Ranma-kun
Dec 13 2004, 08:04 PM
Noir este unul dintre animeurile care prezinta cateva cu o personalitate foarte puternica, is curios care este favorita voastra ?
Eu o prefer pe Kirika, cu totul ca ea este un asasin platit, ea ishi pastreaza inocenta, face ce face pentru ca n-are de ales, si pentru ca este singurul mod de a afla cine de fapt este, imi cam pare rau de ea pentru ca n-a avut nici parinti si nici nu retine mai nimic din trecutul ei, ishi urashte viatza si ceea ce este, dovada ca n-are nimic impotriva de a fi ucisa de Mireille.
mie-mi place blonda, desi nu stiu cum o cheama, but who cares, nu numele e important pt mine :wink:
reason: she's blond...
axi
Dec 13 2004, 11:33 PM
mmm ... chloe e misterioasa si puternica ... pacat ca o strica pe final ... sa zicem ca imi place chloe din episoadele 1-20
blonda era mireille bouquet
Fire
Dec 13 2004, 11:46 PM
Ahem, NICI UNA!!! Imi pare rau, nu doresc sa distrug o discutie atat de constructiva, insa trebuia sa spuna cineva si asta. Din punctul meu de vedere intrebarea s-ar pune altfel: "Cine s-ar uita la Noir si ar avea rabdare sa studieze radiografia psihologiei personajelor atat de complexe". Si, de altfel, nu stiu cum s-a ajuns la concluzia ca fetele ar fi fane Noir ...
SebyTheDragon
Dec 14 2004, 12:29 AM
QUOTE(Fire)
Si, de altfel, nu stiu cum s-a ajuns la concluzia ca fetele ar fi fane Noir ...
As vrea sa stiu si io unde s-a ajuns la concluzia asta!?? :shock:
Ca femeie ....Mireille 8)
Ca assasin ....Kirika /gg
Fire
Dec 14 2004, 01:14 AM
Nu sunt banca de date asa ca nu pot mentiona cu exactitate citatul/parerile si nici data/ora/anul. Era intr-un context al compararii intre Jin-Roh si Noir, si se ajunsese la concluzia cum ca partea feminina n-ar suporta Jin-Roh, insa ar fi mari fane Noir.
axi
Dec 14 2004, 06:55 AM
mmm ... fire ... ai si tu dreptate: "personajelor atat de complexe"
da lasa-ne bre si pe noi baietii, fani noir ... sa ne simtim bine
oricum, nici in X nu sunt foarte complexe personajele
cilu
Dec 14 2004, 07:09 AM
Fire, daunde a aparut aici in acest topic ceva despre Jon Roh, shi concluzia asta ca Noir nu ar place shi fetelor. Dak s-a intamplat sa nu iti placa asta e.
Thoughest girl ar fi........ Mireille cred ca..... chiar daca Kirika are calitati superioare lui Mireille, faptul ca la sfarsit , shi pentru putin timp, cedeaza shi trece de partea lui Chloe o face sa cade o pozitie in preferintele mele. Dak nu ar fi "muscat tarana" la final, Chloe ar fi fost The toughest, dar asa....
Fire
Dec 14 2004, 12:37 PM
Va las, va las, nu e o problema de toleranta aici ... Doream doar niste raspunsuri bine argumentate si bine sustinute, convingatoare. Iar legat de X, eu pastrez una din ultimele pareri: personajele sunt neconturate iar punerea in scena a anime-ului este penibila. I`m all for the manga.
Jin-Roh a aparut in momentul in care l-am adus eu in discutie raspunzand la intrebarea unui membru iar concluzia era in directa legatura cu discutiile per ansamblul forumului si al altor discutii din afara lor (intalnirile) legate de subiectul Noir. Si da, recunosc, fac parte din persoanele care desconsidera cu totul existenta acestui anime.
Si as dori sa atrag atentia asupra folosirii corecte a scrierii limbii romane.
cilu
Dec 14 2004, 02:00 PM
Dak vreau sa scriu ashea scriu ashea, dak nu nu, shi dak vreau sa scriu bine in romana scriu, da sa nu crezi ca stau sa verific fiecare post care il fac (asta dak te adresezi mie....dak mesaju ajunge la destinatar e ok, dak nu sue me).......... the new l33t rullz.......
