Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Personaj preferat
Anime-Club Forum > Detaliat > Samurai Deeper Kyo
Pages: 1, 2, 3
Scorpio
Cel mai mult mi-a placut de Kyo, pt ca era rece tot timpul si stia exact ce vroia si nu-l prea interesa de soarta altora. Desi nu se vede pe fata, el are sentiment pt. Yuya. Se pare ca receala lui caracteristica este afectata de sederea prea lunga in corpul lui Kyoshiro, pt. ca el devine "slab" dupa cum spun Akira si Hotaro( fosti lui companioni) nemai fiind asa de necrutator cu dusmanii sai, mai ales daca acestia erau fosti prieteni.

Kyo este un personaj misterios si este culmea in personaj negatin in rolul unui personaj pozitiv.

Un alt personaj care mi-a placut foarte mult a fost Yukimura, dar de el o sa vorbim alta data biggrin.gif
NoOne
Nu putem vorbi de Kyo fara sa vorbim de Kyoshiro. Kyo shi Kyoshiro - doua personalitatzi in acelashi corp, doua personalitatzi intre care se da o lupta permanenta.

Daca ar fi sa aleg personajul preferat acesta ar fi evident tot Kyo. Shi mie imi place raceala sa fatza de ceilaltzi, detasharea fatza de orice sentimente, modalitatea sa de a rezolva situatziile limita. Partea frumoasa este insa alta: toate acestea sunt o masca; o masca sub care Kyo ishi ascunde multiplele sale calitatzi.

Intr-un fel Kyo porneshte ca personaj negativ in acest serial, dar fiecare actziune a sa [chiar daca asha cum a spus Scorpio este menita sa indeplineasca un singur tzel] descopera noi shi noi fatzete ale razboinicului neindurator.

Am atatea de spus despre Kyo incat nu shtiu cum sa incep... Incet-incet insa eu zic ca aici vom reushi sa-l conturam exact cum este. Vom discuta calitatzile shi defectele sale, relatzia sa cu Yuya, relatzia cu Yukimura dar in primul shi in primul rand relatzia sa cu Kyoshiro shi cu Sakuia.
SebyTheDragon
Mie imi place Kioshiro...cealalta parte a lui....Nus..e mai fermecator decat Kyo....si sa nu uitam ca e ceva mai bun decat el(asta daca se pune pe treaba)....Sfarsitul ala ma oftica de nu mai pot!!!E exact ca in Scryed!!!
Te lasa sa crezi ce vrei!!Desi e misto ideea, O URASC!!!!!!!!!
Scorpio
Seby exact asta e cireasa de pe tortul serie :arrow: sfarsitul. Eu cred ca era nasol sa se termine cu ceva fix, batut in cuie, dupa ce toata seria ai fost tinut intr-o mraja de mister. Si oricum nu prea se putea fix, pt. ca odata ce Kyo si-a recapatat corpul trebuia sa se bata cu Kyoshiro pana unul dintre ei castiga, lucru care ar fi fost imposibil, amandoi posedand aceleasi puteri.

NoOne Kyo shi Kyoshiro sunt una si aceeasi persoana teoretic, practic sunt opusele unui altuia si asta face deliciul. Nu sti chestia asta decat prin ultimele episoade.

Am promis ca vorbesc despre Yukimura. Hai s-o fac.

Ykimura seful casei Sanada, doreste ca sa conduca lumea, sau cel mult asta spune el. Un personaj foarte complex, cu actiuni si ganduri care te pot baga in ceata foarte usor.

Are o figura care sugereaza ca este un om fara griji, linistit, misterios si chiar cu idei ascunse(bine astea sunt calitatile pe care le descoperi cu timpul si le asociezi, ca la prima vedere zici ca-i beat tot timpul biggrin.gif , mai ales cand vezi modul in care bea el sake biggrin.gif )

Fata de Kyo el mai este si hazliu, mereu(cel putin la inceput) facand glume pe baza prietenilor sai Sasuke si Saiso

Daca mai stiti in ultimul episod Migera il intreba daca el este ca si Kyo. Intrebare care nu-si gaseste raspuns. Voi ce ziceti? Este sau nu este?
Eu zic ca este o mare probabilitate vazand cum zambeste el cand se lulpta cu Kyo

Imi pace mult faza aceea cand la turneu se imbraca in femeie biggrin.gif Daca nu stiam ca-i el chiar ziceam ca-i fata biggrin.gif , asa cum au facut Yuya si Benitora. Ce mi-au placut fetele pe care le-au facut cand le-a zis Kyo cine este fata biggrin.gif

Ce-mi mai place la el este ca stie sa joace tetru si inca bine. Cand se duce la clanul Mibu sa le ceara ajutor pt. a-l ajuta in a face din clanul Sanad o putere militara si cand il arunca pe Saiso de pe podul ala si cunoscandu-i intentiile si stiind ca el este foarte serios in aceata privinta chiar am crezut ca a trecut de cealalta parte. Dar el avea alte planuri.

