Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: King of Fighters vs Street Fighter
Anime-Club Forum > Non-Anime > Games > Fighting Games
Immortality
Bun.Nu stiu daca a fost deschis subiectul asta,dar mi se pare interesant.

Amandoua au istorie veche.Serii intregi.Si de animatie.

Mie personal mi se pare KOF mai bun.Bate de departe la grafica SF.

Astept parerile voastre smile.gif
MuadDib
Daca chiar vrei sa vezi o confruntare intre aceste 2 serii atunci iti sugerez sa joci Capcom VS SNK atat 1 cat si 2
Ranma-kun
Mie personal mi-a cam placut streetfighter mai mult, nu de altceva dar stapanesc jucatorii mai bine, mi-ar place un joc de genul KOF vs Street Fighter, poate face cineva, dar numai ceva de gen mugen e posibil, asha ca tot nashpa iese :roll:
MuadDib
Cum am sups mai inainte este deja Aiciea este o poza din seria manga care sa facut dupa joc
Scorpio
Ranma....Capcom vs SNK e jocul care face ce zici tu.......eu unu nu l-am jucat..dar din poze e facut cat de cat acceptabil. Oricum eu votez pt KOF e mai complex.....este mai difersificat.....grad de rejucabilitate crescut.....scheme mai multe si superb realizate
Majin
inclin in favoarea lui scorp..mia ales cand e vb de tehinca...din poza de mai sus inteleg ca iori lupta cu kryo{ma refer la figurina}...pai ce tehnica are iori si ce tehnica are ryo?>??come one...daca as juca jocul asta,as alege tot pers din kof,pt ca au o tehnica mai buna..parerea mea..

ja!
Immortality
Deci s-a votat in favoarea KOF-ului.Bine asa baieti.Aveti gusturi bune.
SebyTheDragon
Kof....IO am jucat si SF ....si snk vs capcom ....insa sincer KOF e mai bun in cazul meu!! SF devine prea rapid...si cam ciudat facute unele personaje...
Immortality
Yo Seby!U're damn right!Some characters from SF SUCKS!
MuadDib
Multi spun ca SF este mai bun dar eu unu cred KOF este mai bun

Seria de comibook are 32 ce volume dar rau este ca sunt nu-mai in japanez.
Immortality
Seria de comicbooks?Cred ca mai misto sunt filmele anime.
Yoshi
Mie imi place mai mult SF decat KOF un motiv ar fi controlul , cum a spus Ranma-kun jucatorii se stapanesc mult mai bine decat la KOF, dureaza mai mult sa faci un charge la KOF decat la SF de exemplu la SF EX 3 poti sa legi 3 charge-uri intre ele foarte usor sa nu mai zicem de training area in care ai Charge gauge infinit si poti sa legi charge-uri normale intre ele si sa termini cu un charge suprem sau dual charge ..este foarte distractiv.

La capitolul charge KOF are charge-uri mai spectaculoase dar nici SF nu poti sa spui ca o duce rau la capitolul asta. Imi plac charge-urile care le pornesti si ai impresia ca nu se mai termina,spun ca sunteti multi care apreciaza acest lucru la un joc de figting .

Presupun ca ati Jucat KOF Maximum Impact mi-a placut ca in sfarsit a rezolvat problema cu controlul nu am ce spune merita 10

Dar pentru mine tot SF are un loc mai special

Apropo sa incercati un alt joc de figting Killer Instinct gold se numeste si il gasiti pe emulatoare de N64 este superb
Duncan
Interesanta analogie, desi un pic cam deplasata. Nu se poate judeca nimic dupa seriile vs. , pentru ca din cate stiu eu sunt facute pe CPS2, deci e meritul capcom-ului pentru gameplay. La fel as fi spus si despre neo geo daca ar fi atasat vreun joc vs la hardware-u lor.

Lasand restul la o parte , SF are meritul lui , si o istorie mult prea complexa ca sa poata fi comparata cu KOF-u. Dupa SF2-uri , a cam involuat cu seriile alpha , dar tind sa cred ca si-a revenit cu SF3 third strike. Word up pentru KOF-urile 2d. Maximum Impact e doar o transpunere dezamagitoare a unui deceiniu 2d fara cusur.

Yosi , apropo , seriile EX nu sunt facute de Capcom , implicit ar fi un pic neortodox sa ii lauzi gameplay-u smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.