chibimox
Jan 17 2005, 08:21 PM
Raspandirea membrilor RoAnime
Am portat (in graba /sweat ) modulul vechi al locatiilor pe harta de pe phpBB pe nuke. Sigur sunt destule de raportat asa ca astept aici .. deocamdata modificarile le pot face doar eu direct in baza de date dar in curand orice admin va putea face modificarile raportate.
Deci ce oras nu e bine pus ? (sau deloc) /gg /gg
Urfe
Jan 17 2005, 08:38 PM
chibimox
Jan 17 2005, 08:42 PM
acu e baza de date mica (50) .. am mai taiat de la 150 /gg /gg /gg
Scorpio
Jan 17 2005, 09:00 PM
Chibi.....daca vede Sid te penetreaza cum cerneala penetreaza creta.....joi dai 2 beri pt faza asta....UNDE E FOCSANI???? in pusca mea suntem vro 7 de acolo....4 dintre care ii stii de la inceputuri.......iar pe unul nu-l poti uita ca e unicu lcare te enerveaza...namely ME......WTF......o sa platesti pt asta joi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
presedintele
Jan 18 2005, 09:16 AM
ALBA IULIA???? Unde e? Am vazut Blajul dar nu am vazut ALBA IULIA!!! :twak:
cilu
Jan 18 2005, 09:22 AM

u: Acuma vedeti ce important e Blajul :wink: :wink:
NOT
Majin
Jan 18 2005, 09:22 AM
spre eterna-mi bucurie am gasit piatra neamt pe harta.dar cand vreau sa aleg orasu ca locatie,kiks!nu vrea si pace.....
presedintele
Jan 18 2005, 11:08 AM
Se ce ma rog este asa de important Blajul? Ca zau de imi dau seama! /gg
cilu
Jan 18 2005, 12:33 PM
Pai, e foarte important....nu iti dai tu seama inca

)
Sau nu ai citit cu atentie postu meu anterior......e un cuvant acolo, care ii schimba sensu.......
Kataracta
Jan 18 2005, 12:50 PM
Neeee, cine are nevoie de Focsani. Chibi, nu are rost sa-l adaugi in baza de date. Si cel mai bine ar fi daca ai sterge de tot Focsaniul de pe harta :twisted:
chibimox
Jan 18 2005, 01:39 PM
Chiar daca inima si "constiintza" sub forma de Kata ma tin sa nu adaug Focsaniul, restul centrilor de decizie au hotarat altceva /gg /gg .
Adaugat Focsani si Alba Iulia
Testat si Piatra Neamt si merge /hmm .. Majine push de boton harder or change de browser /gg /gg
Ok .. next ? /
momotaro
Jan 18 2005, 02:18 PM
Oki, next: am incercat sa ma dau in Italia dom'le, da' nu a vrut
Tenshi
Jan 18 2005, 02:38 PM
Ce... unde.... cand.... ??? /sweat
Eu nu pot sa vad nimic........ :naki:
chibimox
Jan 18 2005, 02:49 PM
QUOTE(momotaro)
Oki, next: am incercat sa ma dau in Italia dom'le, da' nu a vrut :D
Peste vr-o 2-3 versiuni poate o sa aiba
QUOTE(tenshi)
Eu nu pot sa vad nimic.....
.. detalii .. detalii unde ai fost si ce anume AI vazut /?
Tenshi
Jan 18 2005, 03:08 PM
/sweat Acuma pot sa vad harta.... dimineata mi-a dat eroare. Well, acum e okay.
Scorpio
Jan 18 2005, 03:33 PM
Kata.....te anunt ca esti fericitul castigator al unei excurii in Croatia si banii de drum vro 1000 de monezi botwoane :twisted: :twisted: :twisted:
Chibi....tot ai de dat 2 beri :twisted:
DMonk
Jan 19 2005, 03:50 AM
Oh, ce neatent sunt. Dupa ce am selectat locatia, pagina a facut refresh automat si.. "alege oras". "Nu merge" gandesc eu repede, selectez iar, refresh.. "imi scapa mie ceva?"... Evident am privit pagina mai atent si mi-a dat seama ca nu e nici o problema. Ma asteptam probabil sa ramana selectia in list box sau sa scrie un ok, ca pe alte site-uri. Dar o mica ajustare estetica clarifica tot:
"
Locatia ta actuala este oras.
Schimba? [alege oras]"
Grozava harta! Ma bucur ca ai dezgropat-o, si ca nu mai trebuie sa-si scrie fiecare in profil (ca nu mergea).
Nu era si calendarul in groapa? :niko:
Sidonix
Jan 19 2005, 12:59 PM
bei copii...atat timp cit sunteti in Romania nu conteaza orasu...jeesh...toate orasele tarii sunt pline de cacao si nu ma refer la Nestle :roll:
Ps: bre... mai bine puneati si satu si ulita unde am casa... /hmm
Scorpio
Jan 19 2005, 01:35 PM
Sidonix
Jan 19 2005, 01:56 PM
eh..nici chiar asa, pt NASA romania nu exista din spatiu

