happy.gif
2Hot4J3w3L
Fijacion Oral a Shakirei ... we are al waitin 4 it....

she is back....hotter....wilder....more spanish than ever smile.gif

and she shakes it like she is possessed smile.gif

ne asteptam la un album super cu problemele ei in dragoste...nu stiu ce pb are ca doar tot cu de la Rua e tongue.gif

pana atunci...la tortura e tare rau de tot si tuturor le place smile.gif

go shaki shake it shakira tongue.gif
BlackHeart004
Ei, si daca mai devreme Xicer anuntza ceva de un album System of a Down, iata ca l-am luat de cateva zile biggrin.gif Se numeste "Mesmerize" si este destul de misto. Are ceva piese cu titluri cum nu se poate mai sugestive... Nu dau detalii (cine vrea, sa-l descopere singur biggrin.gif ). De semanat cu Toxicity sau nu... Las la aprecierea ta, Xicer biggrin.gif Plus sa vezi videoclipul la BYOB, noul single de pe album biggrin.gif este tare interesant!
cilu
Da, Mesmerize l-am anuntat in chiar primul post al acestui topic in caz ca nu ai citit, iar vestea buna este ca va fi un dublu album, adik mesmerize e doar primul cd iar al doilea va fi scos around september....dar nu ar fi necesare astea daca s-ar citit de la inceput toate topicurile
BlackHeart004
Da, mai cilu, da, am vazut, insa pur si simplu acum l-am luat si l-am ascultat (si totusi este aproape de lansare, nu?) si mi-am dat cu parerea despre el. Ca asa, numa sa se anuntze ca va aparea nushtu-ce album nushtu-cand si cu asta-basta nu mi se pare chiar misto. Daca tot apare ceva nou, poate unii asculta la foarte putzina vreme si ne pot impartasi o opinie despre noua aparitzie discografica, nu?
Patricia
cred ca in primul post de aici a pomenit adi de leaves eyes. se pare ca trupa mai scoate un album luma asta, cred ca in 30. Vinland Saga se numeste si l-am gasit deja pe dc dar din pacate viteza mea nu-mi permite sa-l descarc acuma.

si inca un album care a fost lansat de curand, insa nu l-am ascultat inca este Lichtgestalt al celor de la Lacrimosa. Cred ca o sa fie albumul anului pentru mine...
Sidonix
...Vinland Saga e un succes...fata de Lovelorn a progresat mult Leaves Eyes...superbe rifurile...jaaa...vikings rulz
Demona
Nu'sh catzi au auzit de ei, dar formatzia DredG au album nou... Catch without Arms shi este un album super mishto... deja e ascultat shi de aia pot sa zic parerea mea. Ceva mai agrevis decat primul, El Cielo, dar mai linishtit decat al doilea, Laitmotif...
Aoi
Sidonix.. ce pot sa zic.. in mod sigur Vinland Saga este un succes si merita sa fie ascultat cool.gif
bogdan
hehee uitati acilea inca o noutate ... nou album HIM biggrin.gif oke numele albumului e Dark Light si contine 10 pese ..preferata mea ... Rip out the Wings of a Butterfly

lista completa a peselor de pe noul album :
01-vampire heart
02-rip out the wings of a butterfly
03-under the rose
04-killing loneliness
05-dark light
06-behind the crimson door
07-the face of god
08-drunk on shadows
09-play dead
10-in the nightside of eden

si daca tot suntem acilea am atasat si coperta tongue.gif
zeri
Am luat si eu albumul de pe torrente acum cateva zile. Dupa parerea mea albumul nu se remarca prin nici o piesa, toate sunt cam la fel. E placut de ascultat, imi place stiulul HIM, dar tot primul lor album a fost tatic smile.gif


Poate In The Nightside Of Eden sa fie mai rasarita...
Demona
Okay, my dear children of the night... KoRn are album nou, de fapt vor avea... in 6 decembrie... shi se numeshte See you on the Other Side. De pe el a aparut momentan doar melodia Twisted Transistor... smile.gif AWESOMEEEE! Abia ashtept...
cilu
Am reusit sa leechuiesc de pe net Ultimele noutati de la Kron - albumul nou, See on you on the other side care intr-adevar suna bine smile.gif, ultimul album System of a down, la fel o completare reusita a albumului Mesmerize, albumul nou e intitulat Hypnotyze si are 12 piese (parerea mea e ca e mai reusit decat Mesmerize). La fel ultimul album al celor de la Disturbed - Ten thousand fists, continua soundul suparat al celor de la Disturbed asemanator primelor 2 albume.
Lumpy
Poate nu isi are locul la acest topic dar eu de cand sunt in Iasi am avut placerea sa ascult VeritaSaga si Zale nu sunt eu un mare fan al hip-hop-ului dar asta e diferit deci recomand cu cea mai mare caldura Zale-Chei verbale si VeritaSaga - Povesti Triste, auditie placute
Demona
So, here we are again children of zee night... Dupa o ascultare prelungita a noului album KoRn va pot recomanda calduros sa-l achizitzionatzi... Nu de alta, dar ca de obicei au ceva de spus... Love Song, Open Up, Throw me Away sau Eaten up Inside... bestiale... Shi lista nu se opreshte aici...
CyBeR
Asa, ce ne pregateste anul curent, ca vad ca nimeni nu a mai postat pe aici:

Kamelot - 1 iunie - Ghost Opera (daca e aceasi calitate ca si ultimele 3, sunt nerabdator)

Nightwish - mai, august, septembrie - single, single, new album aka Eva (am o vaga senzatie ca se stia deja)

Sonata Arctica - mai 25 - Unia

Within Temptation - martie 12 - The heart of everything (un pic mai incosistent decat The silent force, dar e o auditie de milioane in orice caz)

Testament - TBA - TBA (sa-i auzim de bine)

Gamma Ray - late 2007 - Land of the free II (se tin bine baietii pentru anii lor)

Candlemass - 22 iunie - King of the Grey Islands (depresivi baieti)

Disturbed - februarie 2007 - intra in inregistrari, mai multe detalii pe masura ce apar

Nickelback - 2007/2008 - still untitled (cat de precis)

Finger Eleven - 6 martie - Them vs. You vs. Me (ups, missed this one)

Iced Earth - august / septembrie - Framing Armageddon (Something Wicked Part 1) (da, casa de discuri care-si baga coada...Load si ReLoad style...a doua parte a albumului e anuntata pentru 2008)

Xandria - vara 2007 - Salomé - The Seventh Veil (more finesse on the way)

Haggard - 29 iunie - Tales of Ithiria (this'll be sweet)

Cam astea le cunosc doamnelor si domnilor...cui ii pasa, sper ca sunteti la fel de entuziasti ca si mine...cui nu, life...
Demona
eu vreau albumu' nou de Linkin Park... biggrin.gif
CyBeR
Unia de la Sonata Arctica si cu Metal de la Annihilator au fost lansate...torente aici:
http://isohunt.com/torrents/?ihq=annihilator+-+metal
http://isohunt.com/torrents/?ihq=sonata+arctica+-+unia (al doilea, garantez ca-i bun).
Auditie placuta fanilor...
CyBeR
Asa, baietii de la Candlemass ne bucura deja cu un nou album...formatia de Doom metal suedeza au lansat, mai devreme decat era preconizat, King of the Grey Islands.
Imi cer scuze ca postul nu e mai consistent in legatura cu albumul asta, dar acum il downloadez si eu. Cei interesati pot gasi torent aici
seraphx
acu speram ca vocalul sa fie si la inaltime ! smile.gif , mersi de link m-am pus si eu pe download smile.gif
CyBeR
Eu zic ca s-a descurcat onorabil...

A fost lansat pe net si noul album al formatiei Kamelot...urma sa apara intr-o luna jumate mai mult sau mai putin, dar cine suntem noi sa ne plangem?
Kamelot - Ghost Opera
Pentru fani...enjoy, you're in for a treat.

