Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: pareri despre real
Anime-Club Forum > Detaliat > Inuyasha
Ynuyasha
filozofia creeatiei

de unde atata fantezie? doar toate au un inceput, nu? orice gind duce la creatie.oare kiar nu avem limite? singura bariera care delimiteaza creeatia este doar imaginatia.

oare cu Inuyasha cum a inceput totul? ..oare mintea creatorului i-a jucat feste sau a aflat ceva din moshi-stramoshi(hai k o dau in telenovele d acu..smile.gif, cu intamplari din trecut, si kestii care au totusi un simbure de adevar?

de ce ne e totushi asa de greu sa credem k pot axista si lucruri sau fiintze cu un anumit grad de misticism? (k s nu vb de "supranatural")

este oare atat de greu? cine crede in D-zeu stie k exista si ispita deci crede si in STN! ..atunci daca tot simtim ca exista forte ce ne depasesc, fie Bine; Rau, pe care nu le intzelegem asta nu inseamna k nu poate exista si altceva.. din experienta poate, cu totii stim ca viata nu e "alb" sau "negru".pt k de la alb la negru se ajunge si la "gri"!

atunci de ce sa nu speram k a existat si un Inuyasha smile.gif poate legenda transmisa "hands-free" (oral, nu anal:) a ajuns putzin distorsionata, sa spun asa.. si a fost redata dintr-un pnct de vedere personal, nereflectind realitatea ce poate a existat cinva..

unde vreau sa ajung eu.. daca tot vin sarbatorile (apropo cind am scris asta: p 3 decembrie) imi aduc aminte ce frumos era sa crezi in Moshu al care vine regulat.. Nu puneam la indoiala existenta lui, ci doar ma bucuram de ea.de fapt asta si insemna Craciun pt mine.de fapt starea de spirit te face sa ai o anumita... buna dispozitie (care m-a facut p mine sa scriu asemenea timpenii..)

...nu asta era important(deviez de la subiect!).daca vrei cu adevarat un anumit lucru trebuie doar sa crezi! omul nu e doar ratziune ci e si spirit. SPERANTZA MOARE ULTIMA!

Si in sfirsit, pt toti cei care vor totusi k legenda sa nu ramana doar atat, tzineti pumnii strinsi si avetzi incredere... INUYASHA TRAIESTE! (mda.. speri mata' da speri degeaba..)

astept macar o alta opinie, sa stiu cum gindesc si altii.. kiar dac o facetzi in gluma macar sa o facetzi..!

"fie k sufletul celor necredinciosi sa fie blestemat!"
Immortality
Sunt filme care au la baza fapte reale,dar animeuri?Nu.Au la baza doar imaginatia creatorului.
elf_kid
pai nu chiar imortality,de ex :Rounin kenshin(samurai x)...are la baza istoria japonei din era meiji ,da in afara de animeu asta nu mai stiu vreunu care sa aiba la baza ceva adevarat...
bogdan
hmm ce ziceti de samurai deeper kyo personajele si backgroundul politic sunt cat se poate de reale chiar daca actiunea este clar din domeniul fantasticului
Ranma-kun
Inuyasha este o combinatie intre doua manga-uri mai vechi ale lui Rumiko Takahashi, si anume Ranma 1/2 si Mermaid Saga, si Visions of Escaflowne, si toate astea le integreaza in japonia medievala si adauga nota ei de originalitate, oricum, Rumiko Takahashi este cea mai mare mangaka din toate timpurile, adica asha este numita de japonezi, Ruiko no Megumi-sama, este o autoare cu o personalitate destul de complexa, care ori creeaza manga-uri scurte de cateva pagini, ori serii de zeci de volume, pentru a intzelege mai multe despre autoare, si implicit si despre Inuyasha, va recomand sa cititi ce scrie pe acest site http://furinkan.com/takahashi/ e un must read pt toti fanii operelor ei, cu totul ca scrie destul de mult :roll:
Kagome
look look! here's something real! /happy.gif

am zis k daca ajung in Japonia caut in fiecare shrine fantana ...well i found it! On the internet... :wink:
yuki
pot doar sa spun ca termenul de "youkai" a mai aparut si in alte anime si probabil vine din mitologia japoneza...la fel ca termenul de "oni".
Ranma-kun
Atunci si Hanyo tot din mitologia japoneza o fi, sau inseamna doar corcitura tongue.gif , oricum in Inuyasha se folosesc o serie de termeni vechi, e si normal pentru ca de fapt joaca in Japonia medievala :roll:
Spire
Kagome , ai gasit tu fantana ,dar ai nevoie de bucatile de giuvaer wink.gif
Kagome
ah da...mai erau si alea...damn...eh ma multumec cu fantana si ashtept sa cada Inuyasha in ea...si sa treaca pe partea mea :wink: 8)
Kagome-chan
Well , am mai gasit un interviu , destul de interesant ...

