Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Overture - the heaven chapter
Anime-Club Forum > Detaliat > Saint Seiya > Saint Seiya Movies
axi
ultimul film scos de toei ... anul acesta in vara.

cateva cuvinte despre "partea tehnica": grafica este like: "woaaaaa!" ... personajele sunt bine cunoscute. povestea mie mi s-a parut mult peste celelalte filme ... sau ma rog ... finalul cred ca face diferentza.

pe scurt ... actiunea filmului este plasata la sfarsitul seriei saint seiya hades, dupa infrangerea lui hades. apare o noua amenintzare ... sora athenei, artemis. ... diferentza fatza de celelalte filme o face finalul ... cei care l-au vazut inteleg de ce biggrin.gif ... (nemergandu-mi spoiler tags ... nu pot sa zic aici )

astept opinii biggrin.gif
Scorpio
Mda...interesanta miscarea celor de la Toei....au scos un film asezat ca actiune dupa o serie neterminata......Hades.......film i ncare exista si un mic spoiler din Hades......o miscare de marketing perfida si perversa....nu numai ca te face sa tamjesti dupa Hades....dar filmul este si pilot pt o serie noua...Zeus/Heaven Chapter.....la care am gasit deja manga-ul....in japoneza cei drept.....si in care aflam multe lucruri socante si uimitoareE singurul film pe care l-am vazut......dar sper sa am de unde face rost si de celelalte 4......jap-sub eng.....ca stiu cum le are axi......i HATE french
Kisa
blink.gif

Ok... deci pana la urma ce este cu filmul asta? Ce vrea sa zica finalul? Chiar daca primele 3 filme mi s-au parut aberante, macar aveau o logica, un final acceptabil... Aici... se lupta Seiya cu Apollo, isi baga coada si Athena (S si A dezbracati binenteles laugh.gif ), dupa care bum! Se pare ca nimeni nu-si mai aminteste nimic si totul e ok...
Deci ce se intampla la sfarsit?...

blink.gif
Scorpio
Te-ai uitat si dupa credite? Daca nu atunci acolo o sa vezi adevartul deznodamant. Seiya isi pune o armura noua pe el si il loveste pe Apollo, lasan o urma pe pbrazul acestuia care este foarte mirat

De fapt filmul nu e menit sa aiba final, de aceea se si numeste Overture. El este pilotul pt o serie noua : Heaven Chapter, asta daca o s-o mai faca vrodata.
Kisa
Mdeah... Nu m-am uitat dupa credite si am si sters filmul de pe HDD... dry.gif
Cat despre Heaven Chapter, de unde stii de el? Adik s-au inceput lucrarile la el? E in stare de proiect? Sau e ceea ce isi doresc fanii?
Scorpio
Nici una biggrin.gif. Nici macar Hades nu e gata....sau cel putin asa vor ei sa ne dea de inteles. Heaven Chapter in manga are corespondent Zeus Chapter-ul care e un fan fic creat de un tip care a invatat desenarea de manga sub mangaka-ul original al seriei, dar grafic personaele se apropie mai mult de variantele anime (fie vb intre noi manga-ul de la SS e infect grafic)

Nu a fsot eliberata nici o informatie despre Heaven chapter, avand in vedere ca nici Hadesul nu-i gata. Desi nu cred c-o sa lase treaba in aer, o sa dureze ceva timp pana cand se va afla ceva despre nou capitol, asta daca va fi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.