Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Adunare Generala
Anime-Club Forum > Ro Anime > Cafenea > Intalniri
shepte
ce zicetzi de o adunare cu tozi fanii anime din Romania ? ... ma rog .. cei ce pot sa vina ? ... dac mai intereseaza pe cineva postatzi aici

pot sa organizez la Arad sau Timisoara .. locu adunarii nu va costa shi va fi de calitate asta pot sa rezolve eu

astept idei pareri smile.gif)
shepte
mai de adaugat ca pot obtzie cazare la hotel pt buget de student smile.gif)
presedintele
Eu unul sunt interesat, dar totul depinde de perioada. Si nu vreau sa fiu rau dar o sa-ti fei foarte greu sa aduni oameni. Eu vreau sa facem o intalnire la Alba Iulia, (cu cei din jud., si de pa langa) si sunt doar cativa interesati. Dar oricum o sa organirez intalnirea, undeva dupa sesiune. oricum, bafta si spre sa reusesti.
Sc0rp10n
Cu siguranta sint interesat, mai ales ca sint pe aproape.
eneea
si eu sunt interesat de intalnire, nu stiu daca pot sa vin la arad, insa la Alba sigur vin, eu sunt din Sebes si la facultate in cluj
Kataracta
A mai fost facuta o intalnire generala prin primavara trecuta cand a fost CERF-ul la Bucuresti. Sunt si poze pe aici pe undeva. Acum daca vreti sa facem o sa fie mai problematic, ca vin sarbatorile si nu cred c avor putea sa vina multi (me included)

Dupa aia cica vine sesiunea pentru altii (me not included biggrin.gif ) si iar apar probleme. Asa ca parerea mea ca cel mai bine ne vedem toti cand se mai incalzeste afara.

Cei din Bucuresti ne intalnim in fiecare joi asa ca daca cineva din afara Bucurestiului da pe aici poate s ane contacteze pe vreo unul sa ii dam instructiuni biggrin.gif
trust_no_more
Interesanta idee.Good luck! :pekori:
shepte
sa ma zic odata poa nu s`a intzeles

totu tre sa se intample la Arad pt ca aici poit obtzine cazare shi masa la hotel continental + sala de conferintze + sponsor pe connex .. dac e sa facem shi ceva proiectzie ne dau ei aparatura

eu ma ocut doar de astea ... programa tre sa o faca altcineva

sper sa iasa ceva

ca afara tot ma uit la ei shi mi ciuda ca noi nu suntem instare sa ne adunam macar odata smile.gif)
shepte
mai de adaugat ca se va intampla prin martie pe la sfarsit .. o sa revin cu pretzuri shi mai multe detali
Kataracta
Ar fi o problema. Aradul este departe din punctul de vedere al multor membri. Nu stiu cati isi pot permite sa faca un drum pana acolo. Eu unul as veni. Chiar vreau sa ii cunosc pe membrii de pe acolo.

Dar ma indoiesc ca ar putea fi o intalnire generala. Pana la urma cred ca ar ajunge o parte din membrii din Bucuresti (care sunt putin mai organizati - doar putin tongue.gif) si eventual vroe cativa din afara. Adica s-ar ajunge la 10-15 oameni (cu tot cu cei din Arad).

Nu vreau sa fiu negativist dar la foarte multi membri se pune problema banilor.
Tenshi
Pey daca e la Araaad..... /smile /happy.gif :wink: :weee: :pachi: :waku: :gooood:
shepte
hehe

deci ... am zis la arad pt ca aici pot sa rezolv eu locatzie shi altea alea la pretzuri minime ... shi arad + timi e peste 30 persoane care o sa vina ... e multzi fain anime in tara da putini dau pe forumuri

hai lume sa ne adunam shi noi odata smile.gif)
Kataracta
Mai, acum sa vedem ce spune lumea. Dar ti-am spus. Nu vei vedea prea multi din celelalte judete.

:shock: Sunteti asa de multi in Arad si Timisoara?
Tenshi
Chemam si PROTEVEU' sa ne filmeze! /smile

Edit post: Ete na! Intotdeauna Aradu' tre' sa sa deplaseze... Mai veniti si voi aici! :twisted:
shepte
:shock: Sunteti asa de multi in Arad si Timisoara?

sa nu`mi vina sa cred .. de cand am intrat pe hub arad de vro 2 saptamani e plin sloturile la mine .. cam zilnic vine careva dup anime smile.gif) ... e multzi da majoritatea nu stiu de pagini romanesti
Kataracta
Shepte gandeste in felul urmator: Daca ar fi organizat la Bucuresti totul (sa presupunem ca totul este in regula - cazare, proiectie, sponsor - Cati din fanii de la Arad si Timisoara ar veni?

Ma indoiesc ca ar fi asa de multi. Aceeasi situatie este si in cazul de fatza. Multi au probleme financiare, probleme cu parintii, probleme cu BAC-ul si alte examene. Stiu cum a fost la intalnirea pe care am tinut-o in primavara. Noroc ca a venit CERF-ul, ca altfel nu cred ca am fi reusit sa ne strangem asa de multi.