http://www.inuyashaworld.com/artists.cfm

Si , Kagome ...unde ai gasit poza aceea ?Pe google ?

Eu am cautat si am gasit o poza care de tine numele de Higurashi Shrine si arata cam asa :

[img]http://www.ne.jp/asahi/harumi/higurashi/tabi/photo/030501ise4.jpg[/img]
RVR_Inu
Cool.... Eu gasisem ceva despre Inuyasha Forest (asta am inteles de acolo) dar nu mai am linkul
Kagome
Am gasit-o pe un site francez de la care nu mai am linkul ...si poza cu metroul la fel ...dar sincer nu mai stiu cum se chema siteul...

Nice shrine btw :wink:
Inuyasha
Tot suntem la topicul "Pareri despre Real", ce parere va dati despre aceasta poza.

Cu respect,

InuYasha :twisted:
crya_kitty
cred ca oricare dintre noi ar dori ca macar pt cateva minute sa devina personajul preferat...de noi suntem inuyasha, kagome&co in sufletul nostru.

ar fi destul de interesant sa facem si noi cosplay...cand eram si eu mai micutza ma jucam de-a sailor moon, folosind un bat pe post de sceptru lunar, petale de trandafir si alte dracovenii pt magie si lista poate continua.

de ce sa nu dam frau imaginatiei si sa devenim personajele preferate??

nu ne taie nimeni gatul dc incercam: undeva la picnic, stransi in jurul gratarului o multime de inuyasha, kagome, sesshoumaru si alte personaje!! tongue.gif
Kagome-chan
Enjoy ! :twisted:

[img]http://www2.big.or.jp/~bkmoon2/inu/images/Dsc_6987.jpg[/img]

Dupa parerea mea , cred ca este cea mai ingrozitoare poza cu oameni ce joaca rolul personajelor din Inuyasha pe care am intalnit-o . /angry

Daca ar avea fetele un pic mai normale as zice ca totul e bine insa ... /angry
Inuyasha
Vad ca ai si tu poze din astea mai esite din comun.

Aicea iti dau dreptate Are o fata I-N-u-y-a-h-a ceva de speriat. Nu indraznesc sa denumesc acel personaj InuYasha.

by InuYasha
crya_kitty
poze weird am gasit o groaza pe net...unele erau acceptabile , dar altele ...totusi, oamenii aceia nu se uita in oglinda, dupa ce au imbracat costumele??

cred ca saraca oglinda si-a dat demisia...HELPP!!! :twisted:
crya_kitty
un site pe care gasiti cateva kestii dragute

www.amberleemuck.com si dati inuyasha page (gasiti voi pe acolo)
Inuyasha
Ms pt. Site e interesant.

By InuYasha
Animal
K...i really didn't want to see that...i hope i'll forget it soon.
Kagome-chan
Ce sa uiti , Animal ? Poza ? /happy.gif Fi sigur ca ai s-o uiti ? :wink:
Lucifer
asa...deci aia din poza aia sunt niste oameni bolnavi......

nici macar nu da senzatia de realitate: sabiile si armurile alea sunt din plastic de proasta calitate...se vede de la o poshta...come on.... :roll:

oare or avea curaju sa mearga asa pe strada?...la cumparaturi etc. /happy.gif
Mitsuki Chan
.Apropo...cred k totul a existat...dar nu cu morti inviati puteri supranaturale etc.Ma gandesc k poate Inuyasha a fost fiul unui nobil cu o sclava sa zicem(de aiai i se spune corcitura)si k a devenit un samurai puternic.
ASha o fi Higurashi shrine...nu se stie.
Kikyoi-o fi fist vreodata o preoteasa care ingrijea taranii.Sango o exterminatoare de talhari sa zice si Miroku-un preot pur si simplu.
Naraku o fi fost un demon popular cum se spune la noi..."ai grija k te pandeste dracu;"km asha sa fi fost Naraku
Shikon no Tama -poate o bijuterie importanta si f pretioasa .. laugh.gif
Anzai
asa cum a spus Mitsuki Chan pare real... tongue.gif sar putea sa fie o legenda care sa semene cu inuyasha...dar nu uitati ca se mai numeste si a feudal FAURYTALE tongue.gif asa ca mai greu...
Tenshi no Yume
Daca tot vorbiti de Inuyasha real....ia priviti poza asta si va minunati ! Pentru cei care nu au mai vazut-o , poate fi un shoc....asa ca tineti-va bine...
http://img223.imageshack.us/my.php?image=i...hainlife3gp.jpg
Spuneti-va parerea! wink.gif Eu am ramas tablou cand am vazut poza asta prima data , am crezut ca visez...oricum , asta s-a intamplat acum mult timp. rolleyes.gif

Apropo...poza asta e ca un medicament pt a vindeca traumele lasate de poza lui Kagome-chan.... blink.gif ......cati ani au oamenii aia??? 50????80??
Si ala nu e Inuyasha nici intr-un chip....peruca aia e stramba pe cap....
Oricum....daca vreti sa vedeti ceva frumos ....utati-va la poza mea cool.gif
akasha
QUOTE(Ynuyasha @ Dec 3 2004, 02:13 PM)
filozofia creeatiei
  de unde atata fantezie? doar toate au un inceput, nu? orice gind duce la creatie.oare kiar nu avem limite? singura bariera care delimiteaza creeatia este doar imaginatia.
  oare cu Inuyasha cum a inceput totul? ..oare mintea creatorului i-a jucat feste sau a aflat ceva din moshi-stramoshi(hai k o dau in telenovele d acu..smile.gif, cu intamplari din trecut, si kestii care au totusi un simbure de adevar?
de ce ne e totushi asa de greu sa credem k pot axista si lucruri sau fiintze  cu un anumit grad de misticism? (k s nu vb de "supranatural")
  este oare atat de greu? cine crede in D-zeu stie k exista si ispita deci crede si in STN! ..atunci daca tot simtim ca exista forte ce ne depasesc, fie Bine; Rau, pe care nu le intzelegem asta nu inseamna k nu poate exista si altceva.. din experienta poate, cu totii stim ca viata nu e "alb" sau "negru".pt k de la alb la negru se ajunge si la "gri"!
  atunci de ce sa nu speram k a existat si un Inuyasha smile.gif poate legenda transmisa "hands-free" (oral, nu anal:) a ajuns putzin distorsionata, sa spun asa.. si a fost redata dintr-un pnct de vedere personal, nereflectind realitatea ce poate a existat cinva..
  unde vreau sa ajung eu.. daca tot vin sarbatorile (apropo cind am scris asta: p 3 decembrie) imi aduc aminte ce frumos era sa crezi in Moshu al care vine regulat.. Nu puneam la indoiala existenta lui, ci doar ma bucuram de ea.de fapt asta si insemna Craciun pt mine.de fapt starea de spirit te face sa ai o anumita... buna dispozitie (care m-a facut p mine sa scriu asemenea timpenii..)
  ...nu asta era important(deviez de la subiect!).daca vrei cu adevarat un anumit lucru trebuie doar sa crezi! omul nu e doar ratziune ci e si spirit. SPERANTZA MOARE ULTIMA!
  Si in sfirsit, pt toti cei care vor totusi k legenda sa nu ramana doar atat, tzineti pumnii strinsi si avetzi incredere... INUYASHA TRAIESTE! (mda.. speri mata' da speri degeaba..)
astept macar o alta opinie, sa stiu cum gindesc si altii.. kiar dac o facetzi in gluma macar sa o facetzi..!
"fie k sufletul celor necredinciosi sa fie blestemat!"
*

Inuyasha este un serial amuzant,poate nu cu o grafica extraordinara asa cum are Final Fantasy,dar fara indoiala captivant.
De unde atata fantezie?Cam retoric...
De unde inspiratie pentru 1984 a lui Orwell,Dune al lui Herbert?
Cred ca inspiratia o gasesti in lucrurile care te inconjoara,lucruri care au fost sau care sunt sau viziuni ale unor lucruri care vor fi...poate ca nu e totul atat de supranatural pe cat pare...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.