Shi dak tii neaparat sa raspunzi aci la chestii ce tin de alte topicuri, fa bine shi informeza-ne sau ceva .....
axi
Dec 14 2004, 09:01 PM
fire ... a picture worths a 1000 words ... a moving picture worths a 1000 pictures ... parerea mea
Fire
Dec 14 2004, 10:43 PM
Cu tot respectul, nu doresc a abate discutia de la tema topicului ci doar vroiam sa punctez faptul ca raspunsurile ar putea fi mai complete. Complete in sensul in care eu, X-ulescu, daca vin la acest topic si totusi nu am vazut anime-ul sa reusesc sa fiu atras de parerile unuia sau altuia si sa fiu determinat sa vizionez anime-ul respectiv.
Schimb modul de abordare al problemei:
M-am apucat acum muuuult timp sa vizionez serialul Noir. Auzisem numai critici bune din partea membrilor forumului, pareri impartite, tabere si tabere. La un moment dat am decis ca ar fi cazul sa vad si eu despre ce este vorba. Primul episod reusise sa ma cuprinda intr-un soi de magie si sa-mi starneasca interesul - pana aici numai de bine. Episodul 2, episodul 3, episodul 4, 5, 6. 6. Episodul 6. Aproximativ de pe la episodul 6 mi-am dat seama de ceea ce urma sa se intample in linii mari. Scenariul este mai mult decat previzibil, aici mi se pare ca salasluieste cel mai mare defect al seriei: previzibilitatea. Presupun ca din motive ce au tinut strict de marketing a trebuit sa inghit episod de episod anumite leit motive absolut enervante si carora li se dadea o importanta de ordin monumental si colosal. Mi s-a parut penibil. In spatele unei imagini ce se dorea deosebit de gandita si filosofica de fapt nu se afla nimic. Si cu aceasta mica introducere ajung curand si la capitolul personaje. Personajele au fost, in mod evident, mulate pe actiunea scenariului. In urma principiului cauza/efect personajele au avut acelasi deznodamant ca actiunea in sine, altfel spus au dat dovada de necredibilitate. S-a folosit comparatia cu Gunslinger Girls, in sensul in care personajele din Noir ar avea un destin mult mai putin tragic. Sunt de acord cu aceasta afirmatie, insa nu si cu, comparatia cu Gunslinger Girls. Personajele din Noir in primul rand nu dau dovada de credibilitate la nivelul contactului cu realitatea. Ele sunt descrise doar de o interventie caracterizata drept brutala din partea scenaristului, aceasta interventie fiind mai mult decat evidenta in manipularea personajelor. Judecat la rece aceste personaje ar trebui sa fie mai mult decat traumatizate (incepand cu Kirika), insa ele nu dau semne de umanitate. Mi se va spune ca este normal deoarece se presupune ca organizatia cunoscuta sub numele de Soldat ar fi instruit acesti oameni incepand cu varste fragede. Nimic de argumentat. De altfel, pot da si un exemplu non-anime: serialul Nikita, in care Section 8 reprezenta o astfel de agentie care pregatea agenti minori, insa cu totul si cu totul alte capacitati. Insa in Noir nu ai senzatia ca personajele s-ar desfasura liber si natural in cadru, nu simti faptul ca ceea ce vezi reprezinta rezultatul unor experiente si imprejurari speciale. Un alt argument ar fi cel al umanitatii trupului. Aici ma refer la capacitatile personajelor de eroi de console pe care inamicii pot sa le impuste incontinuu iar ele nu prezinta nici macar o cicatrice. Au existat insa si cazuri in care, totusi, personajele au fost ranite (de amintit cazul Kirikai), insa s-a trecut destul de repede si fugitiv si peste acest episod. De-a lungul intregii serii ajungi sa ai acelasi sentiment ca si la Hellsing, ca nu exista echivalent opus personajelor principale, nu exista un echilibru care sa sustina acest univers alternativ al scenariului.
De altfel, luandu-ma de numele topicului: "The Thoughest Girl" - aceasta este o notiune relativa, drept pentru care cere argumentari puternice.
Legat de acordarea de informatii nu am de gand sa ma conformez deoarece consider ca banca de date a forumului contine in continuare topicuri mai mult decat vechi.
Mda, deformatia profesionala a user-ilor de mirc "rullz". Insa nu in acea directie imi indreptasem comentariile ci asupra acordurilor gramaticale (de altfel nu esti singurul reprezentant al acestei categorii ...).
Axi, iti cunosc parerea
, nu intram in detalii acum, acea fraza facea parte din programul de familiarizare a celor mai putin pusi la curent cu preferintele mele. Ca sa nu mai vorbesc ca de fiecare data s-a ajuns la aceeasi concluzie: cele doua genuri nu se pot compara.
axi
Dec 15 2004, 07:04 AM
uhum ... pai de ce nu zici asa bre de la inceput?
"Personajele din Noir in primul rand nu dau dovada de credibilitate la nivelul contactului cu realitatea" ... este greu pentru orice personaj anime sa faca asta
... mai ales ptr o fata de 14-15 ani care e cel mai bun asasin din lume chipurile.
"insa ele nu dau semne de umanitate". hmm ... depinde ce intelegi prin umanitate ... cred ca aici tu te referi mai mult tot la ce am subliniat mai sus ... la desprinderea de realitate.
"De-a lungul intregii serii ajungi sa ai acelasi sentiment ca si la Hellsing, ca nu exista echivalent opus personajelor principale, nu exista un echilibru care sa sustina acest univers alternativ al scenariului." ... mda ... the good guys always win, right? ... aici iintervine alegerea scenaristului, carea decis sa existe un happy ending ... si poate fi vorba si de ceva comercial, stii ... happy endingul se vinde mai bine
, dar sa nu uitam si de moartea lui Chloe, pe care eu o consider un personaj foarte pozitiv
.
uitasem sa precizez ceva in "parerea mea" ... era un cuvint important acolo de pus: "a moving picture
with sound worths a 1000 pictures"
cloudikun
Dec 15 2004, 09:45 AM
/sweat
eu am adormit la mai mult de jumate din seria Noir ... ups ... cred ca personalitatile lui Kirika si Mireiu (
japanese fonetics
) au fost prea indeaproape analizate /hmm (asa ... ca virtual girl asassins). Dar in contextul franta/fatal girls/crappy politics ,Noir pare destul de plictisitor ... poate daca s-ar fi axat mai mult pe "natural action" decat pe "boring side stories" ar fi iesit intr-adevar o serie faina (gen Saikano
... apropos de fatal girls).
PS : Eu zic ca Chise e cea mai tough dintre toate
DINO
Dec 24 2004, 11:41 AM
Am vazut Noir pe Viva si cum nu stiu germana,l-am luat pe cd. si mi-a placut (aropo sunt fata) :wink: Imi plac personajele(Mireille si Kirika),povestea mi s-a parut interesanta iar coloana sonora este super /! Mireille este asasinul platit pentru care conteaza doar banii iar Kirika asasinul perfect ce-si cauta identitatea cu orice pret...insa lucrurile nu stau asa altfel Mireille ar fi trebuit s-o omoare dar nu numai ca nu poate o mai si iarta /sweat. Personajele sunt ranite dar este anime si daca ar fi murit dupa primul schimb de focuri aveam doar un episod /smile
axi
Dec 24 2004, 04:49 PM
ti-a placut noir ptr ca esti fata?
"si mi-a placut (aropo sunt fata)"
bun argument
... daca ar muri eroul/eroina principala din orice poveste ... atunci povestea s-ar cam incheia ... right?
Ranma-kun
Dec 25 2004, 02:10 PM
Nu-mi vine sa cred ce discutie profun filozofica am declanshat
, de mult n-am mai vazut topic cu posturi in care s-a scris atat, eu sunt totushi de parerea ca personajele din Noir trebuie analizate mai bine, deoarece anime-ul acesta este destul de original, se deosebeshte de majoritatea anime-urilor japoneze, intr-o oarecare masura seamana cu un serial politist de televiziune, este foarte real, si ca actiune si ca poveste, se pare ca au incercat sa-l faca cat mai realist, is curios daca imi puteti da un exemplu de un anime asemanator cu Noir, eu nu am vazut si nici n-am auzit de asha ceva :roll:
DINO
Dec 25 2004, 07:02 PM
Nu de asta mi-a placut,n-are nici o legatura cu faptul ca sunt fata /
M-am legat de afirmatia cum ca n-ar fi fane Noir; nu am vrut sa spun ca asta este motivul pentru care mi-a placut :shock: Da, povestea s-ar incheia, tocmai de aceea " inamicii pot sa le impuste incontinu iar ele nu prezinta nici macar o cicatrice" /gg [/quote][img][/img]
Fire
Dec 29 2004, 03:34 PM
""insa ele nu dau semne de umanitate"" - ma refeream la faptul ca, comportamentul lor este de multe ori departe de a fi uman. Nu au reactii normale, reactii umane, comportamentul lor cateodata e tras de par.
