Nu mi s-a parut nici un pic ca ar semana cu Kiddy Grade. Doar, poate din cauza desenului, dar asta e specific studioului. M-am uitat acum la realizatori si nu e nici unul din echipa de la Kiddy Grade. Sunt cativa care au lucrat pentru Full Metal Panic!
Nu e un anime extraordinar, adica nu va asteptati la cine stie ce idei, dar e placut de vazut, te destinde si lasa o impresie frumoasa. Si sfarsitul e bun, mai ales ca e neasteptat.
In rest, are mecha si, mai ales, are fete.

Joe e una dintre favoritele mele, una dintre cele mai cool fete anime, nu numai datorita infatisarii (e absolut superba, combinatia de par gri cu ochisorii rosii si prelungi), a imbracamintii deosebite si foarte sexy, ci si datorita vocii (imi place timbrul mai jos al vocii ei) si caracterului. Imi plac fetele puternice si exotice, in acelasi timp. Si Joe are anumite lucruri non-umane... care ii dau un farmec aparte.
Imi plac si celelalte, Meg e un prototip de fata americana reusit... Ami e cea mai mica si bineinteles ca e geniala.... iar Sei e fascinanta si erotica. Din nou cei de la Gonzo au reusit "costume" deosebite. Ma refeream acum la decolteul invers al lui Sei...
Buna coloana sonora realizata de Masara Nishida (melodiile Juu No Ashiato si Kanzai Bakusou Rengou au parfum de Ennio Morricone), dar mi-a placut si intro-ul... mai ales bataile de step!
E anuntat si un OAV... sa vedem daca-l mai fac.