Pe mine ma cam doara mana fratilor de la cat am scris asa ca va las pe voi sa mai completati.
SebyTheDragon
Hmmm..desi ..o fi kyo si kyoshiro aceeasi persoana..insa seria ne face sa ii luam ca 2 persoane diferite...
Din pacate nu-mi aduc aminte actiune chiaar foarte bine(adica toate detaliile)...Ce vroiam sa zic este ca imi place de kyoshiro in primul rand pt ca este mai puternic ca Kyo...
Kyo deabia in serie isi mai mareste skilull...
Kyoshiro era de la inceput superior acestuia...si era si normal...din el a iesit kyo...
De unde diferenta in iscusinta....hmmm..io as zice asa ...kyo prin definitie este cel care crede ca stie tot...desi e foarte sigur pe el...faptul ca ataca cu atata furie...nu e neaparat un atu..
kyoshiro...pe de alta parte...incearca sa evite lupta...dar ...s-a dat de naiba cine la facut sa scoata sabia!!! laugh.gif

Hai ca am mai batut cambi destul...
Kataracta
Seby, Kyoshiro era mai puternic decat Kyo doar pentru ca acesta din urma nu se trezise complet. Nu avea acces la toate puterile sale. Si pe langa asta nu era in corpul lui. De ce crezi ca tipii rai voiau corpul lui Kyo. Pentru ca avea par lung? Nu. Pentru ca si corpul avea putere si capacitatea de a gazdui o putere superioara. E adevarat e puternic si Kyoshiro dar nu poti sa faci o afirmatie de genul asta cum ca este mai puternic. Nu ai fapte concrete. Aduti aminte ca la inceputul seriei cand se bate cu el nu poate sa il invinga spiritul lui Kyo ajungand in Kyoshiro.
Cat despre atitudinile fiecaruia este si normal sa fie asa.

Kyo a fost scos din Kyoshiro doar ca sa se duca batalile acestuia. Are tot ce il facea pe Kyoshiro ucigas.

Si oricum daca ii dadeai catva timp lui Kyo ajungea si asta mai pasnic.

Daca ar fi sa zici ca ca la urma a castigat Kyo atunci adu-ti aminte ca era mult mai calm cel care a ramas in secventa finala in care se vede cu Yuya.

E foarte greu sa zici cine e mai bun dintre ei
NoOne
smile.gif Eu taaaare cred ca se va vorbi mul despre Kyo shi Kyoshiro. Poate ar merita sa fie deschis un subiect nou unde sa discutam despre ei acolo shi aici sa descriem personajele preferate in general. Seria este alcatuita in asha fel incat nu potzi sa indrageshti un singur personaj. Multiplele schimbari de situatzie shi numeroasele dezvaluiri shi nuantzari te pot face ushor sa treci dintr-o extrema in alta: sa adori la nebunie un personaj ca 2 episoade mai tarziu sa-tzi dai seama ca mashtile au cazut shi the good guy a devenit the bad guy.

Eu am sa continui cu Kyo. In postul de fatza voi incerca o portretizare a sa.

Fizic
Nici nu mai shtiu cum a fost creat acel corp - corpul in care a fost pusa partea violenta a personalitatzii lui Mibu Kyoshiro. Cert este ca acel corp este de departe cel mai impunator din toate cate apar in serie. Cu greu potzi uita combinatzia aceea de fortza ce o degaja orice detaliu: parul lung roshu, vocea, ranjetul si ochii - in special ochii. Un demon. Un demon in adevaratul sens al cuvantului.

Prima oara apare din ceatza cu sabia de samurai purtata pe un umar, cu parul umflat de vant, cu un ranjet de placere pe buze. Armura ce o poarta pe el este construita in asha fel incat itzi da impresia ca el umbla gol shi ca de fapt intreg corpul ii este acoperit de sange [ma rog, asta mi s-a parut mie prima oara cand l-am vazut]. Aparitzia sa pe campul bataliei de la Sekigahara este urmata de aparitzia lui Kyoshiro. Automat, vrei - nu vrei, faci comparatzia intre cei doi. Nici nu poate fi vorba care dintre cele doua personaje este the good guy shi care the bad guy.

Dar sa nu ma indepartez de trasaturile fizice. Ar mai fi oare ceva de spus? Acel corp ravnit de EL sta doar la baza tuturor actziunilor din serie nu este adus in prim plan. Daca stau bine shi ma gandesc corpul lui Kyo apare in primul episod shi in episoadele din final. In rest corpul este "inchis" intr-un cub de gheatza. Din acest motiv, zic eu, nu are nici un sens sa te intrebi daca omul cu cicatrice pe care il cauta Yuya este Kyo.

Nu mai shtiu, mai amintitzi-mi voi detaliile fizice pentru ca eu tind sa sar la a discuta cealalta latura - psihica, sau cum s-o fi zicand. :roll:
Kataracta
Daca tin eu bine minte omul cu cicatrice pe care il cuta Yuya este chiar Kyoshiro inainte ca acesta sa se imparta in doua. Imi place la nebunie conflictul care il da acest lucru si anume pe cine ar trebui sa se razbune Yuya; pe Kyoshiro care, desi este partea buna nu poate sa nu fie responsabil pentru actiunile sale, sau Kyo care reprezita tot ce il facea pe fostul Kyoshiro un ucigas.
NoOne
Shtiu ca asta ar trebui trecut la "Interpretari ale actziunii" shi nu aici dar nu ma pot abtzine sa nu zic shi eu ceva.

Parerea mea e ca problema se pune altfel. Yuya cauta intr-adevar o persoana cu o cicatrice pe spate. Corpul lui Kyoshiro are acea cicatrice. Eu zic asha. Kyoshiro i-a omorat fratele. Yuya vrea sa-l razbune. Dar are oare dreptul sa pedepseasca alta persoana? Adica: actualul Kyoshiro nu este cel care i-a ucis fratele, iar corpul lui Kyo nu are nici o cicatrice. Pe cine ar trebui sa condamne ea? Fostul Kyoshiro nu mai exista. Exista "bunul" Kyoshiro shi "raul" Kyo.

Va datzi seama ca eu care am vazut seria m-am pierdut in explicatziile astea... shi nu mai shtiu ce sa cred. Ma intreb ce pricepetzi voi din posturile de aici. :roll:
Scorpio
Yuya n-o sa pedepseaca pe nimeni, pt. ca

1. a patit ce a patit si sakuya adica s-a indragostit de amandoi
2. daca voi mai tineti minte si fratele ei era un asasin a clanului Mibu si Kyoshiro incerca sa-i elimine pe astia.

NoOne n-are sens sa ne legam de fizicul unui personaj sau sa discutam prea mult, dar daca tot ai chef de vorbit despre fizic hai sa vorbim despre Yukimura. Drept sa spun el in serie este preferatul meu. Kyo e super inaite de serie, in serie se inmoaie.

Eu sunt de parere ca seria trebuia facuta inainte de seria asta(daca intelegeti ce vreau sa spun).

Oricum NoOne nu ti-am auzit parerea despre Yukimura
NoOne
smile.gif Ouchei, o sa sar nitzel la Yukimura... dar nu va ingrijoratzi, o sa revin cat de curand la Onime-no Kyo.

Yukimura, unul din conducatorii clanului Sanada, reprezinta unul din cele mai fascinante personaje ale seriei. Misterul sau este poate mai putzin accentuat decat cel al lui Kyo dar nu cred ca asta ar fi ceva greshit. La Kyo imi place distantzarea sa fatza de tot ce-l inconjoara, duritatea shi puterea. Yukimura este cumva opusul lui Kyo. Mereu surazator, mereu amabil, extrem de glumetz (poate shi datorita sake-ului wink.gif - just kiddin').

Aproape feminin in infatzishare n-ai zice ca aceeashi fortza shi duritate se regasesc shi in interiorul sau. Ca tot vorbeam de feminitatea sa - tre' sa recunosc ca arata superb imbracat in domnishoara. He! He! Arata al naibii de bine - shi ca fata shi ca baiat. wink.gif Nici acum nu am reushit sa-i uit rasul - apropo, shtiatzi ca o fata a fost vocea lui Yukimura? :roll:

E greu sa crezi ca indaratul unei astfel de infatzishari se ascunde un adevarat samurai. Yukimura gandeshte, actzioneaza shi se comporta ca un samurai. Pe toata durata seriei singura sa dorintza este sa incrucisheze sabia cu Kyo - tentatzia de a vedea cine este cel mai tare fiind mare. In una din cele doua confruntari directe ale celor doi Yuya spune ceva de genul: "Doamne, ashtia doi zambesc? Se bat pe viatza shi pe moarte shi lor le place? Adevaratzi demoni!" Shi cam acesta este adevarul: Yukimura shi Kyo lupta de fiecare data cu zambetul pe buze. Potzi vedea placerea care ii incearca la fiecare lovitura de sabie.

Poate Kyo este cel mai puternic, poate Yukimura - n-o sa shtim niciodata. wink.gif Cert e ca Yukimura este mult mai puternic decat pare shi shtie mult mai multe decat lasa impresia. Intr-un fel Kyo este o papusha in mainile lui Yukimura. Se lasa manuit pentru ca nu are alta optziune. Tot timpul Yukimura este cu un pas in fatza lui Kyo. La Sekigahara, in momentul trezirii lui Kyo in corpul lui Kyoshiro, la concursul de lupta, in questul de cautare al corpului, in relatzia cu clanul Mibu.

Ar fi multe de povestit despre Yukimura. Relatzia sa cu cei doi vasali. Credintza fatza de Sakuia. Dorintza sa de a cuceri lumea. Tradarea prietenilor. Toate acestea... intr-un to be continued. wink.gif
Sidonix
:shock: :shock: Madre de Dios.. No1..si tu Scorpioane fratilor ..scrieti si voi mai putin si mai des..I'm dizzy reading all this stuff....
Scorpio
Se putea, se putea....sa nu-ti bagi tu coada putin biggrin.gif . Nu puteai tu sa faci un post klumea biggrin.gif Nu te simteai bine daca nu faceai un misto biggrin.gif .

Hai ma zi si tu ceva ca doar ai vazut si tu SDK
Sidonix
Mda ceva scurt...povestea te doare capu,personajele gindite diabolic..insa mai trebuia ....sfirsitul...e nevoie de al doilea sfirsit...
NoOne
laugh.gif Scurt zici? Pai eu cand ma apuc sa scriu despre SDK ma cam ia valul. Crede-ma ca habar n-am cum sunt asha de mari post-urile mele shi ale lui Scorpio. Doar noi scriem asha de putziiiiiiiiiiiiin, right Onime-no Scorpio?

Hi! Hi! Poate Sidonix n-a auzit inca "the voice of the wind". :oops:

P.S. Daca nici asta nu e scurt... apai nu-s eu NoOne. Avetzi noroc ca tre' sa fug... am o licentza de dat. Dupa aia.... Sidonix, nici calmantele nu te mai ajuta la durerea de cap tongue.gif data de lungimea post-urilor.
Scorpio
Ma postarile noastre sunt maricele, dar nu se compara cu cele ale lui Sidonix de la K.O.R. asa ca......... biggrin.gif Oricum sper sa revi curand ca a murit topicul asta. Mai da si tu subiect de discutie
sdanime2002
Hmm tough one ...

cred ca amandoua caracterele ... de fapt nici nu sunt foarte diferite. Singura diferenta e de fapt look-ul si modul de exprimare.
Asemanari :
Le place sa lupte
Au o motivatie bine definita
Iubesc (Kyo pe Yuya si Yukimura pe toti cei din Sanaka Clan)
Buni tacticieni

Oricum cel mai mult la nivel visual mi-a placut Kyo in corpul lui, mai ales in scenele din urma cu 4 ani de pe campul de lupta
Scorpio
Ce-i drept Kyo in corpul lui e cel mai marfa, dar mie imi place la maxim fata tui Yukimura. E super comica. Zici ca doarme pe el sau e beat. ASta imi place la Yukimura. Exterior, fata, nu exprima interiorul sau, nu mereu.
NoOne
Cat de complexe sunt personajele principale in SDK?
Kyo? Cam cat de tare itzi invarte Kyo neuronii? Oare daca nu ar fi fost jocurile de schimbare a personalitatzii shi acel final really twisted... cam cat de complex ar fi putut fi socotit? Eu consider ca este alcatuit pe un schelet extrem de simplu: the true warrior.

Principii simple:
"Fii cel mai bun"
"Ucide sau vei fi ucis"
"Nu te increde in nimeni altcineva decat propria persoana"
"Fiecare ezitare poate insemna moartea"

Shi totushi in spatele unui criminal, pentru ca sub aceasta lumina este prezentat Kyo, se afla un caracter uman. Defecte - are. Calitatzi - nu vrea el sa le arate in mod gratuit. [I wonder why. Modestie poate?] Imi aduc aminte cum ishi numeshte el companionii: servitori. Shi totushi de fiecare data sare in ajutorul lor. De fiecare data il preocupa soarta fiecaruia dintre ei. Shi culmea, care credetzi ca este explicatzia care o da chiar el? "Stapanii sunt singurii care au dreptul de a lua viatza servitorilor." Ma face sa zambesc replica sa.

Latura sentimentala - incearca atat de mult sa shi-o suprime. De ce oare? Poate pentru ca un razboinic nu are dreptul de a iubi? Oare singura lui placere este lupta? Parca seamana cu un cavaler Jedi. Sau poate pentru ca iubirea este o slabiciune? O slabiciune. Shi un razboinic slab este un razboinic mort. Inca nu shtiu care din cele doua ar putea fi. Cert este ca pana la final in ochii aceia de demon va aparea acea licarire. [Sper ca intzelegetzi la ce ma refer.]
Imi aduc aminte o scena petrecuta spre sfarshitul seriei. Yuya shi Kyo stau pe un pridvor, unul langa celalalt. Deasupra lor cerul instelat, in jurul lor acea "unconfortable silence" ce se lasa uneori intre doi indragostitzi. Yuya se apleaca lent spre Kyo incercand sa-l sarute. Un flash rapid. O sabie scoasa. Shi vorbele lui Kyo: "Nu mai fa chestii de-astea. Puteai sa mori." Scena respectiva eu o cataloghez drept scena de dragoste. Shi totushi, este oare? De ce ar trebui neaparat ca el shi ea sa fie in limba unul dupa celalalt? Acum mi-a trecut prin minte o idee. Kyo o iubeshte pe Yuya, no doubt about it, shi tocmai din aceasta cauza o tzine la distantza de el. Poate aceasta este modalitatea prin care el incearca sa o protejeze pe ea. O protejeaza de el insushi.

*va continua*
Scorpio
Da NoOne.......interesante cuvinte.

Eu sunt de parere ca faza cu dragostea ca o slabiciune este cea mai probabila. Daca mai ti minte toti fosti dusmani si companioni ii spun ca s-a schimbat, ca de ce o apara pe Yuya, ca din cauza ei el a devenit slab.

Scena cu cei doi...poate fi interpretat si in acel mod, eu unul nu-i mai gasesc un subinteles. Oricum e copiata din Samurai X OAV-urile. Exact la fel se intampla cand Tomoe(fata) se apropie de Kenshin, care doarme in aceeasi pozitie ca Kyo si simtimd-o da s-o taie, crezand ca este atacat.

Dar eu unul nu cred ca Kyo e cel mai complex. Raman la parerea ca Yukimura e cel mai comlex personaj. De le ce ai de zis? Ca eu am zis destule.
NoOne
Yukimura?

Nu mi se pare complex. Doar pentru ca la finalul seriei joaca teatru... shi Doamne!... joaca asha de bine incat l-am urat... Hmmmm... Sa vedem.

In ce consta fortza sa? Vine dinauntrul sau? Vine dinspre Saizo sau Sasuke? Vine din partea unei fete? A unei idei pentru care lupta? Yukimura afirma ca vrea "sa cucereasca lumea" - as simple as that. Sa il credem? Adevarul e ca se lupta de doua ori cu propriul frate. [dar nu ma voi lega de acest lucru din doua motive: 1) nu este relevant; 2) nu mai retzin bine minte scenele]

Eu l-ash caracteriza drept un razboinic credincios. Pana la un punct pare imaginea in oglinda a lui Kyo. Shi el are legaturi cu Sakuya-Sama. Shi el adora sa se lupte. Shi el il culege pe Sasuke... asha cum Kyo i-a cules pe protejatzii sai. Singura diferentza evidenta este la nivel vizual. Corpul lui Kyo - the real one - itzi inspira fortza, putere fizica - pe cand corpul lui Yukimura... cum sa zic? ... e prea feminin. Shi cu toate acestea... imi aduc aminte de o faza:
"Kyo shi Yukimura in spatele unui han. Kyo incearca sa traga sabia din teaca shi Yukimura - cu un singur deget - il fortzeaza ca vare sabia in teaca, impingand teaca peste lama." [E ciudat ce nasol poate suna descrierea unei secventze de 3 secunde de film in cuvinte. Imi cer scuze pentru cei ce n-au vazut seria - evident nu au priceput nimic din cuvintele mele]

Intre Yukimura shi Kyo este o relatzie deosebita. Amandoi fiind samurai, Yukimura il intzelege pe Kyo. Ii intzelege gesturile, reactziile, cuvintele. Poate din aceasta cauza shtie cum poate sa-l manuiasca.

Ar fi fost ciudat ca tocmai Yukimura sa nu se aleaga cu o Muramasa la sfarshit, right? O merita cu prisosintza. smile.gif
yuki
Ma bucur ca diia a deviat si catre Sanada Yukimura, deoarece este personajul meu preferat. Si asta precis din cauza faptului ca vocea lui e Ogata Megumi. Cum la inceput am vazut episoadele mai pe bucatele si intr-un interval de timp mai lung , mi-a luat ceva timp sa ma lamuresc daca Yukimura e un personaj feminin sau masculin, mai ales ca s-a si deghizat ! La sfarsitul seriei mi-a placut mult. Eram sigura ca nu poate fi bad guy, dar nu-mi dadeam seama care-i scopul sau.
Imi plac Kyo si Kyoshiro. La kyo imi place faza cu sabia si kimono-ul negru .
Pe mine ma incanta si faptul ca unele personaje au fost reale , printre care si Yukimura. In general imi plac anime-le cu astfel de personaje , dar care au in centru un personaj fictiv . La fel e si in Rurouni Kenshin.
Chris
Personajul care-mi pace mie e Benitora.

Iar ca Ken-you imi place White Crow. Daca are cineva o poza cu el, sa mi-o dea si mie(sau poza pe net daca stie unde e).
Diana
In sfarsit am vazut shi eu SDK-ul. Apoi am citit ce s-a postat pe aici. I'm dizzy too Sidonix biggrin.gif. Mai sus cu 2 posturi a venit vorba despre asemanarile dintre SDK si Samurai X OVA-ul. Mi-a sarit in ochi de la primul episod vazut, in opening, imaginea lui Kyoshiro inainte de a renunta la Kyo. E identic cu Kenshin, numai ca e brunet si fara cicatrice. In putinele momente cand il arata cum lupta, este inconjurat de aceeasi atmosfera ca si Kenshin. Mi se pare ca Kyoshiro initial este inspirat din Himura Batousai.
Acum sa revin la personajul favorit. E cam ciudat, dar mie mi-a placut ideea de Kyohiro ala original. Desi este acum impartit in 2 persoane, astea sunt identice, singura diferenta intre ele este modul in care au descis sa traiasca: unul ca samurai, celalalt ca vanzator de leacuri. Fiecare arata o alta fata a personalitatii initiale. Asta nu inseamna ca Kyo nu are slabiciuni, sau Kyoshiro este slab. Daca este sa aleg totusi..aleg pe Kyo ala cu slabiciuni. Din nefericire Yuya mi-a luat-o inainte si trebuie sa ma resemnez...cu greu chiar, as putea zice biggrin.gif
Scorpio
Diana...cred ca daca e..numai pe Yukimura il mai poti alege..dar parca si ala avea o fata smile.gif ......ca Migeira e cu Okuni , Benitora cu Makiro...iar la Sasuke si Saizo nu cred ca te bagi smile.gif

