Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Detalii despre proiectele Mist Walker
Anime-Club Forum > Non-Anime > Games > Role Playing Games (RPG)
shuin
Hironobu Sakaguchi, parintele Final Fantasy lucreaza la 3 (nu 2 cum fusese anuntat intial) proiecte. In ultimul nr al revistei Famitsu e un interviu cu Sakaguchi in care acesta a dezvaluit mai multe detalii despre proiectele la care lucreaza.Mist Walker (noua firma a lui Sakaguchi care a parasit Square pt a fonda aceasta firma) are in lucru 3 proiecte, toate rpguri. La producerea acestor rpg-uri participa inca 2 oameni de geniu care au lucrat si la joacele din seria Final Fantasy. Este vorba despre: Nobuo Uematsu (care a parasit Square anul acesta, pt a deveni freelancer) si Yoshitaka Amano (artist freelnacer, care a fost character designer pt FF1-6, si apoi a ramas artwork designer la toate FF-urile, inclusiv XII care urmeaza sa apara). Interesant este ca trio-ul este implicat si in productia lui FFXII pe langa rpg-urile lui Mist Walker:

- Sakaguchi este in relatii bune cu SE si in interviu a anuntat ca a ajutat ekipa condusa de Yasumi Matsuno cu sfaturi.

- Uematsu este al 2-lea compozitor al FFXII. Pe langa Hitoshi Sakimoto, caruia i-a fost incredintat OST-ul, main theme-ul va fi facut de Uematsu. Desi rolul sau in productia lui FFXII se rezuma la o singura melodie, este totusi cea mai importanta melodie din OST, si deci nu este un rol minor.

- Amano, se ocupa ca si pana acum de artwork, in-game artwork si concept artwork. Logo-ul FFXII cu care cred ca sunteti toti familiari este opera lui Amano. Pt cei care nu il jtiu inca, am atasat o imagine. Logo-ul prezinta un judecator, forta principala in Ivalice, si principalii inamici ai jucatorului.Revenind la Mist Walker, dintre cele 3 proiecte unul este deja in productie. Prima parte a scenariului este completa (Kiyoshi Shigematsu se ocupa de scenariu), si sistemele (de lupta, de level up etc) au inceput sa prinda forma. Jocul va fi anuntat anul viitor.Uematsu este implicat in 2 dintre cele 3 proiecte ale lui Sakaguchi, unul din ele fiind Primul Proiect (despre care am vb mai sus). Despre acest prim proiect Sakaguchi a declarat ca va fi diferit de FF si va fi mult mai adanc. In primul proiect se pare ca vor fi caractere atipice, ceea ce nu ar trebui sa fie o surpriza, caracter designer fiind Amano. Deasemenea se pare ca levelling system-ul va fi un fel de emotionall system (suna ciudat de bine). Sakaguchi a declarat ca vrea ca proiectele sale sa fie adanci dpdv emotional, si vrea sa reuseasca sa faca jucatorii sa planga asa cum o fac cand privesc unele filme. Ca o ultima mentiune, Sakaguchi a declarat ca vrea sa faca 10 jocuri in aceasta serie (probabil seria inceputa de primul proiect) desi asta ii va lua probabil 20 de ani.

Acestea fiind spuse, Mist Walker a lansat in exclusivitate pt Famitsu un artwork din primul proiect. Arata f bine desi pot sa spun ca nu am habar ce vrea sa insemne biggrin.gifDesi consolele pe care vor iesi aceste jocuri nu au fost date publicitatii inca, Sakaguchi a dezvaluit in interviu ca a vb cu reprezentanti ai Microsoft si Nintendo. XBOX (sau poate XBOX2) si GameCube sunt probabil platformele pe care vor fi joacele. Avand in vedere totusi relatia lui Sakaguchi si dragostea acestuia pt Nintendo GameCube este probabil consola pe care vor putea fi jucate proiectele sale.
removed_on_request_20121227
interesante lucruri. pot spune ca sunt fericit de alegerea facuta de Sakaguchi. i can't wait to see the new projects. sper, though, ca pana atunci o sa avem si niste emulatoare..
MuadDib
:shock: Man da sa sti ca esti mai disperat decat mine in materie de FINAL FANTASY . Si Poti sa imi spui si mie de unde te informezi in legatura cu aceste rpg-uri.
shuin
muaddib kiar n-ai idee... ask my friends cat de disperat sunt.. biggrin.gif unii ma striga final fantasy, desi majoritatea s-au obisnuit sa ma strige shuin

site-uri sunt destule: rpgfan, rpgamer, mai e unu german... daca jtii germanaacu' un mic update, legat de project 2: viziunea lui Sakaguchi este cea a unui protagonist optimist care nu se lasa batut, in contrast cu timpurile intunecate in care se afla lumea in care traieste.ps: muaddib vezi k ti-am trimis un pm acum ceva timp, legat de cd-urile cu joace.
MuadDib
Am primit pm da nu recunostea ip de meseger si am ata de ps cat si de ps2 .

In ultimul timp nu prea am avut timp de net asa ca mai trec si eu in wekend

Am seria final in afara de 9 care este bulit primul cd

si seria Chrono si altele

Tu cam ce jocuri ai avea ?
shuin
seria chrono o am si io. mai am threads of fate si silent hill (la silent hill e cam zgariat sidiu dar cred k mere), un demo explosive racing parca (dintro revista de psx straina).

m-ar interesa suikodenurile si koudelka. pm me si vb acolo ok?
shuin
Salutare!Revin cu noi detalii despre proiectele Mist Walker!

Dupa ce Yoshitaka Amano si Nobuo Uematsu l-au urmat pe Sakaguchi in noua sa firma, un alt membru de baza SquareEnix (defapt acum este ex-SE) Hideo Minaba le calca pe urme. Printre proiectele la care a lucrat Minaba ca art director se numara Final Fantasy 9, Final Fantasy Tactics Advance si altele.

Practic Mist Walker incepe sa devina vekiul Squaresoft. Lucru imbucurator pentru toti fanii kre si-au pierdut increderea in Square dupa fuziunea cu Enix. Io unu de-abia ajtept joacele lui Sakaguchi.Acum sa va zic noile detalii!Se pare k al 3-lea proiect va fi un Simulation-RPG pt Nintendo DS. Se pare k jocul va fi jucabil cu touch pen-ul kre vine cu consola. Suna interesant.

Art Director este Minaba kre in prezent este art director si pt Final Fantasy XII (cam multi kre lucreaza la FFXII fac parte din ekipa lui Sakaguchi... adik toti smile.gif )

Sakaguchi va fi producator, scenarist, si game-designer, si a mai declarat k vor fi 4 sau 5 caractere jucabile.Sakaguchi a oferit si nijte 'rough sketches' facute de art directorul jocului (Mr. Minaba), pe kre le-am atasat si io 4 your viewing pleasure. Enjoy!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.