Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: O intrebare...
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Romantic Anime > Kimagure Orange Road
Boieru
Salut,

tocmai am facut rost si eu de KOR full (!mersi Lother!) si sunt cam nelamurit care ar fi ordinea de vizionare. Intai serialu, apoi OVA si apoi filmele sau cum ?

Sanatate
Kataracta
deci, Mai intai te uiti la serial. OVA-urile sunt ca nishte episoade suplimantare.

Eu zic ca dupa ce te uiti la serial sa te uit la filme ( primul si apoi al doilea) pentru ca au stransa legatura cu seria.

OVA-urile considerale un bonus la care poti sa te uiti cand vrei ( de preferat undeva la mijlocul seriei sau chiar inainte de ultimele episoade cand ai habar care e actiunea dar nu sii cum se termina)
Sidonix
Korect Kata...Ordinea este urmatoarea Seria 1-48,Primul Film I Want to return to that day,Al doilea Film Summer's Begining si apoi Oav care de fapt sunt integrate intre ep 20-30 cred...
Boieru
Multumesc.
Guts
Acum intrebarea e de unde fac si eu rost de filmele care se leaga de serie?Chiar as vrea sa la vad...
axi
in functie de locatie, pe care ai putea sa ti-o setezi din profil sa apara, le vei gasi ...

daca esti din bucuresti stiu cel putin 3-4 oameni dispusi sa te ajute, unul dintre ei sunt eu biggrin.gif , dar sunt mai multi
Edysan
Vreau si eu acest serial...pe bune...dar ma nenorociti ca imi trebuie multe puncte sa descarc si in ritmul asta nu mai fac eu puncte la cate posturi ar trebui sa fac (de fapt nici nu stiu daca il aveti de dat pe server pt ca nu m-am uitat - dar probabil il aveti tongue.gif ).
Alte variante??
zeri
Pe ftp nu gasesti KOR, in schimb gasesti pe site aici la direct download cele doua filme pentru care vad ca ai puncte, insa nu iti sugerez sa le vezi inainte de a vedea seria.
Love-chan
Sper ca nu e prea tarziu, dar pentru cine vrea seria uitati aici aveti torrentul: http://www.filebox.ro/download.php?key=fd8...b86ba1b&lang=ro

M-am apucat si eu sa ma uit de vreo doua zile si merita toata atentia. Voi reveni cu pareri aici (ma bucur sa vad ca Kimagure orange road are un subforum biggrin.gif )

Later edit: torrent pentru OAV: http://www.filebox.ro/download.php?key=edb...4a21709&lang=ro

Enjoy smile.gif
Sidonix
... alternativa :
http://torrents.to/search/209/kimagure.html seria+oav-uri, ost etc.
Probably me
Vedeţi că Live-Evil au īnceput să scoată zilele astea serialul şi văd că s-au pus serios pe treabă, scot cīte un episod pe zi. (Ce-i drept, apar īntīi pe IRC şi mai greu pe torrent). Detalii īn link. MKV, x264, MP3, video remastered, traduceri complet refăcute, OP īn varianta stereo remastered care n-a apărut pe nici un DVD etc.
Sidonix
... yeah good stuff dar conditia este ca cei de la Live-Evil sa termine proiectul... vom vedea
Probably me
Sīnt un grup serios, nu asta ar fi problema ci eventual un C&D. Dar poate că se va trece cu vederea un serial de acum 20 de ani.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.