Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Deedlit vs. Pirotess
Anime-Club Forum > Detaliat > Record of Lodoss War
Ranma-kun
Exista doua elfe in OAV-uri care se intrec in frumusete si caracter, Deedlit, pricess of the higher elves sau asha ceva, si Pirotess, una dintre cele mai puternice females dintre dark elves, care sunt opuce ca si caracter si ceea ce reprezinta.

Favorita mea e Deedlit, she's just to cute and innocent, poae nu e chiar atat de frumoasa ca Pirotess, dar she's to kawaii :weee: , in plus loialitatea ei fata de Parn si felul in care il ajuta intr-o maniera superioara, si relatia dintre cei doi care destul de complexa, ei comportand-use majoritatea timpului ca nishte camarazi, dar spre sfarshit reies emotiile intense dintre cei doi, in plus si melodiile si scenele romantice din openinguri si endinguri, ma fac pur si simplu sa o ador.

Pe cealalta parte si Pirotess este foarte loiala lui Ashram, si sacrifica totul pentru el, si ea este un personaj admirabil cu o frumusete aparte, dar totushi, in ochii mei nu se compara cu Deedlit.

Who do you like best ?Pe aceasta tema am facut si un Wallpaper, sper sa va placa /happy.gif[img]http://www.anime-club.ro/modules/coppermine/albums/userpics/10004/normal_Lodoss%20copy.jpg[/img]


Click to Enlarge
elf_kid
well nu pot sa ma pronunt ca nam vazut filme:((,anyway pt mine orice elf rulz
zeri
Inca un vot si din partea mea pentru Deedlit...she's to pretty tongue.gif biggrin.gif
APoKLips
Daca vrei sa descoperi inocenta - Deedlit!

Daca vrei o femeie in puterea cuvantului atunci - Pirotess!E usor sa zici Deedlit si sunt perfect de acord cu voi... dar Pirotess... are tot ce trebuie unei femei... desi e de discutat !Eu le vad la egal... tocmai din cauza diferentelor ... pt mine Deedlit e prea fragila... prea departe , prea ireala .
Ranma-kun
Mie Deedlit nu mi se pare de loc fragila, are o personalitate foarte puternica, si o atitudine superioara, ea il ajuta pe Parn cand acesta a avut probleme la inceput, nu invers, este un fel de guardian angel al lui, si il ajuta sa se maturizeze, la inceput el fiind doar un pushti, fara experientza in lupta, fara ea si celelalte ajutoare care le intalneshet ulterior n-ar fi facut fatza. In plus si in lupta directa cu Pirotess, din cate imi amintesc tot Deedlit a cashtigat, iar in Chronicles of Heroic Knight, a dovedit puteri magice extraordinare cand a reushti sa tina in frau dragonul, Deedlit rulz biggrin.gif
SebyTheDragon
Mah da v-ati gasit ce sa comparati....e ca si cum ai compara alb cu negru....Una e Dark Elf cealalta e Elf normal......si de aici deriva absolut toate calitatile fiecarui caracter! Caracterele sunt cam opuse.....normal...

Ca idee... imi plac ambele ....desi in general in jocurile fantasy imi place sa joc cu Dark Elfi mai mult... biggrin.gif (Age of Wonders 1-3 ...incercati-l)
LordMethos
Deedlit .... ja ... acum ma uit la loddos ... yep shes a babe :-)))

like i would likt to be in parns place

ce daca are 600 de ani ...

stizi doar

gaina batrana face ciorba buna :-)

plus ca o sa am cine sa ma apare ... elf magic rulez ... make that high elv :-)
Sidonix
hmm...pirotes vs didlit = pasiune vs inocenta ... ambele la fel de importante :wink:
Scorpio
Mmm.....o fira Sid...da drept sa-ti spun...prea multa inocentza la un moment dat devine plictisitoare si enervanta....asa ca mie imi place mai mult Pirotess...e mai matura.....arata si mai bine...parerea mea...biggrin.gif biggrin.gif
Sidonix
eh...scorp si inocenta ascunde pasiune destula...numa ca difera intensitatea :wink:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.