Ohoooooooooo Max te-ai grabit sa fii tu primu care posteaza` damn`!
Cum a fost pentru mine?A fost okey,m-am simtit bine si am discutat despre toate,m-am distrat.Nu ma asteptam sa fim atat de multi,cunoasteam doar baietii din camine: Jubei,Max,WhitePoney...de rest pe Apok si pe Zama...din "facultul de cunostinta" la mine cam atat a ajuns la creier: modul in care ma introduceam eu: "Salut sunt Kim" si auzeam "hasjgfljhsuefjskfhsd" imi pare bine sau pur si simplu auzeam ".............." asa ca nu prea am reusit sa inteleg prea mult...din cauza asta habar n-am cine au fost restu... /hmm ...cred ca pot da vina pe muzica /

ca boxele erau aproape si nu mai auzeam prea bine...
Dupa cateva discutii cu Jubei,impartiri de pareri despre manga-ul adus din Bv,sfaturi in grup cu interese legate de anime,prioritati pentru download etc etc si cateva chestii si discutii personale a trecut si seara...astept cu nerabdare viitoarea intalnire ca sa pot bea si eu o bere cu baietii si fetele(sper ca nu voi ramane eu singura printre Clujence) pt ca de data asta m-am rezumat la Cola si iarasi Cola din cauza antibioticelor /cry ....
Sper sa ne revedem cu totii cat mai curand :wink: