Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: manga.ro - Mecha Revolution - Are you ready?
Anime-Club Forum > Arhiva > Arhiva > Anunturi
otaku
Am relansat www.manga.ro si tema pentru fanzinul MANGA INC.user posted image

Participa la cel de-al doilea fanzin "MANGA INC" - MECHA REVOLUTION.Tema fanzinului: MECHA REVOLUTION - influenta robotilor asupra omenirii in prezent si viitor.Conditii de participare:1. Toate lucrarile vor fi monocrome.2. Lucrarile trebuie sa respecte tema fanzinului si vor contine numai short story-uri.3. Lucrarile trebuie adaptate la stilul manga, inclusiv textul de la dreapta la stanga.Exemplu:

user posted image

4. Numarul minim de pagini pe care va fi reprezentata lucrarea sa nu fie sub TREI.5. Data limita de trimitere a lucrarilor este 25 ianuarie 2005, data postei.6. Artistii care vor trimite lucrari sunt de acord sa isi asocieze numele si lucrarile cufanzinul "MANGA INC", fara nici un fel de obligatie din partea echipei manga.ro.Adresa unde puteti trimite lucrarile:MANGA ROMANIA

ESTIMATIV COM SRL

OP.1, CP. 264, Brasov, cod. 500500
DMonk
Site-ul arata bine. Si vizual si ergonomic. Felicitari designerului.

La sectiunea anime s-ar potrivi o mica galerie pentru fiecare titlu si o descriere, sau macar o justificare scurta a ratingului.Sper ca la acest fanzin sa participe cu lucrari si artisti sau artiste din A-C. Mmmmdaaa?!? (a se lua ca un indemn pentru cine citeste asta!) Talent la desen stiu ca aveti, asa ca daca story-ul pune probleme sa facem un brainstorming la intalnire!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.