Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Link-uri referitoare la seria Sailor Moon
Anime-Club Forum > Detaliat > Sailor Moon
Diana
Am facut topicul acesta pentru toti cei care vor sa afle mai multe si nu stiu exact de unde. Cine gaseste link-uri si considera ca sunt importante pt un fan Sailor Moon sa le posteze poate se gaseste cineva sa uite pe acolo wink.gif.

Incep eu cu o pagina ce contine o gramada de amanunte referitoare la seria Tv si filme. Este pentru incepatori sau pentru obsedati adevarati biggrin.gif
http://congly.freeservers.com/anime/smoon/#intro

Navigare placuta!
Kataracta
Ce nu imi place mie la site-urile facut de fani este ca acestia baga in ele o multime de date care pot sa fie fictive. De exemplu datele de nastere si zodiile la fiecare personaj. In serie apar doar vreo cateva zile de nashtere. Restul a fost pus de nu stiu cine. Am vazut ca multe site-uri practica asta.

Peste url-ul urmator am dat cam acum vreo 3 ani. Pe atunci nu avea aberatii de astea. M-am uitat si acum putin pe el, am vazut ca au mai schimbat cateva lucuri dar inca pare in ordine tongue.gif
Check it out
http://www.geocities.com/Tokyo/5976/
Diana
Dar eu ma gandesc ca mai exista si manga...eu nu am avut acces. :oops: ..pote de acum inainte...si cum seria a facut o oarecare valva, poate s-au inventat biografii oficiale pentru toate personajele. Dar vorbesc pe nestiute.
Aici se pot posta link-uri la fan-fiction, art book-uri, OSt-uri...orice related cu Sailor Moon ce poate interesa un fan autohton.
Kataracta
E posibil ca sa fie biografie originala ca am observat ca se repeta zilele de nastere. Si se pare ca si pe site-ul ala pe care l-am dat exista chestii de genul asta.

Auzi dau pana si grupa sangvina. Ce ne trebuie noua sa stim lucrurile astea?

Poate ca unii vor sa se identifice cu personajele din serie, dar mi se cam pare trasa de par.
Diana
Din proprie experienta iti spun ca toate amanuntele nu folosesc la identificarea cu personajul ci la a face personajul cat mai real, cat mai usor de imaginat pt doritor. La fan-fiction acum trebuie sa respecti liniile directoare ale personajului..nu o sa o faci pe Usagi bruneta tunsa scurt (cam tras de par exemplu). Toate astea nu sunt esentiale, dar dau iti creeaza un univers de la care sa pornesti cu imaginatia. Identificarea la acest nivel este doar pt maniaci deranjati rau. In schimb poti crea povesti biggrin.gif
Coyotee
http://coolanmoon.free.fr
Asta e un site superb de pe care am reusit sa downloadez mai multe episoade. Inainte avea toata seria Sailor Stars, dar acum mai are doar un anumit nr de episoade si cateva speciale.

Mai stiam un site care avea toata seria si mergea sa le downloadezi.... Va trebui sa il caut acasa, c?nd il am o sa-l postez
Urfe
www.otakuworld.com > search > Sailor Moon. Am gasit zeci site-uri de pe care am strans sute de poze (si pe care, bineinteles, trebuia sa le pierd cumva... :cry:).
DMonk
Eu nu stiu de unde sunt datele despre personaje, cred ca din manga. In orice caz nu sunt aberatii, sunt dintr-o sursa "oficiala". Cineva chiar a adunat toate aceste informatii din anime dar si foarte mult din manga, si le-a compilat in forma unui HLP. Nu e mare, luati-l de aici.

Grupa de sange e foarte importanta in Japonia. Voi nu ati observat ca si in alte animeuri, si chiar in jocuri(japoneze, evident) personajele au specificata grupa de sange? Eu de ani de zile stiu asta, si credeti-ma ca exista o legatura intre grupa de sange si personalitate.

The Compleat Sailor Moon CD List - toate albumurile Sailor Moon, cu informatii foarte detalitate, TOATE putand fi download-ate!
Kataracta
DMonk, am incercal site-ul pe care l-ai dat. Sunt multe albume din cate am vazut da rsunt toate puse pe ftp si se apre ca nu merge nici una (nu le-am incercat pe toate dar din 10 incercari nu a vrut nici una). Poate ca exista o ora cand merge serverul dar eu nu am gasit nimic pe pagina care sa spuna asta smile.gif
Urfe
http://sailormusic.net
Sunt ogg-uri.. la catlitate medie. Uneori coboara pana la 5x kbps. Dar sunt O MULTIME...
DMonk
Eu am downloadat 15 albumuri de la "Compleat Sailor Moon...", dar acum ceva ani, si erau alte ftp-uri atunci (nici site-ul nu avea aceeasi adresa).
Kata, daca le vrei, cu mare placere...
Kataracta
Mersi pentru oferta dar momentan nu le vreau. Eram doar curios.

Si eu am obsesia asta ca tot ce am sa imi iau eu biggrin.gif Cat timp mai am net am sa il storc cat pot de mult si cat ma tine buzunarul. ŞD
fangorn
sunt surprins sa aflu ca nu stiati de www.sailormoon.com !!! sad.gif

e super marfa! are o galerie foto mare si are multe altele pe care cred ca le cautati. incercati si nu veti regreta!

suna ca o reclama, nu? tongue.gif
Urfe
Kazaa lite> episoade Sailor Moon, mpeg, la 352x240, cu 200/250 mb per episod.
zeri
Primele 10 episoade ale serialului:
http://www.animeconnection.net/modules.php...lay8&file=index

Nu stiu daca a mai fost dat link-ul de altcineva. Daca da....gomen :roll:
DMonk
Sailor Stars la calitate foarte buna (4 ep/volum), Ami's First Love Special + extras, Sailor Moon Super S Special (nu stiam ca exista un SS Special, cred ca este ceea ce majoritatea oamenilor considera al treilea film). Torenti. Adresa este http://a.scarywater.net/fot/ .



Nota: Volumele 8 si 9 (ep. 195-200) vor apare in aprilie, la aceeasi adresa.
shepte
http://www.freewebs.com/anime-avatar/downloads.htm ... SM Classic
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.