de unde atata fantezie? doar toate au un inceput, nu? orice gind duce la creatie.oare kiar nu avem limite? singura bariera care delimiteaza creeatia este doar imaginatia.
oare cu Inuyasha cum a inceput totul? ..oare mintea creatorului i-a jucat feste sau a aflat ceva din moshi-stramoshi(hai k o dau in telenovele d acu..

de ce ne e totushi asa de greu sa credem k pot axista si lucruri sau fiintze cu un anumit grad de misticism? (k s nu vb de "supranatural")
este oare atat de greu? cine crede in D-zeu stie k exista si ispita deci crede si in STN! ..atunci daca tot simtim ca exista forte ce ne depasesc, fie Bine; Rau, pe care nu le intzelegem asta nu inseamna k nu poate exista si altceva.. din experienta poate, cu totii stim ca viata nu e "alb" sau "negru".pt k de la alb la negru se ajunge si la "gri"!
atunci de ce sa nu speram k a existat si un Inuyasha

unde vreau sa ajung eu.. daca tot vin sarbatorile (apropo cind am scris asta: p 3 decembrie) imi aduc aminte ce frumos era sa crezi in Moshu al care vine regulat.. Nu puneam la indoiala existenta lui, ci doar ma bucuram de ea.de fapt asta si insemna Craciun pt mine.de fapt starea de spirit te face sa ai o anumita... buna dispozitie (care m-a facut p mine sa scriu asemenea timpenii..)
...nu asta era important(deviez de la subiect!).daca vrei cu adevarat un anumit lucru trebuie doar sa crezi! omul nu e doar ratziune ci e si spirit. SPERANTZA MOARE ULTIMA!
Si in sfirsit, pt toti cei care vor totusi k legenda sa nu ramana doar atat, tzineti pumnii strinsi si avetzi incredere... INUYASHA TRAIESTE! (mda.. speri mata' da speri degeaba..)
astept macar o alta opinie, sa stiu cum gindesc si altii.. kiar dac o facetzi in gluma macar sa o facetzi..!
"fie k sufletul celor necredinciosi sa fie blestemat!"