Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fantasy Special in Romania
Anime-Club Forum > Non-Anime > Fantasy
Fantasya
prea putin mediatizat in ro dupa parerea mea si a multora smile.gif acum avem un taram fantasy pe care incercam sa-l promovamhttp://forum.ceainyk.ro
Ranma-kun
hm.. am dat o privire peste acel forum, nu mi-am prea dat seama despre ce este vorba, ar fi frumos daca ai face o descriere mai ampla decat cele 2 randuri postate anterior :wink:
Sidonix
hm...fantezia pe forumul asta nu ma incita...e prea la indemana...fantezia europeana e atat de diferita fata de cea asiatica...viziuni diferite asupra lumii...ceea ce cunosc nu ma mai atrage...mi-e sete de ceva nou...out of my reach :roll:
Tenshi
Sid wrote:

QUOTE
ceea ce cunosc nu ma mai atrage...mi-e sete de ceva nou...out of my reach
...imi pare rau sa te dezamagesc... Nimic nu e nou sub soare... /hmm /smile
Sidonix
heh...tenshi u're so wrong...if u watch with the inner eye u'll see amazing things...things that will make u wonder why u couldn't see them before....eu nu am timp sa admir cite lucruri uimitoare se ascund pe cararile mele :roll:
Samidare
Mai eu sunt pe forumul ala si tin sa va spun ca e super misto. Sunt fel de fel de sectiuni. Nu vreti fantasy european, foarte bine, puneti un thread cu fantasy asiatic. Chiar ar prinde bine..;P /happy.gif
Demona
Yeah! Go Samidare go! wink.gif Mi-e ca iar se incepe cu batai shi replici acide care "fantasy" e mai bun. Oricum prin Romania nu sunt multzi care sa cunoasca prea bine nici un fel de fantasy. Nu zic ca eu shtiu, zic in general, pentru ca nah, e shi asta un subiect care mai trebuie shi studiat, nu numai citit... But whatever! :roll:
Samidare
Yeah! Go me!! Woot!! (does happy dance) /happy.gif
BlackHand
Nu pot sa cred ca nu sunt multi. Sunt chiar foarte multi (cel putin asa-mi place mie sa cred). Poate m-am uitat prea mult pe Wizards of the Coast, poate am citit prea multe chestii aiurea dar Fantasy-ul european (desi este FALS spus european, trebuie numit vestic pentru ca include si creatii Americane) este o lume mult mai bogata in elemente si detalii decat oricare chestie care mi-a fost dat sa vad. Dar e pe moarte. Tindem cu totii spre lumea estului. Noi suntem dovada.
just girl
la mine nu functionesthe nush ce are..of..dar cine imik explik..si mie ce e pe forum? smile.gif
Adela
nici la mne nu merge...o sa mai incerc...poate pana la urma...
Java-Leen
Nu mai functioneaza pt ca nu mai exista, zic eu...

Am facut ochii mari cand am vazut scris Fantasy Special... exista o comunitate fantasy formata in jurul unui forum numit astfel... (me a member, yeah biggrin.gif)

http://fantasy.invd.hostwdp.ro/forum/index.php

Nu e f aratos la prima vedere, dar are niste povesti si o comunitate remarcabila... Va recomand sa va uitati mai bine inainte de a trece mai departe.. pentru ca e imposibil sa iubesti genul fanasy si sa nu iti placa acolo wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.