Ma mira ca nu exista un topic la general anime despre Midori No Hibi, cu totul ca avem unul la manga si la fansub, anime-ul este extrem de comic, unul dintre cele mai bune anime-uri pe care le-am vazut, de curand am avut si eu shansa sa-l vad si inca il mai vizionez dupa ce am citit manga-ul.
Sawamura Seiji este un baiat de 17 ani, care a fost dese-ori batut de ceilalti copii cand era mic, asha ca sora lui mai mare l-a invatzat sa se bata, si de atunci ii bate pe toti, a primit porecla de Mad Dog Sawamura, si mana lui dreapta este vestia ca "The Devil's Right Hand", dar din cauza reputatiei sale, nu numai ca le ie frica la toti baietii de el ci si la toate fetele, si de cate ori incearca sa se apropie de o fata este refuzat din cauza asta, si e foarte trist, cu toate acestea ce el nu stie este ca o fata pe nume Midori, este indragostita de 3 ani de el, pentru ca a vazut altceva decat un delicvent in el, familia ei fiind foarte bogata si ea fiind foarte timida, nu a avut curajul sa vorbeasca cu el, si de aceea sufera mult, de 3 ani de zile, nu-si doreshte nimic mai mult decat sa fie impreuna cu Seiji, si Seiji nimic mai mult decat o prietena, intr-o noapte inainte de culcare Seiji ishi plange de mila si zice ca are 17 ani si singura iubita e mana sa dreapta, iar dimineatza cand se scoala se intampla ceva foarte ciudat, in loc de mana sa dreapta, apare o fata, ca o "hand puppet" atashata de mana lui, dar e reala deoarece vorbeshte, si Seiji e profund shocat, acea papusha-fata era midori, a carui dorintza i-a fost implinita, si anume sa fie inseparabila de Seiji, de acum incolo Seiji si Midori trebuie sa traiasca asha, si o groaza de intamplari hazlii vor avea loc, deoarece seiji fiind un mare bataushi, si bazandu-se pe mana sa dreapta, va intra in situatii problematice, dar se descurca el, mai greu e cu viatza de zi cu zi, de exemplu: treaba mica
Trebuie neaparat sa va uitati la acest anime, e exceptional, mie mi-a placut foarte mult, sper sa va placa si voua :wink: