Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Guilty Gear XX - turneu
Anime-Club Forum > Non-Anime > Games > Fighting Games
Scorpio
Dat fiind ca saptamana asta ajung si eu in bucuresti si ma stabilesc in camin....si stiu ca suntem cativa care stiu sa joace GGXX....vin cu propunerea unui mic turneu...sa vedem si noi care ce si cum.. Eu zic sa il facem exact in forumula de turneu....pe grupe....etc.Eu am numarat 6 oameni cu mine : Whip , Seby , Sethi , Fate, Kaoru si eu. Suntem 6 ceea ce e perfect pt un turneu. Daca mai sunt si altii......sa se anuntze.....dar sa stie sa joace klumea.Eu propun sa-l facem in week-end.......ca avem toti timp.....dar daca voi veniti nu alta idee....no prob. Locatia....sa vedem.....poate la mine.....poate la Seby....numai sa spuna Seby daca-i mai face figuri tastatura....ca daca tot mai are bug-uri il facem la mine biggrin.gif biggrin.gifAstept impresii si sugestii
Immortality
Ar fi interesant.Eu nu am jocul,dar daca cineva il are il rog sa mi-l dea si mie.Daca vrea.
fangorn
mda chiar ar fii interesant biggrin.gif

vreau si io sa intru in turneu! nam jucat cu alti playeri... inafara d fratimiu asa ca ns cat d bine o sa joc tongue.gif vroiam sa joc la un moment dat cu sethi da nam mai avut timp :? ... dci vreau si io in turneu!
Scorpio
Pai eu am facut unul mic cu sethi si stef.....da a fost pe criteriul castigatorul la masa....si depinjzand de cine cu cine a jucat ne-am mai rotit....toti ne-am luat bataie si toti am castigat.....da nimeni ca Stef care l-a facut pe Sethi PERFECT cu testament si sethi era cu Sol ex....cica jucatorul lui de baza.....tongue.gif tongue.gif
Chris
Immortality, daca vii in fcs , o sa iti fac eu GGXX, iar daca vrei si GGX da-mi un privat.
Whip
Turneu? , hmm, o sa fie cam greu, cu tastele, si hmm, se cam blocheaza ele, la niste faze, deci eu jucam cu sethi..si s-au blocat timp de 3-4 secunde personajele...si noi apasam pe tastele alea..degeaba....Nu stiu... sad.gif
Immortality
Msik mult chris.esti un dulcik.Sunt super amandoua.Cel mai fain mi se pare GGXX.

}{
Ryo
GGXX turneu ? se mai face ? someone, anyone ? Daca da, i'm in.
ziceti cand si unde.

Am vazut meciurile de la campionatul GGXX jap version...jesus in ce hal joaca...nu cred ca exista un roman care sa poata bate campionul, sau macar pe cei care au iesit pe 2 si 3.
Divine Blade
Auci am ramas fara net 2 luni dar vad ca au disparut toti de pe threadul celalalt cu ggx, si cum nu pot posta acolo iar postez aici desi cred ca tot degeaba tongue.gif .

Chiar nu mai joaca nimeni ggx? vad ca erati destui acum 6 luni dang.

Well, a guy can dream... smile.gif
Shayera Hol
Eu mai joc Guilty Gear din cand in cand, iar pana acum nu am luat bataie de la nimeni, atata timp cand sunt cu Dizzy, Jam sau Millia, si mi-ar placea sa se organizeze inca un turneu pentru ca vreau sa joc cu jucatori mai buni, decat cei de pana acum. Are cineva sa-mi dea si mie Guilty Gear Isuka?
Scorpio
Mm...inca o fata pe GGXX....si ce nick frumos .... esti roscata cu ochii verzi? wink.gif tongue.gif

Eu sunt.....dupa OtakuFest,.....campionul pe GGXX......desi n-a fost much competion....asa ca sunt dispuns oricand sa ma confrunt cu cineva bun. So...de unde esti roscato? wink.gif
Shayera Hol
Well, yes am ochii verzi, parul este saten, dar atunci cand stau la soare, asa mai dupa-amiaza este intr-adevar roscat! Sunt din Bucuresti, sectorul 1 (dar mai multe nu scoti de la mine) smile.gif Si eu sunt gata sa ma confrunt cu cineva intr-adevar bun.
Scorpio
Hmm.....ramane de vazut daca scot sau nu mai multe tongue.gif .... pai sa vedem daca se mai prind oameni si poate facem un turneu.....da problema e locatia
Shayera Hol
Nu am mai participat niciodata la un turneu GGX, si sper sa mai vina "oameni", cat despre locatie, eu zic Bucuresti. Asta este parerea mea, dar vreau sa le aud si pe ale voastre.
Inca o data, cred ca este o idee grozava! biggrin.gif
cippyboy
I'm in. La locatie cred ca vroia sa spuna "Da, Bucuresti, dar la cine acasa ?" biggrin.gif

Ah si cu versiunile, pe ce ati jucat voi la Otaku Festival ? Eu am GG Isuka de PC (pot sa fac rost si de restu) si GG Isuka + GGXX Slash (aprilie 2006) de PS2 unde nu se blocheaza tastele (d-aia prefer consola).

Eu as putea sa furnizez consola pentru a nu se animali lumea pe tastaturi (if you use it gently biggrin.gif ).
Shayera Hol
QUOTE(cippyboy @ Nov 18 2006, 12:45 AM)
I'm in. La locatie cred ca vroia sa spuna "Da, Bucuresti, dar la cine acasa ?"  biggrin.gif

Ah si cu versiunile, pe ce ati jucat voi la Otaku Festival ? Eu am GG Isuka de PC (pot sa fac rost si de restu) si GG Isuka + GGXX Slash (aprilie 2006) de PS2 unde nu se blocheaza tastele (d-aia prefer consola).

Eu as putea sa furnizez consola pentru a nu se animali lumea pe tastaturi (if you use it gently  biggrin.gif ).
*Bine...dar tot mai astept propuneri in legatura cu turneul...si nu am Guilty Gear Isuka pentru PC. Poate sa mi-l dea cineva???
cippyboyAi cautat torente si n-ai gasit ?
Divine Blade

Mai jucati ggx? hai ca sunt in forma cum facem icon_twisted.gif
Astia care sunteti campioni ,back it up come on biggrin.gif

P.s. Reload pe pc, begone cu controllerele , cu isuka sau cu ps2. Am 2 tastaturi pt cine joaca pe tastatura, cine nu sa vina cu controllerul la mine smile.gif

Any takers?
cippyboy
[Divine Blade] Begone cu GGX#Reload de 2 ani si ceva de zile. Slash is DA SHIT. Begone cu tastaturi ca fac frecatele mai rapid cu controller-u icon_twisted.gif Any takers ? biggrin.gif

Apropo de Isuka, o fi ea nasolie cu R1 dar GG Boost-u e o chestie a dracului de grea.

Ah si dudes, lasa-ti ID-urile de mess pe profile, ca nici macar private message nu pot sa trimit pe forumu asta(weird).

PS:Dude, de la Isuka incoace nu a mai intrat nici un titlu GG pe teritoriu american so... e posibil ca viitoarele titluri (gen GGXX Accent Core) sa fie numai pe consola.
Coyotee
QUOTE(cippyboy @ Dec 2 2006, 10:53 PM)
ca nici macar private message nu pot sa trimit pe forumu asta(weird).


Mesageria privata se activeaza cand ai 30 de posturi
Divine Blade
Cippyboy, zic de reload pt ca este pe PC, si imi permite sa joc cu tastatura, cu care pot juca bine. Nu pot sa ma descurc cu controllerele ca majoritatea si asta e motivul pt care nu pot juca Slash sad.gif Stiu ca este de 100 de ori mai misto, l-au facut si pe Johnny mai bun , nici mie nu imi convine ca trebuie sa joc reload dar asta e sad.gif .Pe PC iti permite tie sa joci cu controllerul si mie cu tastatura si e totul ok.

P.s. stop using my own words against me tongue.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.