""De-a lungul intregii serii ajungi sa ai acelasi sentiment ca si la Hellsing, ca nu exista echivalent opus personajelor principale, nu exista un echilibru care sa sustina acest univers alternativ al scenariului." ... mda ... the good guys always win, right? ... aici iintervine alegerea scenaristului, carea decis sa existe un happy ending ... si poate fi vorba si de ceva comercial, stii ... happy endingul se vinde mai bine , dar sa nu uitam si de moartea lui Chloe, pe care eu o consider un personaj foarte pozitiv." - da, Chloe moare insa Chloe nu este un personaj principal, ea este doar un personaj secundar menit sa declanseze mult mai multe intrigi in cuplul Mireille/Kirika, sa dezvolte personalitatea celor 2 personaje principale, n-are nici o legatura faptul ca ar fi personaj pozitiv sau negativ. Si ca tot am ajuns aici: de ce consideri ca, Chloe ar fi personaj pozitiv? Eu as numi-o mai corect
personaj manipulat sau
personaj marioneta deoarece ea nu da dovada de nici un fel de independenta de gandire, e mereu controlata. Recunosc ca prima data cand am vazut-o pe Chloe am fost destul de fermecata. Scenariul reusise sa construiasca o aura destul de caristmatica, care sa te prinda cu totul. Insa din nou am asistat la o dezamagire profunda. A nu stiu cata oara scenariul n-a demonstrat nimic altceva decat ca in Noir totul se reduce la
imagine (exact ca in industria publicitatii).
Legat de happy end-ul anime-ului si de faptul ca ar fi comercial, chiar tu ai mentionat asta. Aici sta insa si problema mea si faptul ca nu consider ca Noir ar fi un anime bun. Spre exemplu - si din nou fac paralela cu Gunslinger Girls - in Gunslinger Girls totul e mult mai plauzibil. Adica, si personajele feminine de acolo au abilitati iesite din comun (putin mai diferit decat in Noir) - ceea ce-mi aminteste ca trebuie sa ma uit daca exista topic la Gunslinger Girls ... - sunt copii,
insa ceea ce se intampla e pur si simplu natural. Pana si finalul este normal - e tragic. Personajele au defecte, sunt umane, psihologia e mult mai sensibil abordata acolo si cu subtilitati si diferente de nuanta.
"Personajele sunt ranite dar este anime si daca ar fi murit dupa primul schimb de focuri aveam doar un episod " - cu totul de acord insa comparativ cu Gunslinger Girl scenele de bataie sunt penibile (tot in sensul in care in Noir personajele nu au defecte - am mai subliniat o data episodul in care Kirika este impuscata insa acela este doar un caz izolat si peste care se trece destul de usor -> ca si cum ar fi fost vorba de o mica scapare ...). In Gunslinger Girl personajele au (zambet bland) "termen de valabilitate", in Noir, nu. Cand o sa ma refer la Gunslinger Girls o sa incerc sa explic cat mai bine, dar incercand sa nu dau spoiler-e.
"uitasem sa precizez ceva in "parerea mea" ... era un cuvint important acolo de pus: "a moving picture with sound worths a 1000 pictures"" - degeaba ai mai subliniat o data ideea ta deoarece eu o intelesesem din prima. Da, stiu ca esti un adept al anime-urilor, de aici si comentariul meu: " Ca sa nu mai vorbesc ca de fiecare data s-a ajuns la aceeasi concluzie: cele doua genuri nu se pot compara." - ma refeream la genul anime si genul manga si la concluzia la care s-a ajuns de fiecare data: cele doua genuri nu se pot compara!
