Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Reccord of Lodoss War OST
Anime-Club Forum > Detaliat > Record of Lodoss War
Ranma-kun
Pur si simplu iubesc acest ost :weee: are o muzica asha de sweet, e minunat, si anime-ul mi-a placut la nebunie, sper ca mai sunt si altii care l-au ascultat, merita cu sigurantza /happy.gif e cantat de Maaya Sakamoto, mai multe informatii despre ea, si cateva melodii gasiti aici : http://www.maayasakamoto.net

Apropo, am uploadat versiunea in engleza a opening-ului de la R.O.L.W. pentru ca se gaseshte mai greu pe net, o gasiti aici: http://www.animenia.dap.ro/rolw_english_op.zip
IceJack
Dap sunt excelente melodiile...desi variantele in engleza mi se par cam aiurea.

Nu am reusit totusi sa gasesc melodia pe care o canta Deedlit la chitara aia(nu e chitara da nush cum ii zice)

Apropo ar trebui sa incercati si 'Chronicle of the heroic knight' care nu e in soundtrack-ul de la OVA-uri dar e in cel de la partile TV
Ranma-kun
Ma bucura ca macar posteaza cineva, hai mai chiar nu sunt fani ROLW pe aici, sau nu va place ost-ul sau ce :cry:
IceJack
No stai ca lumea mai doarme,e ocupata,asculta altceva,le e lene sa posteze sau nu-i intereseaza :/

Ai si tu rabdare lol
Demona
Fix acum ascult openingu` de la Lodoss, FREAKIN` AWESOME! Asta e melodie din aia... stick to it... in the obsessive way... :roll:
Ingerasu
Da... intradevar e ff mishto seria si muzica... nu mai stiu daca exista OST-uri deiferite intre seria TV si OVA... hmmm
Love-chan
Am luat tot ce am gasit pe Gendou de la acest anime (pe care nu l-am vazut....inca cool.gif ) si am ascultat si am ramas ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif De ce? tongue.gif Pentru ca pe langa faptul ca melodiile sunt superbe, am descoperit ca una dintre ele a fost prima melodie japoneza pe care am ascultat-o vreodata in viata mea (...si uite asa m-am legat sufleteste de un anime pe care nici nu l-am vazut laugh.gif ) ...um, stiti daca mai sunt melodii si in afara celor de pe Gendou si unde se gasesc? biggrin.gif
IceJack
well very vey late reply but... daca chiar vrei cauta-ma pe ym(florinicejack) si o sa iti trimit ce si daca am cateva melodii in plus (gendou de obicei are prea putine)

Bilibistrocizel
anime-ul asta exista si in romana?
ca eu sincer nu il gasesc
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.