...eu vroiam sa zic o chestie...inainte de a veni pe forumu asta fusei pe vreo citeva franceze...ce ma frapeaza la strainezi astia in afara de faptul ca devin obsedati de expresia "this is the coolest thing ever" si raman blocati pe idee nu prea interactioneaza...erau unii membri in aceeasi zona din L'Ille de France si nu se intilnisera niciodata in 4 ani de zile de cind era forumu respectiv...cita indiferenta fata de semeni...cum ziceau ei: "mon passion c'est pour moi seul "...jeesh... :roll:
Miko
Jan 19 2005, 01:57 PM
welll, nici Targoviste nu e....stiu ca e mic...dar poate apare si el /
chibimox
Jan 19 2005, 04:13 PM
Am facut o schimbare acolo DMonk .. mersi de sfaturi ..
QUOTE(DMonk)
Nu era si calendarul in groapa? :niko:
calendaru este tot in groapa si acol ova ramane pana cand o sa-i gasim o functie practica /...
Miko .. am adaugat si Targoviste
Urfe
Jan 19 2005, 06:13 PM
Just one question - cum se foloseste?!?!?
chibimox
Jan 19 2005, 06:15 PM
In principiu .. u just look at it /

.. dar trebuie sa ai setata locatia de la
Locatia mea. Mai nou am facut si lista text cu fiecare membru pe unde este trecut.
axi
Jan 19 2005, 10:36 PM
bre chibi acu ne facuram si cu harta ... ia sa vedem daca o foloseste cineva
Audron
Jan 19 2005, 10:40 PM
la mine iara nu apare. inteleg sa nu apara orasul acum la inceput ca e un oras mic, dar macar judetul de puteam sa il selectez. sau nu stiu eu cum? ca de incercat am incercat dar nu am reusit. nu aparea acolo.
DMonk
Jan 20 2005, 06:08 AM
.. cu placere.. i guess...
Re calendar: la zilele de nastere ma gandeam, in primul rand, pentru ca sunt
doar 132 de posturi(/365), si mai apar alte evenimente pe parcurs. Nu e important defapt, ma fac si eu ca postez, poate ma primesc SS in club... sau mai bine ma abtin...
chibimox
Jan 20 2005, 11:37 AM
QUOTE(axi)
bre chibi acu ne facuram si cu harta ... ia sa vedem daca o foloseste cineva

Pai ce sa zic .. nu e facuta sa te joci in fiecare zi cu ea .. eventual sa salvezi ca sa ai de unde continua data viitoare /gg. E mai mult ca o emblema .. uite astia suntem si de pe aici.
Urfe
Jan 20 2005, 12:25 PM
.... dar eu nu sunt din Brasov, eu sunt din Codlea... /hmm
Pif
Jan 20 2005, 02:51 PM
Unu bucat? membru in bistrita
chibimox
Jan 21 2005, 04:28 PM
chiar 2 cica

... am reparat Bistrita ca era pe langa Ramnicu Valcea /sweat
altceva ?
Chuppy
Jan 22 2005, 11:18 PM
YAY!!!! Exista Deva pe harta! Adica exist EU pe harta!
Felicitari chibimox!
VanHellsing
Feb 1 2005, 03:37 PM
asa mey trece shy Sighetu Marmatiei ca de acolo is yo dar numai jumate ca restul e in Galati :wink:
Kisa
Jul 20 2005, 09:58 AM
Braila d c nu apare pe harta? :naki:
LordMethos
Jul 30 2005, 08:52 AM
kewl .. chibi power :-))
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.