Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mibu's magazine
Anime-Club Forum > Arhiva > Arhiva > Anunturi
Animal
Au aparut primele numere din revista virtuala Mibu's Magazine.O revista despre si cu anime.Cu ajutorul lui Ranma primele 2 numere au fost updatate pe site-ul anime-club.Revista Mibu's Magazine este facuta de mine in colaborare cu site-ul anime-club.Primele 2 numere pot fi downloadate din urmatoarele locuri:

http://www.anime-club.ro/reviste/Mibu.pdf

http://www.anime-club.ro/reviste/Mibu2.pdf

Revista este inca la inceput si vor fi multe schimbari si vreau cu ajutorul vostru sa o imbunatatesc pe zi ce trece.Sper sa am sprijinul vostru si sa fac o treaba cat mai buna.Asa ca enjoy primele 2 numere si fara griji urmatoarele vin repede(sper).

P.S. Numele revistei vine de la un alt alias de-al meu.

P.S.S. E foarte greu sa faci chestia cu atat de putine ajutoare asa ca astept sa va oferiti tongue.gif biggrin.gif /love

P.S.S.S. Yay yay I finally released it smile.gif /smile /smile
Animal
Hmmmm nici o opinie nimica ? :| sa zica cineva ceva ... orice smile.gif ma simt cam singur pe topicul asta...
zeri
Nu te mai simti singur, am venit je smile.gif

Ce pot sa zic, efortul si munca merita laudate. Sunt unele lucruri interesante pe acolo.

Ca sugestie iti spun sa incerci si alt font, actualul nu prea se potriveste cu materialul prezentat.
Animal
Auchy..."Ca sugestie iti spun sa incerci si alt font" asta mi-a zis si Ranma dar axi mia zis sa nu schimb si am fost in conflict smile.gif sa schimb sau nu...asa ca am lasat asa si am zis sa vad ce zice comunitatea...o sa am in vedere sugestia asta si o sa schimb...da mai vreau ajutor ba...ce comunitate e asta ????? help meh tongue.gif ...
Tenshi
De ce nu alegi cateva fonturi, si le folosesti pe rand? /smile

Felicitari, Animal!!! /happy.gif
Animal
hmm o sa folosesc un bold italic cred de acum inainte smile.gif standard.... da chiar ar fi ceva sa raspunda cineva la testu ala din nr 2 al revistei ........ tralala .... tongue.gif nu pot sa scot urmatoru nr fara un castigator .... nu ar fi frumos :|
APoKLips
am avut o defectiune tehnica cu netu... recuperez si'ti spun parerea... acu se downloadeaza ambele numere !!!
Ranma-kun
Animal, eu sunt cam ocupat cu bacu, proiecte de atestat si cu site-ul, ca alctumva te-ash ajuta, si oricum iti promit ca am sa te ajut cum scap de astea, oricum eshti liber sa iei orice continut de pe site, despre japonia/manga/anime sunt o groaza de review-uri, poti sa iei si de pe enthropia numai sa mentionezi de unde le-ai luat :wink:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.