Asa, desi nu sunt fan al formatiei, trebuie lansata si stirea asta. Am fost anuntat aseara de un amic despre noua lansare Megadeth. Bine, leachiuire ar fi un termen mai bun, tinand cont ca albumul urma sa apara totusi in vreo 3 saptamani.
Deci, formatia americana de Thrash ne bucura cu cel de-al 11-lea album al lor, la 3 ani de la ultima lor lansare (timp in care daca nu ma insel au trecut si pe la noi in concert)...pentru fani, download si auditie placuta...rog pe cineva, daca e interesat sa downloadeze, sa-mi zica si mie cum se prezinta albumul.
Megadeth - United Abominations

Si, intr-un reportaj total aleatoriu:
"Raise me up. up through the ashes...
Take me up into the light"
Ultimul album Kamelot RUPE...mai rar un album care sa-mi satisfaca asteptarile.
CyBeR
Sa continuam totusi cu stirile pe anul in cauza:

Cei ce ne-au delectat in trecut cu excelente melodii ce au devenit acum clasice, melodii precum "Wind of change" sau "Send me an angel", Scorpions, au lansat anul acesta un nou album. De fapt, mint un pic, urmeaza sa apara pe 25 mai...dar stim ca astea sunt detalii minore.
Pentru cei ce inca apreciaza acesti monstri sacri:
Scorpions - Humanity - Hour 1
Exista posibilitatea pentru o eventuala continuare a albumului, dar astea sunt doar zvonuri nefondate.

Ase, dupa cateva sapaturi, gasit ceva interesant:
Formatia americana de Heavy Metal, Avenged Sevenfold au anuntat (de ceva mai multa vreme, dar abia acum mi-a susurat si mie pe la urechi) ca urmeaza sa lanseze un album nou in perioada de toamna 2007, fiind al patrulea album lansat de formatia in cauza. Albumul este momentan neintitulat...

QUOTE
"It's just going to be gritty," Shadows said of the new record. "We want it to be a cool record, not some polished crap just 'cause we've got a couple songs on the radio now. No one needs it to be like that. We're going to do the exact opposite."


Mmm. sunt proaspat fan al formatiei dar asta nu-mi inspira tocmai incredere.

Pentru fani, sau cei care nu stiau..in martie anul curent, formatia Machine Head si-au lansat al 6-lea album de pana acum, intitulat The Blackening. Pentru cei interesati, download:
Machine Head - The blackening
Si formatia W.A.S.P au avut un nou album lansat anul acesta (stiu, asta e un post cu albume lansate...nu aruncati cu rosii va rog) intitulat Dominator (doua discografii care cred ca am sa le downloadez cat se poate de curand)...
W.A.S.P - Dominator
Download si auditie placuta...

Pentru fanii salatei de genuri intitulata Cradle of Filth anuntul este ca acestia au lansat una bucata album live, dublu.
Cradle of Filth - Eleven Burial Masses
Ia sa-i vedem cum suna si live...

Nu e o lansare din 2007 dar cred ca ar trebui specificat si albumul asta, macar ca lumea sa nu-l treaca cu vederea.
In urma decesului solistei (Sabine Dünser) in 2006, albumul la care lucrau a fost terminat si lansat, un omagiu catre aceasta...eu il recomand cu caldura:
Elis - Griefshire

Si, pentru cine e veste nou...
Judas Priest - Nostradamus - 2007


Recomand ultimul album Scorpions...am inceput acum sa audiez si sunt multumit de primele melodii. Un inceput foarte bun pentru un album...
trust_no_more
Deci va recomand trupa Magica din Constanta!
Eu ii stiu de vreo 3 ani si ceva. [trupa activeaza de prin 2002] Am fost pe la cateva concerte de-ale lor, am vb cu ei, canta super fain, cea mai buna trupa de melodic metal din Ro. [MHO]
Au 2 albume:
"The scroll of Stone"
"Lightseeker"
si un prim extras de pe al 3-lea album, care probabil va aparea anul asta:
"All waters have the colour of drowning"

