Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Schimbarea de nume nu mai este acceptata.
Anime-Club Forum > Arhiva > Arhiva > Anunturi
chibimox
Pentru cei in criza de personalitate am o veste proasta - am dezactivat posibilitatea de a schimba si numele user-ului. De ce ? Pentru ca pentru cei care nu au acces la IP sau adresa de mail (care poate fi si aia schimbata) o astfel de schimbare de numa insotita de avatar aduce deruta : "cine e ala ? .. are 100 de posturi .. oare cine era inainte?" .Orice schimbare ulterioara va fi ceruta unui MODSempai dar recomandarea mea este sa nu se mai faca asemenea schimbari decat in cazuri speciale./happy.gif
Sidonix
o sa cam sufere travestitii biggrin.gif nu ai pic de inima shibi /cry
axi
shibi ... pai si ce farmec mai are ah?

cu alina nu ne lasi sa iesim, nici numele nu putem sa-l schimbam, spamu e din ce in ce mai greu de facut sad.gif

tiranieeeeeeeee ... o sa-ti dau cd-urile inapoi unul cate unul, unul pe saptamina tongue.gif
Bawmwolle
Hmm...saracii viitori doritori de operatie de schimbare de nick...I feel mercy for them... /cry (Ma simt, ma simt??) :wink:
Scorpio
Lasa ca-i mai bine...numai patesc ca atunci cand si-a schimbat Sethi useru lsi nu stiam cine-i :?..oricum.mi-e sa nu-mi ceret ica nu va schimb :twisted: ........decat daca sunteti fata.......dar si aici e putina negociere :twisted:
Ranma-kun
Acelasi lucru ar trebui facut si cu cei de pe canal, ne incurca foarte mult si pe forum si pe canal o asemenea schimbare de nick, era necesara aceasta masura. Mai ales ca o referire la o persoana din forum, folosind nick-ul ei, si apoi daca si-l schimba, U told crap in that post, pt ca nu mai exista...
Scorpio
Pai poate unii nu pot folosi pe IRC acelasi nick ca aici....exemplu eu......Scorpio este luat pe IRC........de aia tre sa intru cu DeathAng :evil: ...pe canal trebuie vazut cui dati OP
SebyTheDragon
Hmmm.....bine ca imi place nikul meu!!! 8) !
chibimox
Axi .. asa se trece usor usor de la democratie la despotism :twisted: .. se ingradesc depturile putin cate putin si se discrediteaza cei care se razvratesc .. ai grija :twisted:Baumwole .. saum cum iti mai zice acum ca nu reusesc sa retin .. Frost a fost primul in criza de nick apoi cred ca tu si mai nou Helcaraxe .. si asa nu ne cunastem prea bine, add some more smoke, will ya ? biggrin.gifCei care vor sa apeleze la mine pt schimbarea de nick trebuie sa ma convinga de necesitate ...succes
axi
shibi ... iti zic ceva din filme ... don't try to call us, will call u tongue.gif

o sa te caut cand o sa vreau sa schimb nick-u ... da stai linistit ca fac si un topic pe tema asta ... sa stie lumea unde s-au dus sandwich-urile si fustitzele wink.gif

in rest, serios vorbind, mi se pare corect ce zici tu si normal, si asta previne haosul ... pe linga faptul ca ingradeste anumite drepturi si libertati tongue.gif (curtea de la haga va auzi de asta :PPPPP)
SebyTheDragon
Mai...As propune o chestie....La cei care isi schimba nikul...AUTOMAT sa aiba ori in semnatura ori la Customized rank, fostul nik!! Asa ar fi cel mai bine!!

Sa scrie mare si cu bold cine a fost si ce a facut... :twisted: !!!PS Ar fi mai bine in customized...ca sare mai repede in ochi...si pe deasupra nu-ti vine prea usor sa iti arunci rancul... :twisted: Acuma chiar is sadic /gg !!
chibimox
Si cine sa stea sa caute si sa modifice chestiile astea din cand in cand ?
Majin
seby are dreptate.....daca un user isi schiba numele ar trebui sa il aiba o perioada pe cel vechi in loc de rang...pe forumul de la xtrempc asa e.eu eram kakyo si miam schimbat userul in Majin.si pt 3 saptamani am avut rang asta: Fostul Kakyo ...eu cred ca e o idee buna..
SebyTheDragon
Nimeni.....o sa fie o chestie de bun simt....Vrei sa iti schimbi nikul ...OK...poarta pt un timp in locul rangului , nikul vechi!! Nu cred ca suntem asa de neintelegatori la faza asta...!

De verificat ..e relativ simplu....vezi pe unu nou ...si te intrebi de unde draq are atatea posturi... :wink: !!!PS..Da... ideea o am de computergames biggrin.gif !
CyBeR
Pe canal sunt de acord cu Scorp aici nu vad problema...

Am nicku' asta de cativa ani asa ca nu vad de ce l-as schimba prea curand...deci...nici o buba pt mine. /happy.gif /gg

Eh...Seby...sadismul asta e binevenit...lasi nick-ul...mai meriti rankul?(chiar daca ti l-ai ales singur)
chibimox
Hmm .. fostu nume in loc de rang .. ar fi o idee dar tot nu vreau sa las la latitudinea celui care schimba si sa apelez la bunul simtz ca poate pune el asa ca aceasta schimbare tot eu sau alt admin o va face.De acum in cazul in care un user nu se mai suporta cu numele actual va trimite un PM unui MODSempai care va trebui sa schimbe numele si custom rank-ul (pe care userul in cauza este rugat sa nu-l schimbe o perioada chiar daca poate). Suna ciudat dar asa se va face (sau mai bine zis sper ca nu se va face /happy.gif)
SebyTheDragon
Hai mai chibi....nu fi dictator....Daca omu vrea sa isi schimbe nikul ...sa o faca...Daca face asta...sa aibe curajul sa faca 2 lucruri!!

1. Sa anunte un admin!!

2. Sa suporte ca in locul rangului sa se scrie vechiul nick sa zicem pt o luna ..Eventual gaseste o formulare pompoasa in care sa expui vechiul nume :wink: !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.