Mie unu mi-a placut mai mult Kyo fara slabiciuni...este luptatorul perfect
Chris
Ca tot veni vorba de asemanari, eu am gasit una foarte mare, si ca(virgula tongue.gif ) caracter, si ca aspect, intre Kyo si Sol BadGuy din GGX.
Scorpio
Eu n-o vad. In afara costumului alte asemanari nu prea sunt.....de caracter poate..pe a lui Sol nu-l stiu, si joc cu el :? biggrin.gif , daca nu mi-a iesit la quiz biggrin.gif
Diana
Scorpio...m-am resemnat, nu o sa ma uit dupa un baiat care arata ca o fata si se mai si comporta ca una de multe ori tongue.gif Mai caut in alte animeuri.
Dar acum la capitolul fete care ti se pare mai interesanta? Eu tin cu Okuni. Sakuya e prea ciudata, iar Yuya are o personalitate cam neinteresanta.
NoOne
Iote ca s-a ajuns in cele din urma la feeeeeeteee. smile.gif He! He!
Yuya - intr-adevar Diana, mult prea neinteresanta. Ma mir ca este personaj principal. Ash fi preferat sa fie mai secretoasa sau mai complexa din orice punct de vedere. Nu are nici un turning point. Nu se razgandeshte cu nimic. Singura ei problema este razbunarea fratelui. Ah, shi era sa uit: nu prea shtie care este relatzia ei cu Kyo-Kyoshiro. Pe cine iubeshte? Pe cine urashte? Pe cine il crede? Pe cine il ajuta?

Okuni - este construita bine ca personaj. Aduce elemente neprevazute. Este un "rau necesar" ca sa zic asha. Shi in plus imi place atitudinea ei fatza de Kyo-Kyoshiro: "Vroiam sa te fac sa ma iubeshti. Dar n-am reushit. Asha ca am incercat sa te fac sa ma urashti. Sa ma urashti. Sa te gandeshti numai la mine." [interesanta idee, nu?] Pacat ca nu se incadreaza in normele standard de frumusetze ale "fetelor din anime-uri". Nu este neaparat frumoasa dar atrage prin caracter - zic eu.

Sakuya - bruneta, frumoasa, misterioasa. Pai ce naiba sa mai ceri de la o fata? smile.gif Purrrrrrrrrrrfect! [cum ar zice cineva]

Dar nu atzi zis nimic de Mahiro. tongue.gif Fata cu parul violet. Fata cu un paianjen tatuat pe s?n. wink.gif Este un fel de mirrored image a Sakuya-ei. Pe cata delicatetze emana Sakuya pe atat fortza shi putere emana Mahiro. How can you not love a girl that holds a sword beside a man? How can you not love a girl that fights a man? Ce mai? Shtie sa se lupte. shtie sa supravietzuiasca inntr-o lume a barbatzilor. Shi pe deasupra nici macar nu da dovada de sentimente de iubire. smile.gif Oare ce-oi fi vrut sa zic? tongue.gif
Diana
Sakuya = mamaliga, chiar mai mamaliga ca Yuya (si e greu de crezut ca se poate asa ceva). Arata superrrrrrrrr, dar in rest nu se stie mare lucru desprea ea...este trecutul si atat.

Mahiro, uitasem de ea. Super fata. Nu ea ramane cu Benitora la final? Incapatanata si stie ce vrea. Un caracter memorabil. Benitora a facut un schimb excelent cand a renuntat la Yuya (nu-mi place fata asta foarte mult biggrin.gif). Mahiro iubeste NoOne, nu e chiar rece (sper sincer ca nu incurc eu personajul, ca mi s-a mai intamplat :oops:).
Scorpio
profu.....dadu domnul sa ma idai si tu pe aici? Ce-ai facut pana acuma? Ai corectat lucrari si teze la tot orasu? biggrin.gif wink.gif

S-o luam sistematic:

Yuya :arrow: Fizic....he..he... :twisted: hai ca fizic n uaveti ce sa-i spuneti are niste.....ochi biggrin.gif ......si o privire... biggrin.gif . Ce-a mai dura faza e cand Kyoshiro ii spune primului Kenyo : :Those bubs are mine" biggrin.gif biggrin.gif Am ras de nu s-a putut. Caracter.....nu cred ca as spune ca este nehotarata ci mai mult rusinoasa sau ii este frica de consecinte. Ea cam stie pe cine iubeste..dar ii este rusine/frica ca recunoasca.

Sakuya :arrow: De acord cu Diana, mai putin la partea ca-i frumoasa...eu nu sunt de aceeasi parere.

Okuni :arrow: Da....un caracter bine intocmit...icepusem la un monentdat sa ma intreb in cate factiuni mai este membru smile.gif Ca a fost in toate care erau rele. Fizic......NoOne de ce spui ca nu este frumoasa....mie mi-a placut...decolteul ala mergea perfect cu caracterul ei.....eu unul o consider mai frumoasa decat Sakuya

Mahiro :arrow: Da.....corect...e buna...din toate punctele de vedere....tatuajul ala e tare sexy din cauza amplasarii lui....Diana nu ai confundata ea ramane cu Benitora.

Dar vad ca nimeni nu se arunca la prezentele feminine negative. Cum ar fii :

Shatora :arrow: Caracter.....cam merge pe o singura linie si aia trasa la infinit. Fizic.....cam slabanoaga, dar are un chip frumusel( e inspirat dupa Charlote din Samurai Shodown)

Cele doua asistente(nuami stiu nume) biggrin.gif biggrin.gif Hello.....Nurse!!!! biggrin.gif biggrin.gif La cum aratau nici nu le mai trebuia caracter biggrin.gif

De Antera si Santera nu cred ca vrea careva sa vorbeasca :twisted:

cam asta cu fetele.....eu zic facem o discutie..separat pe alt topic...despre fazele haioase
Diana
Scorpio..celelalte prezente feminine nu m-au interesat ... tu ai fost ceva mai sensibil ca mine la faptul ca arata bine sau nu. Pe mine m-au lasat rece biggrin.gif.
Eu am zis ca Okuni este preferata mea dar n-am zis de ce. In primul si in primul rand mi-a atras atentia decolteul si kimonoul super sexy. Sa nu uit parul lung si negru, si felul in care se misca ... ai zice ca e o gheisa. Apoi cand a omorat atat de usor un personaj care parea destul de puternic la un moment dat in serie mi-am zis..opa interesanta, hai ca-mi place. Si mi-a tot placut pana la sfarsitul seriei. Cum a zis si NoOne, cand ii zice lui Kyo ca vrea de la el pasiune obsedanta indiferent daca e din dragoste sau din ura a fost impresionant. She's a dark lady, dar una indragostita.
Yuya ...Scorpio nimeni n-a zis ca este nehotarata. Este foarte hotarata, stie ce vrea si incearca sa obtina. Nu orice fata cu skiluri asa neinsemnate ca ale ei putea fi bountyhunter. Dar este simplista. Este personajul feminin principal si nu atrage atentia cu nimic. Uneori ma gandesc ca ori cu ea ori fara ea actiunea putea decurge cam la fel fara prea mari schimbari. Nici ideea cu razbunarea fratelui nu esre chiar asa de importanta dupa ce il intalneste pe Kyo. Doar foloseste asta ca pretext sa fie cat mai aproape de el. Ce nu face dragostea dintr-o fata. Renunta extrem de usor la razbunare de fapt nu stie cum sa renunte mai repede si in acelasi timp sa nu trebuiasca sa-l atace pe Kyo.
Scorpio
Diana...asat e...eu sunt baiat...tu esti fata....daca iti atagea atentia aceste detaliu mai mult...ma batea gandul de-un yuri :twisted: ...desi daca ma uit la presizarea facuta la Okuni.....
QUOTE
. In primul si in primul rand mi-a atras atentia decolteul si kimonoul super sexy
poate totusi reusesc sa scot ceva :twisted:
Diana
Scorpio, mai ai de invatat. Mai mult se uita fetele dupa fete decat baietii. Stii tu...competitia biggrin.gif Acum...vrei sa spui ca am exagerat cu ceva si nu-i asa cum am zis eu?
NoOne
Se incinge discutzia cand e vorba de fete sau mi se pare mie? tongue.gif Eu inca imi tzin parerea: Mahiro e cea mai sexy dintre toate urmata indeaproape de Sakuya [pentru delicatetze].

Yuya nu intra se pare in nici o categorie de frumusetze [except her boobs - care mi se pare mie sau sunt prea "la vedere" [NoOne trece din cauza asta un minus la Yuya]]

Okuni este o combinatzie reushita de putere, mister, inteligentza, manipulare shi oare cate alte? Din acest melanj insa [dupa cum ziceam] lipseshte frumusetzea: NoOne's standards biggrin.gif

Cat despre "Hellllllllooooo nurse!" se poarta ca doua pushtoaice razgaiate. tongue.gif Nu zic ca nu arata bine. Ci ca sunt personaje secundare. Prea secundare.

Din tabara railor nu cred ca exista ceva ce ar putea capta ochii unui baiat. Shatora este mult prea masculina iar copilashul ala cu aripi de fluture... I rest my case. smile.gif
Sidonix
Mie prostituata mi s-a parut focoasa si la propriu si la figurat....ar mai fi ceva spirit luptator incitant si la tipa ailalta cu sabia....nu mai retin numele.mereu bosumflata. laugh.gif..oare de ce....asta e intrebarea biggrin.gif ....probabil era in perioade de alea delicate :twisted: ..cine stie ....eu nu mi-am dat seama...
Scorpio
Sid.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif ai incurcat seriile prietene. Ala e X:1999 biggrin.gif Tu vorbesti de Karen si Arashi, dar aici e vorba de Yuya, Okuni si celelalte fete din Samurai Deeper Kyo.....asat e....se intampla si al case mai mari

NoOne...cum tata
QUOTE
Din tabara railor nu cred ca exista ceva ce ar putea capta ochii unui baiat


Pai asistentele alea....la cum aratau...ridicau..."spiritul de luptator" :twisted: wink.gif oricarui baiat. In rest sunt de acord ca Okuni este cea mai complexa, dar nu-s de acord cu afirmatia despre Yuya....daca se vad..care-i problema....cu atat mai bine biggrin.gif