pentru detalii despre formatie, accesati site-ul lor :heart:
www.magicaband.com



Ahh, si trupa NeXuS din Ploiesti
cu 2 albume...
"The Unbeliver"
"Call from Grace"[asta parca e EP]

mai multe detalii:

www.nexusromania.ro
Lumpy
Norther au anuntat ca vor incepe inregistrarile pentru noul lor album. Inregistrarile vor incepe in August/Septembrie. Ultima lor lansare "No Way Back EP" este pe locul 1 in topurile finladeze. Si au scos si un nou videoclip "Frozen Angel" . Se poate downloda de aici .


As I Lay Dying au anuntat titlul noului lor album, "An Ocean Between Us"


The Duskfal au postat pe site-ul lor oficial urmatorul coment in legatura cu urmatorul lor album "The Dying Wonders Of The World"

“We are finished with all drums, guitars and bass and the sound is crushing! We have returned to our melodic roots, still keeping those thrashy parts alive and breathing. There will be more leads on this CD as we brought in a excellent guitar player as guest musician. His name is Magnus Söderman and he will play leads on four songs, so brace yourself for some brilliant shit! Oskar has also unloaded his best drumming on this recording, excellent fills and also a drumsolo on one of the tracks. The only thing left do do is for Kai to scream his lungs out and then we will mix this beast in end of May. For those interested we have put up some clips at http://www.solace.miun.se/~jsf/duskfall/du...dio.html."
seraphx
Dream Theater - Systematic Chaos
http://www.mininova.org/tor/698614

Porcupine Tree- Fear Of A Blank Planet
http://isohunt.com/torrents/?ihq=porcupine...+a+blank+planet

Planet X - Quantum (pentru cine nu cunoaste formatia, este un proiect al lui Derek Sherinian, fost component Dream Theater, http://www.xplanetx.com/theband.html ) http://isohunt.com/torrents/?ihq=planet+x+quantum

Rush- Snakes And Arrows http://isohunt.com/torrents/?ihq=rush+snakes+and+arrows

Missa-chan
KoRn vor lansa un nou album, in data de 31.07.2007. Albumul va fi feat. noul single "Evolution". Titlul albumului este inca necunoscut, dar s-a facut publica coperta. Pentru cei interesati aici pot gasi "Making of <<Evolution>>". De asemenea, pot upload-a single-ul, daca vrea cineva.

Coperta:
user posted image


EDIT:

Albumul a fost lansat si de asemenea videoclipul single-ului "Evolution". Il puteti vedea aici. Pentru a descarca albumul, intrati aici. Numele albumului este "Untitled".
Nim
nus chiar proaspete , dar sunt din ultimele luni ^^

QOTSA si White stripes

cu un accent pe QOTSA wink.gif
bogdan
hmm asta imi aduce si mie aminte de o chestie nu tocmai noua .. albumul moons and mushrums al celor de la LAKE of TEARS nu e tocmai nou ..dar cum se apropie concertul pe 8 sept zic ca merita aruncata o ureche pe el
zeri
Album nou Nightwish

Title........: Dark Passion Play
Genre........: Metal
Language.....: English
Tracks.......: 26
Source.......: CDDA
Playtime.....: 151:33 min
Release Size.: 241,0 MB
Release Date.: 25.09.2007

Ia sa vedem ce-i de capul lui acum cu noua solista...
Zamo
^ Destul de slab albumul , sau cel putin piesele pe care le-am auzit . Vocea solistei ii prea slaba (prea moale) si de multe ori este acoperita de instrumental.

Cat despre piese , doar una sau doua sunt mai rasarite , dar nici din alea doua nu pot sa zic care ii un hit ... daca-i pot zice hit .
Muza chan
Sahara e de departe cea mai buna piesa, cu Tarja mi-ar fi placut, dar noua voce, din pacate nu are nimic special.

Pe ansamblu, cel mai slab de pana acum.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.