Edit: Da Tenshi, venim sa va luam la Bucuresti ca singuri nu va urniti :twisted:
shepte
pt o cauza dreapta nu cred ca locatzia e un impediment shi precum am spus .. cazare shi mancare va fi la pretzuri minime .. + ca duc shi sponsor .. care dac ne rugam frumos o sa ia mai mult din cheltuieli in seama lui smile.gif)
zeri
Eu as veni cu cea mai mare placere, dar depinde de ce fonduri o sa am in momentul respectiv, de perioada in care va fi (exclus sesiunea smile.gif ) si de cine mai merge de pe aici.

Btw...cat e biletul de tren pana acolo?
Ranma-kun
Eu ash veni, numai sa vad daca am timp in persioada in care se organizeaza si cati mai vin din zona (Hunedoara/Deva) :roll:
shepte
in sfarsit am timp si de forum smile.gif

cum sta problema .. am vorbit pt cazare .. se poate face reducere dar trebuie stiut aproximativ cate persoane vin si in ce prioada ca sa ne faca un pret .. cat despre sponsor (connex) e ok .. dar ar vrea sa stie si el ce sponsorizeaza .. asa o adunatura de fanatici nu sponsorizeaza nimeni .. va trebui sa gasim catziva artisti sa prezinte matriale, reviste .. ceva smile.gif)
Chim3ra
Mi se pare un pic prea complicat...mie nu mi-e de parinti sau locul unde ma duc...dar imi e mai simplu sa dau 170 de mii si sa bag o fuga pana-n bucuresti...am mai multe avantaje...in arad nu cred ca as putea face vizite la membrii de unde sa-mi iau anime...cred ca Bucurestiul e sursa ideala pentru asta...

In legatura cu hotel...hotelul meu preferat e la Onii acasa(Axi) unde sunt tratata ca membru al familiei /smile 8) Onii is the best...nu se compara cu nimik :wink:

I'm really sorry shepte...i just stick to my own preferences...it's just my opinion...Bucuresti is better for me...
APoKLips
ete chim... tongue.gif io m'as duce oriunde daca ne intalnim minim 50 avem sala cu proiector... mancare ... si mult mult fun.../happy.gif mai ales daca tine acolo cateva zile... si da Axi rox.. dar... smile.gif il luam si pe el tongue.gif... plus ca mai cunosti si lume noua... si participi la ceva deosebit. e un pas inainte in a schimba lucrurile de la doar a vedea anime si a imparti unul de la altul... putem sa vizionam si sa comentam animeurile live... e o senzatie minunata cand ai cu cine vedea un anime bun (Macross Zero - remember ?! )

mie unul imi place la nabunie ideea lui shepte... daca japonezii au manga-caffes, noi sa avem anime-hottels biggrin.gif

oricum problema de logistica e 90% rezolvata... cel ami greu e sa sincronizezi lumea sa fim destui incat sa contam ca si grup...

PS: i so freaking miss bucales !!!! :?
transe
Da, da...de ce nu venitzi toti in Bucureshti? Ne cazam cu totzii la Axi acasa :twisted: :twisted: :twisted: Shi cei din Bucureshti tot la Axi se muta...Tot anime-club la Axi acasa /angry /sweat :hiku: :gooood: :gooood:
cilu
Ha ha ha , congres anime, excelent smile.gif) shi mai se sta shi la axi acasa shi mai bine smile.gif), shi ce ar fi sa il faceti intr-o miercuri asa ca cei cu servici sigur se autoexclud shi nu mai le e ciuda ca nu pot sa vina.......

Chestia cu mersul, shi sincronizatul shi tot m-i se pare o mica mare problema. Dar cine va reusi sa sincronizeze atatea persoane din nush cate orase, are tot respectul meu infinit........
Scorpio
MA.....da axi stie? biggrin.gif biggrin.gif.......ca am senzatia....de fapt stiu sigur ca o sa cazeze numai fete.....si restul.....va dam bilete de Croatia(prietenii stiu de ce :twisted: )

In rest....iltalnirile nationale vor avea sigur loc la fiecare CERF...in rest.....nici eu nu prea am probleme cu plecatul in alte localitati...atat timp cat am bani si timp.....si mai merg oameni de baza...axi..kata...shibi...seby....pe sid nu-l pun in calcul ca sigur nu are cum biggrin.gif......a si sa nu uit.....daca vin si fete....ca aia pe dry nu merg tongue.gif :twisted:

Aaa...si ce zicea Kata cu comunitatea din Bucuresti ca e organizata putin.....ii dau dreptate...cu completarea ca daca am fi putin mai dezorganizati n-am fi ........tot BloodPack-ul e cea mai organizata comunitate :twisted: :twisted: :twisted:
APoKLips
ai zis multe, dar nimica bun. bloodpackul e la focsani... tu eshti wolful ratacit tongue.gif

