Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Blade of the Immortal
Anime-Club Forum > Ro Anime > General Manga
ibarbar
Ma mir ca nu are inca topic, dat fiind succesul pe care l-a avut si il mai are.



Eu am ajuns cam la volumul 6 cu cititul.



Ce imi place in primul rand.

FOARTE bun desenul, creatorul BotI este un desenator impecabil, cu o expresivitate si o tehnica uimitoare. Excelent.

De asemenea povestea si personajele sunt interesante, sunt curios cum va evolua.



Astept pareri.
Uje
Eu pe la vol. 7 am ramas. N-am mai avut timp de download, mai ales ca site-ul de pe care descarc are alergie la zip-uri.



BotI m-a surprins prin faptul ca exceleaza atat din punct de vedere grafic cat si al povestii (lucru rar intalnit). Mi-a placut in special atentia acordata tuturor personajelor, trecutul lor sau motivatia pt. care actionau intr-un fel sau altul. Nu-mi venea sa urasc pe nimeni (cu mici exceptii, trebuie sa fiu nitel subiectiva, nu?) pt. ca fiecare personaj e prezentat cu partile lui bune si rele.

Bine, acum eu am citit doar 7. vol, nu stiu cum evolueaza dar as fi dezamagita sa ia un curs simplu, in care personajele pozitive si negative sunt perfect definite. Dar cred ca sunt slabe sanse ca asta sa se intample.



Mda, am cam luat-o pe aratura ^^; Asa, de variatie, cine credeti ca e cel mai bine antrenat personaj? (fara spoilere daca se poate)

Eu votez cu Makie, pana si Manji a recunoscut ca e mai puternica. Dar binenteles, ca lucrurile sa fie perfect echilibrate, ea nu e interesata de lupta asa ca paraseste rapid peisajul. Sper sa se mai intoarca in urmatoarele volume >.>
Demiurgus
Nu prea imi place sa vorbesc despre lucruri neterminate ibarbar, si cum BoTi e neterminat... :)



Pareri? Hmm ... primul meu avatar de pe forum a fost Magatsu (asta pentru cine isi aminteste :)). Blade of the Immortal este principalul vinovat de pasiunea mea pentru manga. Fara el probabil ca nu as fi citit niciodata Berserk sau Eden. Si cu asta am zis destule, nu mai are rost sa-l laud si eu. Astept sa se termine inainte de a trage o concluzie.



Uje, din cele 13 volume citite de mine pana acum reiese ca cel mai puternic personaj este Anotsu. Makie este intr-adevar puternica insa nu indeajuns pentru a-l invinge pe Anotsu si nici pe Manji as zice eu (a laudat-o atunci, nu a confirmat nimic; Manji este totusi nemuritor). La Makie m-a impresionat povestea ei ... [spoiler:a62c8667ab]sa-ti vezi copilul taiat pe din doua chiar in fata ochilor e... extrem de dureros[/spoiler:a62c8667ab].



Volumul 6 si 7, hmm, inseamna ca ati facut deja cunostinta cu nenorocitul ala de Shira. Personaj mai bolnav ca el nu am intalnit inca. O sa aflati voi de ce... :).
ibarbar
Si mie imi place mult Magatsu. Faza lui Shira cu capul cainelui m-a lasat masca la cat de cruda dar realista poate fi. Imi plac cainii mult, dar sincer, nu prea pot sa l condamn pe Shira pt fapta lui. Mai degraba as adopta o atitudine ca a lui Kino din Kino no Tabi, cand omoara iepurii pt ai ajuta pe negustorii de sclavi (isi cere scuze ca ii omoara si le acorda respect prin faptul ca ii foloseste cu un scop bine definit).



Faptul ca personajele sunt complexe este punctul forte al BotI. Sunt curios cum il termina si sper sa nu faca rabat la calitate pentru a scoate mai mult pentru vanzare si bani. E mare pacat sa vezi idei faine distruse de comercialism (un exemplu ar putea fi si Spawn).



Grafica este impecabila. Relaxata uneori, calma, alteori dinamica, plina de spontaneitate (imi plac mult luptele care sunt facute doar din crochiuri valorate - incredibil cat de expresive si dinamice pot fi).



Hmm ajunge cu laudele.

Oricum BotI e clar motivul pt care m-am apucat si eu de manga. Pacat ca Berserk nu are o grafica la fel de buna ca si BotI.



Sal. Mai vorbim.
Demiurgus
Shira si-a batut joc de Rin. A ucis cainele de placere, nu pentru a supravietui, orasul nu era departe. Dar asta il caracterizeaza pe Shira, cruzimea fata de altii si fata de el insusi.
Serpico
Cre' ca asta-i printre cele 2 sau 3 mangauri care le consider a fi chiar reusite. Povestea-i absoulut geniala, parca mai tare decat cea din berserk. Ceea ce ma lasa-n ceata e ca nush daca se ocupa cineva de scanat, ca din cate stiu darkhorse le publica in engelza (yaay fer them)... Voi de un' le luati, ca eu dupa capitolu' 93 nu mai stiu de ni'ic?
Kreatur
ia vezi aici , Serpico . Mai departe te descurci tu http://www.mangaupdates.com/search.html
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.