Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Povestea
Anime-Club Forum > Detaliat > Inuyasha
Ranma-kun
Aceasta va face parte din viitorul site despre Inuyasha la care lucrez, si este in mare parte traducerea si adaptarea de pe furinkan.com, da noh... pur si simplu n-am timp de originalitate :roll: , sper totushi sa va placa, daca am facut gresheli va rog sa ma corectati :wink:

Povestea incepe in ziua in care Kagome implineshte 15 ani si ishi celebreaza ziua de naştere impreuna cu familia ei, apoi merge sa il caute pe fratele ei mai mic care se juca pe langa fantana veche de langa casa lor. Sota, fratele ei mic, era ingrijorat ca Buyo, pisica lor, a cayut in fantana, iar Kagome, curajoasa, intra in camaruta de lemn in care fantana era de secole.


De-o data nishte maini ies din fantana, iar Kagome este trasa in fantana si se alfa fata in fata cu o femeie miriapod uriasha care o tot intreaba despre o piatra pretioasa. Kagome o impinge la o parte, iar una din mainile femeii miriapod cade jos, ceea ce o sperie destul de mult . Cand reusheshte sa iasa din fantana, ea constata ca se afla intr-o padure, iar apoi va observa un baiat care este prins de un copac cu o sageata care trece prin pieptul sau. Pana la urma ea reusheshte sa ajunga intr-un sat apropiat unde intalneshte o femeie batrana numita Kaede.

Toti din sat, sunt shocati de asemanarea dintre Kagome si Kikyo, sora lui Kaede care murise cu 50 de ani inainte. Pana la urma Kagome realizeaza ca a calatorit in Japonia medievala si ca baiatul pe care l-a vazut prins de copac era Inu-Yasha, un demi-demon care a fost odata iubitul lui Kikyo, dar Inu-Yasha a tradat-o, si a incercat sa fure Shikonotama-ul ( "piatra pretioasa a celor patru suflete"), o piatra pretioasa mistica care le daruieshte demonilor puteri imense. Kikyo reusheshte sa-l opreasca pe Inu-Yasha dar va muri in urma ranii provocate de acesta, iar Shikonotama-ul va fi arsa impreuna cu trupul ei neinsufletit. Eventual, femeia miriapod vine sa o caute dinou pe Kagome, si reusheshte sa o separe de oamenii din sat care incearca sa o protejeze. Femeia miriapod o raneshte pe Kagome, si ca printr-o minune, Shikonotama-ul iese din rana ei(Kagome fiind reincarnarea lui Kikyo), iar femeia miriapod inghite piatra pretioasa, si se transforma intr-o besite si mai infricoshatoare si puternica decat era inainte, singura scapare a Kagomei este sa-l reinvie pe Inu-Yasha scotandu-i sageata din inima, sperand ca acesta o va salva.Inu-Yasha o ucide rapid pe femeia miriapod recuperand Shikonotama-ul pentry el insashi. Kaede si Kagome reusheasca sa-l opreasca pe Inu-Yasha sa scape cu Shikonotama, cu ajutorul unor margele care il fac sa dea cu capul de pamant de fiecare data cand Kagome striga "Jos!". In curand alti demoni vor aparea incercand sa fure Shikonotama-ul, incercand sa-l recupereze Kagome trage cu o sageata in el, facand ca Shikonotama sa se sparga in sute de cioburi care sunt raspandite peste toata Japonia. Kagome si Inu-Yasha pornesc intr-o calatorie pentru a recupera cioburile Shikkonotama-ului, iar pe drumul lor il intalnesc pe Shippo, un kitsune orfan(kitsune=demon vulpe), Miroku, un calugar pervers cu o mana blestemata in care se afla o gaura neagra si Sango, o exterminatoare de demoni a carui familie a fost omorata. In curand vor afla ca, Kikyo a fost readusa la viatza, si pana la urma faptul ca ea si Inu-Yasha au fost pacaliti in a se ura de demonul Naraku, care este responsabil de blestemul lui Miroku, moartea familiei lui Sango, si cea a lui Kikyo. Acuma s-a declanshat un adevarat concurs pentru a vedea cine poate sa colecteze primul toate cioburile si sa foloseasca Shikonotama-ul pentru bine sau rau.

kagome167
Imi place pana aici. Ai putea adauga si niste poze. Dupa ce o termini, ne-o trimiti si noua? smile.gif
Konoko
te rooog..pe cat poti nu o lasa neterminata...pentru ca va mai trece ceva vreme pana sa vad tot serialul...povestea asta a ta chiar m-ar ajuta un picutz... biggrin.gif
Odeena
Imi place cum ai inceput, dar vezi ca ai niste greseli de scriere pe ici si colo... Daca ai nevoie de ajutor la site-ul ala, just gimmie a buzz wink.gif (a se citi: PM biggrin.gif). Eu lucrez la un site despre anime in general deocamdata, dar te-as putea ajuta cu ceva GFX (avatare & semnaturi), si eventual niste reviews... tongue.gif
Anzai
fain inceout spun si eu (acuma am inceput sa vorbesc ca si kenshin,help me i'm going crazy!)iti admir mult rabdarea ta de maestru sensei Ranma-sama.... biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.