(asta ca sa ma repet
)
Din punctul meu de vedere un alt anime care ar intra in aceeasi categorie cu Noir ar fi Gunslinger Girls, insa raman diferente considerabile intre cele doua.
axi
Dec 29 2004, 04:15 PM
si mie mi-a placut mai mult gunslinger girls ... buuuut ... nu sunt de acord cu tot ce zici tu despre noir ... si asta nu ptr ca eu am o parere mai buna despre ani e si tu una mai buna despre manga ...
chloe e personaj secundar ... corect ... personajele principale sunt mireille si kirika ... btw ... pina la final tot nu aflam cum o cheama, right?
hmmm ... ideea aia cu imaginea mai trebuie discutata ... [spoiler:b3fe7632b4]mie mi s-a parut de exmplu cam fals "sentimentul" de "iubire" a lui chloe ptr kirika[/spoiler:b3fe7632b4]
cine a stabilit ca un final normal trebuie sa fie tragic? de ce ar trebui sa fie asa?
eh ... mai sunt destule de zis ... dar nu am timp acum
... posteaza si la gunslinger girls si discutam si acolo
Kagome
Dec 30 2004, 11:39 PM
Am terminat de vazut Noir ieri si pot sa sun ca mi-a placut din anumite puncte de vedere, in primul rand mi-a placut foarte mult coloana sonora si grafica dar sunt de acord cu Fire in ceea ce priveste previzibilitatea, cred ca dupa primele episoade mi-am dat seama cum sta treaba cu Soldats si Artena, chiar si finalul era previzibil..desi eu ma asteptam la un final tragic.
The thoughest girl...nu pot sa zic ca dintre cele 2 sau chiar cele 3 luand-o in considerare pe Chloe,numai una este the thoughest, pentru ca practic toate luptau bine (pentru ca asa a vrut-o scenaristu
) adica nu pateau absolut nimic...din punct de vedere al luptei Chloe mi sa parut cea mai skilled si apoi Kirika asta pentru ca au fost crescute de Soldats si Mireille nu. Dar psihic cea mai though mi s-a parut Mireille, ea a trebuit sa isi omoare unchiul, sa isi vada parintii asasinati si sa o accepte pe Kirika ca prietena/partenera.
Adevarul este ca personajele nu prea au fundatie..pe parcurs parca te dezamagesc (asta nu in toate cazurile...)
In legatura cu umanitatea lor...mi s-a parut ca sunt foarte reci, lipsite de sensibilitate si daca exista un moment sentimental parca nu te atinge...(si aici nu ma refer la momentele de shooting si murdering)
Ps: am facut o criza de ras cand am vazut cine erau cu adevarat Soldats (the orginal people)
Sidonix
Jan 21 2005, 05:16 PM
heh...kagome nu te-ai conectat la atmosfera Noir...pers nu au fundatie !?...hmm...nu cred ca ai dreptate...sunt chiar foarte bine concepute...scenariu e bine realizat..eu am vazut de curind Madlax (o clona Noir sa zicem)...acolo ai putea spune ca nu sunt fundamentate..insa in Noir interconectivitatea personaj-story e ireprosabila...caracterele eroinelor principale se contureaza in fiecare ep, putin cite putin...
OFFTOPIC: aprecierea calitatilor feminine se face cel mai buine de catre noi barbatii...asa ca imi pare rau pt voi fetelor daca v-a lasat rece mireille :wink: pe mine nu /
Ranma-kun
Jan 21 2005, 11:33 PM
In Noir personajele sunt destul de reale facute, si si seria e mai realista fata de alte serii, de aceea seamana mai mult cu un serial politist, personajele totushi sunt destul de unice pentru anime-uri, totushi nu sunt prezentate atat de intens ca in alte anime-uri, pe de alta parte anime-ul se invarte mai mult in jurul poveshtii personajelor decat in jurul actiunii, anime-ul neavand un story propriuzis... ce sa zic.. e un anime mai ciudat... dar sunt altele si mai si.. anyway hope you got the point :wink:
APoKLips
Jan 22 2005, 12:35 AM
Sa'mi demonstreze cineva ca e happy ending ... si sa'mi demonstreze cineva ca una e mai tough ca cealalta. Kirika este tough ca invatza... si nu uitati ca a fost prima care sa omoare pe cineva. Apoi e Mireille care accepta ca a fost ceva necesar ceea ce s'a intamplat... si ramane impreuna cu Kirika... Chloe e foarte buna in orice face... dar este o psyhopata, face obsesie din totul. Though... e greu de zis...depinde ce cauti la un astfel de personaj... personaj ce face parte din lumea cea mai adanc bagata in subteran.
SebyTheDragon
Jan 25 2005, 12:41 AM
Ma rog...poate happy endig se rezuma....la faptul ca nu moare nici un personaj principal. Ce e mai enervant e ca....daca un anime se termina in acest fel.....automat e COMERCIAL....gezzzzzzzz.... :roll: Nu uitati ca TOT ANIMELE E COMERCIAL!!!!