Oh well... Count on me!!! sustin ideea. si sunt sigur ca putem face ceva in privinta asta... desi cred ca e putin cam devreme... sa ajungem sa se stie de otakus in romania, si atunci vom reusi sigur!
Druidess
Ar fi interesant.Sa vedem si cat de realizabil.Eu am cam tras chiulul de la intalnirile locale de pana acum,lurking in the shadow.Daca se concretizeaza ceva...se poate conta si pe mine.
bogdan
^ pai incepe si tu sa te obisnuiesti cu atmosfera biggrin.gif intalnirile "locale" in bucuresti sunt in fiecare joi la 19:30 pe scari la teatrul national

cat despre intalnirea generala ehh e un vis frumos daca se organizeaza la cerf ajung sigur altfel sunt mari sanse sa ajung si-n alta parte ...ie arad... dar nu se stie niciodata (damn thats faaaar away tongue.gif)
Nuriko
chiar va intalniti in fiecare joi la 19:30?dragut....poate aterizez si eu pe acolo....one day /gg acu' sunt in sesiune si n-am timp deloc....nush cum va gasiti voi timp in fiecare joi :roll:
Sidonix
heh...cerf cred ca va ramane intrunirea nationala de baza in afara de faptul ca este un eveniment interesant...eu sunt abonat si la SIAB...de abia astept toamna sa vad gagicile din standuri de la harley :twisted: ...eu in fct de servici imi stabilesc wichenduri in bucale insa cu un scop definit...de ex...tre sa fac o bauta cu Demi /happy.gif ...cu axi am facut una biggrin.gif maaaoooooooo :twisted:
shepte
smile.gif .. am vrut prea multe prea repede .. pana sa organizam noi un expo anime mai trebe sa treaca catziva ani smile.gif)

pan una alta ce zice de asta ? http://www.anime-club.ro/modules.php?name=...c&p=39424#39424
axi
zic ca topicul deviaza de la subiect tongue.gif ...

apropo ... bre io va primesc pe toti la mine tongue.gif ... daca incapeti toti intr-o camera tongue.gif ... io fac tot posibilul si ma sacrific sa dorm 3 in pat: eu cu 2 fete :twisted: , in rest va priveste tongue.gif

hmmm ... pina gasim noi alta ocazie eu zic ca tot cerf-ul e cea mai buna ocazie ptr ca e deja o data stabilita ... s-a mai facut deci exista experientza anterioara, bucuresti e mai mare =>membrii mai multi participanti, etc ... probabil ca destul de curind se va redeschide topicul sau se va face altul privind intalnirea de la cerf smile.gif

cat despre sponsori shepte ... eu ce sa zic, normal ca sponsorul da banu, da vrea sa existe priza la public ... adica tot ceva gen expo sa fie ... eh ... lasa ca ne facem noi mari tongue.gif
Disenchanter
Pana la adunarea generala, lamuriti-ma si pe mine cum e cu intalnirile saptamanale! :shock: In fiecare joi la 19:30 la teatrul national? Si cum ne recunoastem? Ca poate nimeresc intr-un grup de rapperi sau mai stiu eu ce... si nu o sa-mi platiti voi spitalizarea!!! :? URATILOR :evil:

P.S. Bagati si voi un smiley care scoate limba... eu nu am gasit asa ceva pana acum... :roll:
zeri
Deci...joia, la orele 19:30 o sa vezi pe treptele din fata de la TNB, un grup de 10-15, cateodata chiar si 20 de oameni maniaci, care se bat pe cdurile cu anime care le are fiecare la el.

Iti zic sigur ca nu ai cum sa ne ratezi, la ora aia nu prea e nimeni pe acolo in afara de noi tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif (asta e emoticonu cu limba tongue.gif )
bogdan
umm cum ne intalnim ai inteles destul de bine deci te asteptam si intalnirile sunt exact pe treptele de la teatrul national ... la ora ai de obicei nu sunt alte grupuri mari pe acolo asa ca nu cred ca ne ratezi tongue.gif

umm grup de rapperi nu cred ca nimeresti dar uitate la topicurile de muzica si o sa vezi ca nimeresti intr-un grup de rockeri tongue.gif acu nu te speria ca nu salutam necunoscuti cu capete in gura si trimiteri la spital

PS vezi ca ti-am dat niste zambilici care scot limba e drept mai discret ca sunt rusinosi da tu punei ca intelegem noi tongue.gif:P:P:P:P

PS2 da axi topicu se duce ce rapa e clar ca fara un motiv "serios" adik cerf nu ne putem organiza si nici atuncea nu vin toti

PS3 is it me sau mai exista un topic pe tema intalnirilor in bucuresti

http://www.anime-club.ro/modules.php?name=...viewtopic&t=988

uite si ps4 ...zeri you ...... /angry
Immortality
Nici o intalnire la Ploiesti? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.