Diana...stiu....stiu...dar vroiam sa vad ce reaztie ai...poate scoteam ceva mai mult :twisted: biggrin.gif
Sidonix
mah nu e asa.....aveam dechise ambele topice si am apasat aiurea cred biggrin.gif .....muta-l........
Scorpio
Sid..ma gandeam eu...postul nu-l mai mut ca ar trebui sa tai si postul meu...asa ca-l las aici...daca vrei da-i un edit si mai fa-l odata la X si pe urma sterge-l de aici
Diana
Scorpio...reactia mea este in functie de ce vreau eu sa scot de la tine :twisted: Totusi eu nu tin la bancuri ca tine, asa ca m-am abtinut...cu greu biggrin.gif.
NoOne... mie chiar imi place Okuni...misterul este unul din standardele mele de frumusete. Iar la modul in care era imbracata..sa nu zic cam dezbracata nu puteai sa o ratezi wink.gif
Anonymous
smile.gif Cand oi ajunge eu sa dau o nota mai mare unei tipe goale decat uneia imbracate o sa se crape Pamantul shi se va revarsa Potopul shi Cerurile se vor prabushi peste noi.

De unde ideea asta lume? O tipa goala NU ESTE mai senzuala decat una imbracata. But then again e parere proprie.

Eu zic sa ne mutam din zona "hot chicks" la zona "bad guys". Whaddaya say? wink.gif
Diana
Ups NoOne ...Okuni nu e goala :oops:. daca ar fi fost asa m-as fi plictisit rapid.
Buna idee "bad guys:... la capitolul guys ma pricep binisor...good or bad. Deci sa incepem (eu nu le tin minte numele, dar fac la fiecare descrieri...sper sa intelegeti la cine ma refer):
primul nominalizat: Akira simpaticut foc, avea o voce interesanta si o atitudine si mai interesanta. Nu era chiar rau... Gheata este unul din elementele mele preferate la jocuri...si asa a ajuns Akira my favourite bad guy.
urmatorul: tipul care l-a omorat pe creatorul sabiilor...La asta chiar am uitat si numele ... se vede ca n-am memorie buna. Pls help me ..cineva cu mai multa tinere de minte :roll:
Scorpio
Guestul sa inteleg ca era No1. Pai da frate..dar cine a zis contrarul?

Diana...si ma rog ce-ai scos de la mine? biggrin.gif Si cu madica la bancuri nu tii? Pai la cat radeai la mine....am crezut ca mai ai oleaca si lesinai biggrin.gif Si apropo nu te mai abtine...ca faci rau la sanatate si metabolism biggrin.gif biggrin.gif
NoOne
Akira. Foarte buna alegere. Shi mie imi place gagiul la nebunie. Parca n-ar avea nici o "durere". E un fel de "king of the world". Felul in care se comporta e demn de admirat. Un soi de copilash, unul extrem de dragutz [cel putzin la o prima impresie]... pana scoate sabia shi se apuca sa-i cafteasca pe totzi.

Iar gheatza e un element perfect pentru copchilul ala. El e la propriu an "ice-man" smile.gif

Shi mai este unul cu un tatuaj pe fatza. "GOD". Imi place ideea.

How 'bout HIM?
Diana
Cel cu tatuajul nu este cumva brunet cu parul putin cam lung biggrin.gif? Mi-a atras si mie atentia...dar parca este prea secundar..nu iti dai seama de parea multe despre el...desi corpul ala al lui este interesant ...nu sangereaza deloc. Si asta tip rece biggrin.gif
HIM? Mult zgomot pt nimic cred ca se potriveste bine drept caracterizare. Primull lui corp (cel neterminat) nu mi-a placut. Al doilea corp era de imprumut si nu se pune. De fapt nu mai era Oda Nobunaga ...era un demon care voia inmultirea speciei lui. Neinteresant.
Scorpio
Voi vorbiti de Shintara...asa il cheama. Da...dark guy :twisted: ...nice guy :twisted: . Dar e secundarul secundarilor...apare tar e rar si are o prstanta tare mica......dar imi place..are un are de Marylin Manson :twisted:

HIM? Da...sunt de aceeasi parere cu Diana....cam prea tars de par....mai ales cand devine mare cat Turnul Efel si cu 2 tipe pe umar...si alea din lemn ca el. biggrin.gif
Anonymous
buuun....am apucat sa vad 18 eps din sdk, deci ma consider in masura de o parere..
in primul rand, imi place la capitolul fete spider-girl:P(SI MIE)...apai..Sanzo ma distreaza intr-un hal..pacat ce nu e nush ce de personaj principal(faza cu "acum esti sotia mea?-Daca asa zici tu, da"-aprozimativ- imi place ca idee a spiritului de vasal, dar e si comica a draq)
bad dudes: Akira rulez, tipul ala musculos, cu inelele de pe mana e interesant, reuseste sa-i faca mai mult damage lui Kyo decat HIM(pacat ca e asa de loial fata de tipa aia mica si naspa)
Diana
Cine-i Guestul? Sa stiu cu cine conversez biggrin.gif
Scorpio
Ma eu parcaoprisem posibiliattea Guest-ilor de a posta. Ce naiba? MA rog..o activez acuma..asa ca orici e..trebuie sa se inregistreze
e-Z
well..se pare ca nu ai prea reusit sa stopezi guest phenomena..Eu am fost Guestul , desi tin minte ca m-am logat..
oricum, still watching SDK, inca nu am parerile finale..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.