3 fetite raman 2....nu-i rau. Defapt asa si trebuiau sa ramana...La faza care e mai tare , io zic Kirika..... In batalia de la sfarsit e cam pusa pe fuga Mirreille....Kirika poate sa traga la fel de bine ca Mirreille...insa cand vine vorba de agilitate ..e net superioara...aici s-ar compara direct cu Chole!
Concluzia mea...Kirika e mai buna pentru ca e cel mai complet assasin din serie!
Majin
Jan 25 2005, 09:35 AM
Eu cred ca asasinul perfect ,atat de cautat in serie e Kirika ! Intradevar MIreille traia din asasinate,e adevarat ca si Chloe era f agila ,dar modul in care ucide Kirrica e perfect.
Nu pot spune ca seria are cu adevarat un happy end,pt ca nu au treit toti fericiti pana la adanci batraneti , dar finalul era oarecum previzibil.
ja!
APoKLips
Jan 25 2005, 12:32 PM
toate 3 au calitatile lor ce la pot propulsa ca fiind cea mai puternica... nu trebuie sa fie agila si puternica ca sa fie cea mai though. Taria nu e agilitatea... ci e vointa si sanatatea mintala .
SebyTheDragon
Jan 25 2005, 01:38 PM
QUOTE(APoKLips)
Taria nu e agilitatea... ci e vointa si sanatatea mintala .
True True!!!
Nu uita ca Kirika e cea mai micuta dintre ele...si totusi ea demonstreaza de-a lungul seriei ca , desi e nu are cine stie ce fizic, poate omora fara remucari si in modalitati multiple.....
Nus cati a omorat Mireille cu mana goala....da Kirika a dat gata o gramada!!! La folosire arme de foc...sa zicem ca-s cam egale....desi e discutabil si aici!!! /gg
DINO
Jan 26 2005, 01:48 PM
Pana la urma nici una nu mai poate fi considerata asasinul perfect. Daca esti un asasin perfect, nu te duci sa salvezi pe nimeni, daca nu face parte din misiune, in cazul lui Mireille, si nici nu "incasezi" un glont in locul altcuiva,cum a facut Kirika. Nu trebuie sa ai puncte slabe, nu trebuie sa ti la nimeni. Exemplele pot continua........dar daca este sa vorbesc de primele episoade, atunci Kirika este asasinul perfect!!!
Chloe trebuia sa moara pentru ca toata viata ei s-a rezumat la o singura obsesie; pacat ca-n primele episoade in care apare este k!
Despre sfarsit nu mai sunt sigura ca-i un happy ending, cu impuscaturile alea ce se aud la final?? desi mi-e greu sa cred ca din doua focuri le-au omorat, chiar daca Kirika era ranita.
APoKLips
Jan 26 2005, 04:07 PM
cu cat mai putin probabil... cu atat e mai sigur... apropo de cele 2 impuscaturi... oricum... sigur au viatza implinita dupa ce au reusit atatea.
DjSpider
Feb 21 2005, 08:35 AM
Ideea nici nu era de asasin perfect dupa cate am inteles, ci despre modul de a conlucra. Dupa cum spune Mirelle:
"Noir is a word of two."
Ideea de acceptare, iar mai apoi de prietenie dintre cele doua creaza de fapt conflictul, ele incercand sa se suporte pana cand vor afla adevarul despre Kirika.
Chiar daca dupa aceea Mirelle are de gand sa o omoare. :roll:
P.S.:
Personajul meu favorit e Kirika.
DINO
Apr 7 2005, 12:04 PM
Un anime asemanator cu Noir(revin la o proveste mai veche), este Madlax :wink:.Povestea este mai incurcata dar personajele,imaginea si coloana sonora sunt bune;n-as zice ca e o clona /hmm doar seamana in anumite privinte,poate pentru ca este realizat de aceeasi echipa /? ce a mers pe o reteta mai veche
Vebby
Sep 21 2005, 06:06 PM
Fire a murit?
*gomen, dar nu m`am putut abtine*
Fetele astea...tz tz tz ...dau batai de cap.Eu consider though(asa, nu?) pe chloe...
S`a zis ca dra Kirika ar fi pentru ca a fost prima care a omorat pe cineva la o varsta f frageda, dar asta nu o face sa fie cea mai cea....pentru ca intre timp Chloe, care o avea ca idol pe Kirika, s`a antrenat pentru a ajunge ca ea, in timp ce Kirika a avut o viatza mai linistita, nu atat de plina de misuni si antrenamente. Chloe, de altfel, are si miscari frumoase, tactici...si...e super...mai ales dupa cum se uita
Najpa ca au omorat`o cu furculitza
aia a fost .... blasfemie
alesa_666
Oct 29 2005, 11:10 PM
Though choice:kirika sau Mireille...Chloe iese din discutie pt ca fata asta nu prea avea personalitate..asa k nu'mi dau seama dak era dura sau nu....Totusi cred ca Mireille era mai dura decat Kirika sau sa zic mai rationala..K si Chloe,Kirika mi s'a parut golita de personalitate,dar are norocul s'o intalneasca pe Mireille si inevitabil sa invete una de la cealalta...
VirginBlood:Najpa ca au omorat`o cu furculitza....mi'a placut faza ..pofta buna:D..
chipicao
Nov 1 2005, 08:13 AM
Pai e cam greu sa spui care e cea mai tought girl .....dar tind sa cred ca Kirika ...
Chloe, care o avea ca idol pe Kirika, s`a antrenat pentru a ajunge ca ea
Ash putea spune ca Chloe e o incercare de copie a Kirikai ....ea incearca sa se identifice cu Kirika ..ceea ce mie nu mi se pare o dovada de duritate ci o oarecare dependenta fatza de un model ..ori oare o persoana care nu are curajul sa renunte la un tipar nu poate fi dur ....
Shi Mireille este dura ...dar intr-un mod diferit .....
wicked
Nov 1 2005, 03:08 PM
Pai Kirika...E asasina perfecta si chiar ea se intreba de ce nu regreta atunci cand omora pe cineva. Mi se pare o dovada de duritate (cu toate ca isi pune intrebarea asta)...Ok, stiu ca nici celelalte nu regretau ca omorau, dar pe langa asta Kirika avea acel ceva care o facea mai buna si totodata mai dura decat Mireille si Chloe...desi era cea mai mica.Cum au mai spus si altii, Chloe a luat-o drept exemplu... iar Mireille a inceput sa omoare mult mai tarziu decat Kirika...asta nu e o dovada de lipsa de duritate, dar si experienta conteaza...
Rezo The Red Priest
Dec 6 2005, 01:06 PM
Am vazut si eu Noir...un comentariu mai detaliat mai incolo. Ce pot spune on topic este ca mie mi-au placut TOATE. Fiec are ceva tare:
Kirika: omoara super dar nu prea stie ce vrea; imi place cand il omoara pe tipul ala cu tija de la masina de jucarie.
Chloe: cred ca e pe ultimul loc in clasamentul celor trei; are talent tare crede prea mult in Altena
Mireille: cred ca ea e pe primul loc la mine; ce-mi place la el e ca are mult, mult stil; imi place si cum gandeste si cum arata; se vede ce e mai matura; mie imi place mult; si modul de viata; la inceput asta vroiam sa traiasca amandoua ca Noir linistite si in pace in apartamentul din Paris. O singura intrebare mare: Mireille se intalnea cu cineva? (in sensul ala!)
Am vazut si ceva cu happy end pe aici. Mama ce m-am bucurat cand am vazut ca se termina cu bine. Chiar nu doream ca una din ele sa moara. Chloe si-a ales moartea asa ca....si inca ceva care mi-a placut: Mireille n-o mai omoara pe Kirika. Am trait toata seria cu frica asta.
Noir a fost o serie excelenta si foarte realista.
Alinna
Apr 1 2006, 02:34 AM
Mie toate trei mi s-au parut though si toate trei au avut momentele lor de slabiciune, fiecare in parte a luptat cu slabiciunea sa si -in felul ei -a depasit momentul...
Chloe depinde de Kirika iar Mireille nu...nu zau poate !!! ce cauta Mireille in finalul seriei..furculita de la set?
eu as zice ca tot pe kirika ...imo Mireille si Chloe au aceleasi sentimente pt Kirika si prin urmare aceleasi slabiciuni....
Asa ca..pt mine toate trei sunt "tari" si fiecare in parte are slabiciuni...ca stil de lupta..a fost un deliciu sa le vad pe Kirika si Chloe care imo se completeaza in timp ce lupta, pe cand Mireille si Kirika..doar lupta impreuna...
Muza chan
Jan 18 2007, 03:35 PM
Preferata? Uitati-va la mine, e clar cine e... De ce? Pentru ca corsicana "nebuna" (asa ii zic eu.... e o parere personala...) m-a cucerit pas cu pas. De la felul cum arata (ce stil, ce imbracaminte, ce bun gust au fustitele ei!), la caracter. E puternica, e o castigatoare, e singuratica (Rezo, nu cred ca are pe nimeni... nu-i permite meseria sa aiba slabiciuni!
), e desteapta. Faptul ca-i spune lui Kirika ca o s-o omoare tine de "nebunia" ei... n-am crezut niciodata ca o va face cu adevarat... e modul ei de a se data "tipa tare!", de a nu recunoaste ca ar putea avea o prietena... si imi place ca i-am vazut limita, la faza cu Intoccabile.
iuliana
Jan 29 2007, 06:05 PM
Cred ca Mireille e cea mai tare, e genul de femie care te face sa cazi jos in picoare, adica eu am admirat-o f mult. Are o tinuta impecabila, totul e impecabil la ea, cum vorbeste. Mi-a placut f mult la ea: faptul ca tinea mult la Kirika, chiar daca a promis ca o va omori, tinea f mult la ea, am impresia ca sunt partenere.
Oricum imi aminteste de o profa de a mea.
Lother
Feb 9 2007, 09:21 PM
Are un moment de slabiciune in serial cand nu se stie cine e Shin Noir, Kirika si Chloe sau Kirika si Mireille. Dar pana la urma Mireille se dovedeste la sfarsit. Mi-a placut ce ii zice ultimului Soldat la sfarsit de tot. Intr-adevar, Mireille este imaginea fidela a asasinei, casa la Paris, upper class, profesionala :-)
ghepardu
Jun 11 2007, 03:05 PM
Pentru inceput vreu sa spun ca mi-a placut foarte mult si merita vazut.
Personajul preferat este Chloe pentru ca a ales ce a vrut sa devina si pt ca ii place cea ce face, fiind astfel mandra de ea. Si nu in ultimul rand felul ei dea fi.
Acum pt. titlul de "the thoghest gir" consider cea care a suferit mai mult merita titlul:
Chloe iese din discutie din start, nu am vazuto sa sufere prea mult.
Mireille si-a omarat unchiul pt a o salva pe Kirika, Kirika a omorato pe Chloe pt. a o salva pe Mireille.
Mireille si-a vazut intreaga familie ucisa, Kirika si-a vazut (posibil) viitorul iubit ucis.
Am facut comparatiile asta pt ca i-mi este greu sa stabilesc "castigatoarea" si am putut stabilii dupa ce mi-am amintit episodul in care Kirika a vazut cum un intreg sat se sacrifica pt. ea (acea scena a fost destul de socanta pt mine).
Mai mai bag si eficienta ca asasin.
Deci titlul pt. "The Thoghest girl" ii vine lui
KirikaMai erau cateva comparatii care nu le-am mai pus, mi-a fost lene
, oricum daca nu era acel episod Mireille ar fi fost castigatoarea.
Daianara
Jul 20 2007, 10:29 AM
Pentru ca majoritatea de aici se axeaza doar pe personajele principale, I'm gonna go with Intoccabile. That girl can kick some serious ass!
elpreda
Jan 26 2008, 11:05 PM
QUOTE(Daianara @ Jul 20 2007, 10:29 AM)
Pentru ca majoritatea de aici se axeaza doar pe personajele principale, I'm gonna go with Intoccabile. That girl can kick some serious ass!
But dies in the end.
Mirreile zic eu are cele mai mari sanse la titlul de "The biggest coward". Nu va conta niciodata stilul, mentalitatea sau orice altceva daca in situatii critice cedezi.
Chloe, tare scumpa fata, dar face o greseala fatala si aceea este sa iubesti din toata inima pe cineva care nu te iubeste. Imi pare rau de ea.
Kirika nu are o personalitate fixa, poate ucide cu zambetul pe buze, poate apoi sa picteze si sa aiba grija de o pisica, nu este o psihopata, nici cu o inima de piatra si in acelasi timp nici nu da dovada de slabiciune. Se conformeaza oricarei situatii, daca nu poate lua o anumita cale nu dispera, o alege pe cealalta. Stie cand sa planga, cat sa planga si cand sa nu planga. Mai mult de atat nu poti cere de la o fiinta umana.
Narumi
Jan 26 2008, 11:36 PM
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.